Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ya ne güzel senin geride embriyon var hayırlısı kuzum zamanı gelince inşallah evlat olarak geri döner sana 🤲🤲 ben tekrar tüp bebek düşünmüyorum Rabbim doğal yoldan nasip eder inşallah

Uykuya çoktan veda etmen gerekirdi 🤣🤣
Malesef tutmadı az kalsın öğürmekten kusacakti yavrum zorum nede veriyorum ben emzik olmaya devam😂😂

Gelenlere kapıda baştan aşağı dezenfektan eldiven maske 🤣🤣🤣

Yok canım benimkide tutmadı ben artık emzik defterini kapattım boşa almış oldum 😕
Allah'ım hepimiz için hayırlısını nasip etsin en güzelini kararlamistir bizim için oglusuna kardeside nasip etsin inşallah isteyen herkeste de evlat sahibi olsun inşallah 🥰🥰

Ya ne güzel senin geride embriyon var hayırlısı kuzum zamanı gelince inşallah evlat olarak geri döner sana 🤲🤲 ben tekrar tüp bebek düşünmüyorum Rabbim doğal yoldan nasip eder inşallah

Uykuya çoktan veda etmen gerekirdi 🤣🤣
Malesef tutmadı az kalsın öğürmekten kusacakti yavrum zorum nede veriyorum ben emzik olmaya devam😂😂

Gelenlere kapıda baştan aşağı dezenfektan eldiven maske 🤣🤣🤣

Yok canım benimkide tutmadı ben artık emzik defterini kapattım boşa almış oldum 😕
Hahah şu dezenfektan kapıları vardı ya 😅 içinden geçerken dezenfektan sıkıyordu 😅 bizim kapıya ondan taktırmak lazım 😅
Canım emzikte ben şunu fark ettim. Hani gaz damlası veriyoruz ya onun tadını çok seviyor benimki. Damlayı verdikten sonra ağzına emziği tıkıyorum😅 emiyor bir müddet 😅 damlanın bulaşığı bitene kadar 😅 bi dene bakim

Saat erken olsaydı yarın. Şimdi o saate kadar beklemek de sıkıntı 😅 ben olsam bekleyene kadar heyecandan panikten doğumu başlatırdım😅 ki öyle de oldu benim 😅😅
Valla bı cesaret baya ağır işler yapiom son gün 🤭🤭her an gelmek isteyebilir oğluşum sizin dediginiz tarihi istemem son sözü belki o soylucek😁😁 şaka bı yana bı taraftan korkuorum bebeğe nasi bakcam çabuk toparlixaz mi çok ağrım olcakmi ahh ahh neler dusunuom yarın bu saatler ayy kescekler beni☺️☺️

Valla bı cesaret baya ağır işler yapiom son gün 🤭🤭her an gelmek isteyebilir oğluşum sizin dediginiz tarihi istemem son sözü belki o soylucek😁😁 şaka bı yana bı taraftan korkuorum bebeğe nasi bakcam çabuk toparlixaz mi çok ağrım olcakmi ahh ahh neler dusunuom yarın bu saatler ayy kescekler beni☺️☺️
Kız dur ağır işler falan yapma aman dikkat 😅
Toparlanırsın kuzum Rabbım onun gücünü verir. Ağrın sızın olsa da normal de kalkamazken ona bişey olunca Bi can havliyle kalkıveriyorsun 😅
Epidural mi spinal mi olacak

Kız dur ağır işler falan yapma aman dikkat 😅
Toparlanırsın kuzum Rabbım onun gücünü verir. Ağrın sızın olsa da normal de kalkamazken ona bişey olunca Bi can havliyle kalkıveriyorsun 😅
Epidural mi spinal mi olacak
Kombine yapcam dedi oda ortaya karışık mi oluo ama nasi oluo başıma ne gelcek bilmiom uyumucm onu anladım herşeyi araştıran ben haberim yok korkarım die bilmiom🙈🙈dün benden kan alırken yeni doğan vardı kan aliolar benden önce dedim bu sefer güçlü ol bak bidaha sende böle bebeni getircen büyü artık korkma.tam güçlü duruodum hemsirtr ariorum damar özellikle morarmasjn çok alcaz ya dedi orda tüm konsantre m gitti 🤭🤭😆😆😆bayiliodum

Allah'ım hepimiz için hayırlısını nasip etsin en güzelini kararlamistir bizim için oglusuna kardeside nasip etsin inşallah isteyen herkeste de evlat sahibi olsun inşallah 🥰🥰
Amin canım amin 🤲 Rabbim herseyin en iyisini bilir neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz ❤️
Hahah şu dezenfektan kapıları vardı ya 😅 içinden geçerken dezenfektan sıkıyordu 😅 bizim kapıya ondan taktırmak lazım 😅
Canım emzikte ben şunu fark ettim. Hani gaz damlası veriyoruz ya onun tadını çok seviyor benimki. Damlayı verdikten sonra ağzına emziği tıkıyorum😅 emiyor bir müddet 😅 damlanın bulaşığı bitene kadar 😅 bi dene bakim
🤣🤣🤣 sen taktir ondan iyi olur 😂😂😂
Benimki damlalardan da nefret ediyor sütümü sıkıyorum yine almıyor midesi çok bulanıyor daha denemicem istemiyor ponçik oğlum 😊🥰

Tabi bizimki acil oldu o moda giremedik 😂😂 ah kuzum ne güzel heyecanlar valla her saniyenin tadını çıkar son saatler aynı bedende💙💙
Evet hayal bile edemicegimz bişe di kuzum sanki eve bole misafir gelirde bitmez ya hazırlığın bide yoruluorum uyukluorum korku heyecan hepsi birden yaşanıyo🤗

Evet hayal bile edemicegimz bişe di kuzum sanki eve bole misafir gelirde bitmez ya hazırlığın bide yoruluorum uyukluorum korku heyecan hepsi birden yaşanıyo🤗
Sen birde emanetin eve gelsin gör dersin ki biz daha önce bu evde boşuna yaşamışız 🥰

Evet kuzum 🥰🥰 bakalım şimdi sizin geçtiğiniz yoldan biz daha yeni emeklio olcaz 🤗🙈
Seni yorucu bir maraton bekliyor ama herseye değiyor inan gözünde ne yorgunluk ne uykusuzluk olmuyor onun kokusu bir gülüşü dünyaya bedel 💙💙
Sen şimdi uyuyamazsın benden sana tavsiye uyumaya çalış sonra deme niye uyumadım😂😂😂
Yanında kim kalacak esinmi

Yok canım ya hasta değil aglamasida yok ama bi türlü uyumuyor ne zaman düzene giricez bilmiyorum
Bız de oyleydik düne kadar
Gazı var diye kullandığım gaz damlasını iki gündür etki etmiyor diye bıraktım rahatlama oldu.Sanki gaz damlasi gazı kesmek yerine gaz yapmış.Doktor da değiştirmişti gaz damlasını yenisini aldım henüz gelmedi kargoda.Geri bozulmazsa ona da başlamayı düşünmüyorum.Haa gazı yokmu yine var tabi ama eskisi kadar can yakıcı aşırı aglatici değil.Sizin de damla etkisi yoksa dene istersen.Rezene anason kimyon hiç senden geçer uyku yapar özellikle.anason

Hiç heveslenme ilk ay daha kolay daha çok uyuyorlar bizim zamanımızda özellikle gündüz uykusu yok en çok 20 dk yarım saat oda ayakta kucakta tutarsam yada memede uyursa🤣🤣🤣
Emzik sipariş vermiştim bugün geldi steril ettim denicem inşallah tutar uykuya dalarken tutsa yeter diğerlerini tutmadı philips avent ultra air yorumlarda hep tuttu demişler bende onu aldım bakalım sonuç ne olacak şuan ayağımda uyuyor kalksın denicem 😂😂 ayakta uyutmam diyordum onu bile yaptım 😬😬😁😁
Benim ki de uyku olarak öyle meme de yada sallayarak ne kadar uyumussa.Derin uyuduğu 2-3 saati pek geçmiyor ama ağlamasın buna şükür.İnsallah emziği tutar eğer tutmazsa aldığını da bakkal emziği dediklerinden al klasik ucuz emziklerden.Markalilari tutmayip ucuzlari tutan çok duydum😂

Kızlar doğum sonrası regl oldunuzmu ben dün oldum hiç olmadığım gibi 😱😱 ayrıca benim karnım çok ağrırdı doğum sonrası geçer dediler ama yok yine aynı 🤦‍♀️🤦‍♀️
Diğer doğumların da 5.ayda olmuştum
bu sefer de aynı olur diye bekliyordum.Ama iki gündür lekelenme var adet mı değil mi bilemedim.Ama çevrem de oldu 40 çıktıktan sonra hemen adet olan.Karin ağrısı da deidkleri gibi geçmiyor o doğumu da genel de normal doğum için diyorlar için komple temizleniyor diye.Benim.cok ağrılı olurdu adetlerim normal doğum sonrası siddeti hafifledi yoksa geçtiği yok.

Back
X