Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Buzdolabın da 3 gün canım ilk zamanlar bende öyle yapıyordum annem yada eşim sagdıgım sütleri veriyordu ben uyuyordum ☺️ şimdi öyle bisey yapamıyoruz biberon istemiyor 🤭🤭
Vay be iyiymiş hele bugün çok ihtiyacım var böyle bir şeye ama yalnızım 😬
Dışarda 3 saat
Dolapta 3 gün
Buzlukta 3 ay

Olur grip olabiliriz antibiyotik kullanmak zorunda kalabiliriz. Yedekleme işi o yüzden cazip geliyor.
Evet buzlukta yedek var benimde orada süt olması güven veriyor dediğin gibi ani bişey olursa falan
Günaydın kızlar bende bugün kızıma almaya gidiyorum inşallah 🥰
Çok şükür canım hadi gözün aydın 🥰🥰
Biberon kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz🤔
Tomme tippe miydi neydi canım

Evet buzlukta yedek var benimde orada süt olması güven veriyor dediğin gibi ani bişey olursa falan

Dondurucuda benimde acil durum sütlerim var ama onu biberonla içecek oğluş yok 🤣🤣🤣
Antikolik olandan seninde rahat alıyormu biberonu
Kurabiyem hamilelik günlüğü yapmadın doğum yapda kaç günlük oldu paşa görelim ☺️

Dondurucuda benimde acil durum sütlerim var ama onu biberonla içecek oğluş yok 🤣🤣🤣
Antikolik olandan seninde rahat alıyormu biberonu
Kurabiyem hamilelik günlüğü yapmadın doğum yapda kaç günlük oldu paşa görelim ☺️
35 oldu canım 😍
Ben biberondan çok memnunum sadece sevmediğim kısmı şekli. Son damlaları kalıyor ama ucu falan gayet iyiydi meme reddi yapmıyor diye aldım. Çok şükür yapmadı yani ilk küvoz şokunu atlattıktan sonra hem memeden emdi hem biberondan. Uyurken de mi almıyor
Kaşıkla içme durumu nasıl

35 oldu canım 😍
Ben biberondan çok memnunum sadece sevmediğim kısmı şekli. Son damlaları kalıyor ama ucu falan gayet iyiydi meme reddi yapmıyor diye aldım. Çok şükür yapmadı yani ilk küvoz şokunu atlattıktan sonra hem memeden emdi hem biberondan. Uyurken de mi almıyor
Kaşıkla içme durumu nasıl
Maşallah paşama az kalmış 40ına 💙
Benim için almasın daha iyi zaten meme kolaylık ama işte bazen bi yere gitmem gerekiyor o zaman sıkıntı oluyor almıyor uykuluyken zorla alıyor 😬

Bu çok iyiymiş böyle bir markayı bilmiyordum bilsem baştan bunu alırdım fiyatta pek ucuzmuş 🤭😂😂😂
Ben de araştırmalar üzerine aldım
Baya fiyatlı ama dolap gardolap uygulamalarından aldım orda ellerinde kalanlar falan oluyor daha uyguna veriyorlar.Dusunursen oraya bak

Maşallah paşama az kalmış 40ına 💙
Benim için almasın daha iyi zaten meme kolaylık ama işte bazen bi yere gitmem gerekiyor o zaman sıkıntı oluyor almıyor uykuluyken zorla alıyor 😬
Sizin fikir çok hoşuma gitti ya şöyle de yapabiliriz Misafir gelecek ya süt hazırlarız önceden misafir geldiği zaman bebek acıkırsa ısıtırız eşimiz içirirken Biz işleri görürüz😅😅

Minnak embriyolarımız artık kucağımızda...
Kokularını doya doya içimize çekiyoruz...
Bugün banyosunu yaptırdım..
Masaj yaparken konuştum kızımla...
Sen minnacık bi embriyo idin...
Bana geldin.. Biz olduk kızım dedim..
İçimde neler yaşadık..
Ne badireler ne hikayeler atlattık...
Mucizemsin benim sen dedim...
Bı gülümseme...
Çekilen herşeye değer 🧿

Ara ara bakışıyoruz... O transfer, sonraki bekleme, pozitif haberi alma, kanamalar, riskler .... Hepsi gözümün önünden geçiyor.... Gerçekten İnci'mi Doğurmuşum..

Kıymetlilerimiz...

Ayaklarına Taş Değmesin 🧿

Sizin fikir çok hoşuma gitti ya şöyle de yapabiliriz Misafir gelecek ya süt hazırlarız önceden misafir geldiği zaman bebek acıkırsa ısıtırız eşimiz içirirken Biz işleri görürüz😅😅
Bazı şeylerde kolaylık cidden ben ilk zamanlar çok rahat ettim annemle nöbetleşe bakıyorduk sagdıgım sütleri ısıtıp veriyordu annem gidincede eşim baktı akşamları ben uyudum😂

Cok şükür canım gözün aydın Rabbim bi daha ayırmasın 💕
Amin canım inşallah 🥰
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla getir evine 🥰
Sağol canım çok şükür evimizdeyiz. Rabbim bütün küvezde yatan bebekleri en kısa zamanda ailelerine bağışlasın 🥰
Hadi gözünüz aydın canım ❤
sağol canım ❣️

Sağol canım 🥰

İçimde neler yaşadık..
Bı gülümseme...
Çekilen herşeye değer 🧿

Ara ara bakışıyoruz... O transfer, sonraki bekleme, pozitif haberi alma, kanamalar, riskler .... Hepsi gözümün önünden geçiyor.... Gerçekten İnci'mi Doğurmuşum..

Kıymetlilerimiz...

Amin canım bakmaya doyamıyorum çok güzel bi duygu ❣️

İçimde neler yaşadık..
Bı gülümseme...
Çekilen herşeye değer 🧿

Kıymetlilerimiz...

Tüylerim diken diken oldu 🧿🧿❤️❤️
Çok şükür bugunlerimize 🤲🤲

Tadı güzel şekerli.
Ben sevdim canım tavsiye ederim.
E bebekte var sadece
24 al 12 öde kampanyası yapmışlar ben de uydum akıma aldım bakalım 😂İnşallah memnun kalırım senin gibi göğüslerin patlamasından korkarım 🤣 Benim minnak canavar beni emzik olarak kullandığı için izin vermez gerçi de olsun şansımı deneyim ☺️

İçimde neler yaşadık..
Bı gülümseme...
Çekilen herşeye değer 🧿

Kıymetlilerimiz...

Yaa okurken yaşadıklarımız şöyle bir film şeridi gibi geçti gözümün önünden bugünümüze bin şükür ❤🤲

Back
X