- 19 Kasım 2020
- 22.160
- 48.334
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.321
Oyy maşallahSaolun kızlar bakalım o e bebek ten aldığım çay biraz iyi geldi sanki eve geldik daha güçlü emmeye başladı ciste yaptı eve gelince![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy maşallahSaolun kızlar bakalım o e bebek ten aldığım çay biraz iyi geldi sanki eve geldik daha güçlü emmeye başladı ciste yaptı eve gelince![]()
Buzdolabın da 3 gün canım ilk zamanlar bende öyle yapıyordum annem yada eşim sagdıgım sütleri veriyordu ben uyuyordumSus kız deme kimseyemaşallah maşallah tüğğ
valla şu sütü Sağıp dolaba koyma fikri çok cazip geldi
3 saat mi kalıyordu dolapta
Dışarda 3 saatSus kız deme kimseyemaşallah maşallah tüğğ
valla şu sütü Sağıp dolaba koyma fikri çok cazip geldi
3 saat mi kalıyordu dolapta
Niyeeee istemiyooooo. Nolur istesin en azından geceleri nolurrrrBuzdolabın da 3 gün canım ilk zamanlar bende öyle yapıyordum annem yada eşim sagdıgım sütleri veriyordu ben uyuyordumşimdi öyle bisey yapamıyoruz biberon istemiyor
![]()
Diliyle itiyor öğürüyor illa benim memem olacakNiyeeee istemiyooooo. Nolur istesin en azından geceleri nolurrrr![]()
Peki bu banyoda yıkama işini denediniz mi?Diliyle itiyor öğürüyor illa benim memem olacak![]()
Evet kuzum bende de hızlı başladı nobettyiz dün hastanrtede uyanmayan oglus şimdi de uyumuo asla inat ettiTureed kuzum tekrar gözünüz aydın geçmiş olsun eve geçmişiniz hosgelmis paşa evine başlasın gece nöbetleri
![]()
Çok erken başlamış senin ki sen misin uyan diyen diyorEvet kuzum bende de hızlı başladı nobettyiz dün hastanrtede uyanmayan oglus şimdi de uyumuo asla inat etti![]()
Valla uyumuoÇok erken başlamış senin ki sen misin uyan diyen diyorEn azından bir hafta on gün uyurlar sonra yavas yavaş baslar
Yok ben onun için erken olduğunu düşünüyorum zor olur öyle kova getir götüre devam bizdePeki bu banyoda yıkama işini denediniz mi?
Bu kovayı getir suyu taşı yok şu soğuk yok sabunlandi mi zor oluyor. Diyeceksiniz daha 2 gündür yikiyonbanyods kucağımda yıkasak zor mu olur?
Uyusa bi dert uyumasa bi dert ahh biz analarEvet kuzum bende de hızlı başladı nobettyiz dün hastanrtede uyanmayan oglus şimdi de uyumuo asla inat etti![]()
Tadı nasıl neye benziyor.içimi kolay mı canım.Hayırlı Olsun kuzummmm
Ve yeni birTureed doğar
Bakalım bu da annesi gibi olacak mı
E bebek de promalt yeşil var. Süt güçlendirici arpa mal içecek. Göğsümu taş gibi yaptı maşallah
Sağıp dolaba attık. Gece uyumak isteyince ben yatiyorum eşim ısıtıp veriyor. Dene kuzum en azından arada 1 2 saat uyumani sağlar.
Tadı güzel şekerli.Tadı nasıl neye benziyor.içimi kolay mı canım.
Cok şükür canım gözün aydın Rabbim bi daha ayırmasınGünaydın kızlar bende bugün kızıma almaya gidiyorum inşallah![]()