- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.221
Kızlar doğum sonrası regl oldunuzmu ben dün oldum hiç olmadığım gibi 
ayrıca benim karnım çok ağrırdı doğum sonrası geçer dediler ama yok yine aynı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok mu gelio kanama ozmaan cidden demir ilacinj içmek lazım duzenli ben normalde kansizim içeyim depolayimKızlar doğum sonrası regl oldunuzmu ben dün oldum hiç olmadığım gibiayrıca benim karnım çok ağrırdı doğum sonrası geçer dediler ama yok yine aynı
![]()
Cok guzel duygular yaşıyorsun maşallah hamileliğide sonuna kadar yaşadın analık da gelmiş sana tamamdır bu işEvet kuzum ah analık yuklenio mu şimdiden bunları dusunuombaşladımi analık ya çok heyecan korku hepsi bir çok deisik bı gun yasiorum
![]()
Ben normalde az olurdum şuan çok yoğun canım bunuda burda yazmak istemem ama diğer kızların durumu nasıl bilmek istedim.Ayy çok mu gelio kanama ozmaan cidden demir ilacinj içmek lazım duzenli ben normalde kansizim içeyim depolayim![]()
Tabiki kuzum sorarak ogrenioruz farklı da oluo bazen aynı seler de yaşıyoruz bide bu doğumdan sonra gelen kan kaç gün geldi canım sürekli geliomuBen normalde az olurdum şuan çok yoğun canım bunuda burda yazmak istemem ama diğer kızların durumu nasıl bilmek istedim.
İç tabiki ben halen içiyorum
Benim 40ıma kadar her gün olmasada ara ara geldi canım ilk zamanlar biraz fazla sonra leke gibiTabiki kuzum sorarak ogrenioruz farklı da oluo bazen aynı seler de yaşıyoruz bide bu doğumdan sonra gelen kan kaç gün geldi canım sürekli geliomu
Allah razı olsun canım benim iyiki hepiniz varsınız bana o kadar iyi geldiniz ki görmeden aileden yakın oldunuz inşallah yarın bende kucağımq sağlıkla alırımCok guzel duygular yaşıyorsun maşallah hamileliğide sonuna kadar yaşadın analık da gelmiş sana tamamdır bu işsakın stres yapma güzel düşün oglusu kucağına alacağın anı düşün Rabbim kolaylığını veriyor burda bir sürü bacın oldu hepsinin duasındasın
![]()
Hepimizden canım sizlerde iyiki varsınız ben diyorum kan bağımız yok ama can bağı olduk burda iyiki tanıdım sizleri hep destektik birbirimize her süreci kendimizin gibi yaşadıkAllah razı olsun canım benim iyiki hepiniz varsınız bana o kadar iyi geldiniz ki görmeden aileden yakın oldunuz inşallah yarın bende kucağımq sağlıkla alırımhepiniz beni transfer sonra si test beklerken ki halimi hatirlicaksiniz ama
nasi emindim tutmadığına Allah'ım bu yolda emek veren isteyen herkese nasip etsin zorlu yoldan geçtik artık cocumla ilgili garip sorular sorarım size
![]()
Evet canim saat 17.00de nasipseHepimizden canım sizlerde iyiki varsınız ben diyorum kan bağımız yok ama can bağı olduk burda iyiki tanıdım sizleri hep destektik birbirimize her süreci kendimizin gibi yaşadık
Ay evet ya o günler nasıl güzel nasıl heyecanlı günlerdi çok şükür hepimiz kavuşuyoruz evlatlarımıza seninde son 26 buçuk saatinmi
Senden gelecek her garip soruya hazırlıklıyızRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Yaa ben çok uyusun diye beklerken oldu mu şimdiEvet ilk zamanlar öyleydi ufakta olsa bi düzen vardı şimdi iyice bozuldu
Dün banyo sonrası 2 saat uyudu sadece sonrası en fazla 20 dk![]()
Tamam anlaşıldı uykuya veda ediyorız uykusuzluğa alışıyoruzHiç heveslenme ilk ay daha kolay daha çok uyuyorlar bizim zamanımızda özellikle gündüz uykusu yok en çok 20 dk yarım saat oda ayakta kucakta tutarsam yada memede uyursa
Emzik sipariş vermiştim bugün geldi steril ettim denicem inşallah tutar uykuya dalarken tutsa yeter diğerlerini tutmadı philips avent ultra air yorumlarda hep tuttu demişler bende onu aldım bakalım sonuç ne olacak şuan ayağımda uyuyor kalksın denicemayakta uyutmam diyordum onu bile yaptım
![]()
Bizi de uyardılar bir süre ziyaretçi kabul etmeyin dediler özellikle erken doğanlarda risk daha fazla oluyormuş Öyle dediler ama ben gelenlerin duracağını sanmıyorum Bayram sonu büyük ihtimalle Benimkiler başlayacakGelen giden de anlayış olması lazım eğer Gelen olursada maskesiz kabul etme canım zaten en yakınların dışında kimseyi kabul etme ben rahatım tavrımı baştan biliyorlar gelmek isteseler de yasak biraz büyüsün öyle diyorum kendini bilen zaten diyor büyümesini bekliyoruz. Ben Allah nasip ederse sonbahar da mevludunu yapıcam o zaman gelmek isteyen gelir
Valla bende ayakta uyutuyorum yapmam dedim ama yaptımHiç heveslenme ilk ay daha kolay daha çok uyuyorlar bizim zamanımızda özellikle gündüz uykusu yok en çok 20 dk yarım saat oda ayakta kucakta tutarsam yada memede uyursa
Emzik sipariş vermiştim bugün geldi steril ettim denicem inşallah tutar uykuya dalarken tutsa yeter diğerlerini tutmadı philips avent ultra air yorumlarda hep tuttu demişler bende onu aldım bakalım sonuç ne olacak şuan ayağımda uyuyor kalksın denicemayakta uyutmam diyordum onu bile yaptım
![]()
İnşallah çok uyur seninkiYaa ben çok uyusun diye beklerken oldu mu şimdio günlerin hayali ile yaşıyordum
![]()
Ay bu kadar olur herseyi mi aynı yaşarizKızlar doğum sonrası regl oldunuzmu ben dün oldum hiç olmadığım gibiayrıca benim karnım çok ağrırdı doğum sonrası geçer dediler ama yok yine aynı
![]()
Ya ne güzel senin geride embriyon var hayırlısı kuzum zamanı gelince inşallah evlat olarak geri döner sanaEvet canim saat 17.00de nasipsebenin diğer embryomun yıllık ücreti gelmiş dedim zaman ne cabuk gecio iki yıl sonrada o nasip olur inşallah
![]()
Uykuya çoktan veda etmen gerekirdiTamam anlaşıldı uykuya veda ediyorız uykusuzluğa alışıyoruzHadi bakalım sen dene tutacak mı tutarsa Biz de alalım
![]()
Gelenlere kapıda baştan aşağı dezenfektan eldiven maskeBizi de uyardılar bir süre ziyaretçi kabul etmeyin dediler özellikle erken doğanlarda risk daha fazla oluyormuş Öyle dediler ama ben gelenlerin duracağını sanmıyorum Bayram sonu büyük ihtimalle Benimkiler başlayacak![]()
Yok canım benimkide tutmadı ben artık emzik defterini kapattım boşa almış oldumValla bende ayakta uyutuyorum yapmam dedim ama yaptım
Bizimki aventide tutmadı malesef inşallah seninki tutar
Bende öyle düşünüyorum sonuçta normal doğum yapmadım sezeryan böyle oluyor demekkiNefes0858 belki rahimde kalanları atıyordur canım ondan fazla olmuştur bilemedim
Bu senenin bebeleri anneleri aynıAy bu kadar olur herseyi mi aynı yaşariz
Bende bu konuyu acicaktim ama ayıp olur diye açmadım doğumdan beri benim hiç kanamam geçmedi dün de epey yoğun oldu dedim heralde regl oldum bakalim ne zaman geciek düzene giricek![]()
Bir iki aya gelirim hayaller ve hayatlar diyeİnşallah çok uyur seninki
Sen hayal kurmaya devam et![]()