• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Nefes0858 Nefes0858 belki rahimde kalanları atıyordur canım ondan fazla olmuştur bilemedim
Evet öyle ilk ay hatta ikinci ay bile yoğun olabilir normal.Ben kanamadan gideceğim sanıyordum bebek bezi kulanyordum o bile bazen yeterli gelmiyordu.Gerci ben normalde de yoğun olurum ama doğum sonrası ekstra olabiliyor kişiden kişiye değişse de

Hahah şu dezenfektan kapıları vardı ya 😅 içinden geçerken dezenfektan sıkıyordu 😅 bizim kapıya ondan taktırmak lazım 😅
Canım emzikte ben şunu fark ettim. Hani gaz damlası veriyoruz ya onun tadını çok seviyor benimki. Damlayı verdikten sonra ağzına emziği tıkıyorum😅 emiyor bir müddet 😅 damlanın bulaşığı bitene kadar 😅 bi dene bakim
Ben de ilk oğluma o şekilde alistirdim.Bunda da o şekilde yaptım ama bu fena çıktı tada alıştı bu sefer boş verince iki çekiyor pıt atıyor ağzından 😂 Atışı da ayrı güzel komik 🥰Şimdi canı isterse emiyor istemezse firlatiyor
Damlayı artık ağlama krizine girince susturucu olarak kullanıyorum 😂

Valla bı cesaret baya ağır işler yapiom son gün 🤭🤭her an gelmek isteyebilir oğluşum sizin dediginiz tarihi istemem son sözü belki o soylucek😁😁 şaka bı yana bı taraftan korkuorum bebeğe nasi bakcam çabuk toparlixaz mi çok ağrım olcakmi ahh ahh neler dusunuom yarın bu saatler ayy kescekler beni☺️☺️
Merak etme kucağına aldığın gibi hepsini öğrenmiş gibi yapıyorsun.Elbet bazen kendini yapamıyor yetersiz hissettiğim olur ama o yetemedigin için değil Lohusa olduğun için ☺️Sakin ol mutluluğu yasaa 🥰

Kombine yapcam dedi oda ortaya karışık mi oluo ama nasi oluo başıma ne gelcek bilmiom uyumucm onu anladım herşeyi araştıran ben haberim yok korkarım die bilmiom🙈🙈dün benden kan alırken yeni doğan vardı kan aliolar benden önce dedim bu sefer güçlü ol bak bidaha sende böle bebeni getircen büyü artık korkma.tam güçlü duruodum hemsirtr ariorum damar özellikle morarmasjn çok alcaz ya dedi orda tüm konsantre m gitti 🤭🤭😆😆😆bayiliodum
Hahhah kız alemsin ya valla 😅 araştırma boşver akışına bırak 😅 uyuyabildin mi bari 😅

Ben de ilk oğluma o şekilde alistirdim.Bunda da o şekilde yaptım ama bu fena çıktı tada alıştı bu sefer boş verince iki çekiyor pıt atıyor ağzından 😂 Atışı da ayrı güzel komik 🥰Şimdi canı isterse emiyor istemezse firlatiyor
Damlayı artık ağlama krizine girince susturucu olarak kullanıyorum 😂
Hahhah bebeler fena ya 😅 bizim emzik maceramjz da komik oluyor ben itiyorum o geri itiyor 😅 kim galip geliyor sence 😅tabi ki de oğluş 😅

Bız de oyleydik düne kadar
Gazı var diye kullandığım gaz damlasını iki gündür etki etmiyor diye bıraktım rahatlama oldu.Sanki gaz damlasi gazı kesmek yerine gaz yapmış.Doktor da değiştirmişti gaz damlasını yenisini aldım henüz gelmedi kargoda.Geri bozulmazsa ona da başlamayı düşünmüyorum.Haa gazı yokmu yine var tabi ama eskisi kadar can yakıcı aşırı aglatici değil.Sizin de damla etkisi yoksa dene istersen.Rezene anason kimyon hiç senden geçer uyku yapar özellikle.anason
Ay sanki bizde de öyle ya 😬 simplex den memnunum ama mafloru verince sanki çocuk daha çok ıkınıyoe gibi 😬

Seni yorucu bir maraton bekliyor ama herseye değiyor inan gözünde ne yorgunluk ne uykusuzluk olmuyor onun kokusu bir gülüşü dünyaya bedel 💙💙
Sen şimdi uyuyamazsın benden sana tavsiye uyumaya çalış sonra deme niye uyumadım😂😂😂
Yanında kim kalacak esinmi
Kuzum eşim kalcak ama doktor illa biri daha kalsın dedi ablam kalcak asıl olay eve gelince ☺️ ondada annem kalcak bakalım tam ne zamn iyilescem 😊😊

Merak etme kucağına aldığın gibi hepsini öğrenmiş gibi yapıyorsun.Elbet bazen kendini yapamıyor yetersiz hissettiğim olur ama o yetemedigin için değil Lohusa olduğun için ☺️Sakin ol mutluluğu yasaa 🥰
Saol canım benim . inşallah 🥰 canım anneler biz zaten güçlü anneleriz ki yaparım demi 🥰🥰🤗

Benim ki de uyku olarak öyle meme de yada sallayarak ne kadar uyumussa.Derin uyuduğu 2-3 saati pek geçmiyor ama ağlamasın buna şükür.İnsallah emziği tutar eğer tutmazsa aldığını da bakkal emziği dediklerinden al klasik ucuz emziklerden.Markalilari tutmayip ucuzlari tutan çok duydum😂
Aynen ağlamasınlar yeter. Yok canım tutmadı bende daha zorlamıcam istemiyor midesi bulanıyor
Diğer doğumların da 5.ayda olmuştum
bu sefer de aynı olur diye bekliyordum.Ama iki gündür lekelenme var adet mı değil mi bilemedim.Ama çevrem de oldu 40 çıktıktan sonra hemen adet olan.Karin ağrısı da deidkleri gibi geçmiyor o doğumu da genel de normal doğum için diyorlar için komple temizleniyor diye.Benim.cok ağrılı olurdu adetlerim normal doğum sonrası siddeti hafifledi yoksa geçtiği yok.
Ben erken oldum sanırım. Aynen geçmedi karın ağrım ama sanki şiddeti biraz hafifledi
Evet öyle ilk ay hatta ikinci ay bile yoğun olabilir normal.Ben kanamadan gideceğim sanıyordum bebek bezi kulanyordum o bile bazen yeterli gelmiyordu.Gerci ben normalde de yoğun olurum ama doğum sonrası ekstra olabiliyor kişiden kişiye değişse de
Ben normalde yoğun olmazdım doğumdan dolayı böyle demekki bebek bezi mantıklı 🤭
Kuzum eşim kalcak ama doktor illa biri daha kalsın dedi ablam kalcak asıl olay eve gelince ☺️ ondada annem kalcak bakalım tam ne zamn iyilescem 😊😊
İyi canım yanında destekcilerin olacak 1 hafta sonra çok daha rahat olursun ilk 2 3 gün zor olur sadece

Ben bu gece nöbetteyim yine oğluşumun burnu akşamdan beri çok tıkandı hapşırıyor serum fizyolojik yapıyorum biraz rahatlıyor yine aynı şimdi ayağımda uyuyor ama tam dalamiyor yavrum ne güzel geçmişti yine niye oldu anlamadım cokda dikkat ediyorum grip gibi duruma göre artık bize yine hastane gözüküyor 😔

Hahhah bebeler fena ya 😅 bizim emzik maceramjz da komik oluyor ben itiyorum o geri itiyor 😅 kim galip geliyor sence 😅tabi ki de oğluş 😅
Şaşırdım mı hayır 😂Bizde her zaman pes edem ben oluyorum meme konusunda o meme ağzına girecek istiyorsa tok bile olsa yoksa kıyamet kopar😂

Ben bu gece nöbetteyim yine oğluşumun burnu akşamdan beri çok tıkandı hapşırıyor serum fizyolojik yapıyorum biraz rahatlıyor yine aynı şimdi ayağımda uyuyor ama tam dalamiyor yavrum ne güzel geçmişti yine niye oldu anlamadım cokda dikkat ediyorum grip gibi duruma göre artık bize yine hastane gözüküyor 😔
Değildir inşallah ya.Hava sıcak terliyor olabilir mi.emerken özellikle.Bizim ki terlemeye başladı alnı saçı vücut isisyda olunca oluyor haliyle.Saclarini keseceğim o yüzden

Deildir inşallah kuzum 😔 kıyamam oglusa belki havalar sıcak Ken benjm bile öyle oluo ter yapiyodur Allah'ım korusun

İnşallah grip değildir canım

Bız de oyleydik düne kadar
Gazı var diye kullandığım gaz damlasını iki gündür etki etmiyor diye bıraktım rahatlama oldu.Sanki gaz damlasi gazı kesmek yerine gaz yapmış.Doktor da değiştirmişti gaz damlasını yenisini aldım henüz gelmedi kargoda.Geri bozulmazsa ona da başlamayı düşünmüyorum.Haa gazı yokmu yine var tabi ama eskisi kadar can yakıcı aşırı aglatici değil.Sizin de damla etkisi yoksa dene istersen.Rezene anason kimyon hiç senden geçer uyku yapar özellikle.anason
Kimyonlu rezene içiyorum canım ama anason almadım
İnşallah en kısa zamanda düzene gireceğiz tek umudum o

Değildir inşallah ya.Hava sıcak terliyor olabilir mi.emerken özellikle.Bizim ki terlemeye başladı alnı saçı vücut isisyda olunca oluyor haliyle.Saclarini keseceğim o yüzden
Yok terlemiyor çok tıkandı burnu bu gece hiç rahat değildi kaç kere serum fizyolojik yaptım biraz öyle rahatladı
Deildir inşallah kuzum 😔 kıyamam oglusa belki havalar sıcak Ken benjm bile öyle oluo ter yapiyodur Allah'ım korusun
Hastaneye de götürmek istemiyorum kan almak istiyorlar eziyet oluyor zaten ilaç vermiyorlar burnu açık tut diyorlar inşallah gün içinde biraz daha rahatlar yoksa mecbur gidicem korkuyorum ciğerlere falan iner diye

İnşallah canım büyük ihtimal burnu tıkalı sabah fışkırır gibi kustu öksürdü ondan sonra biraz rahatladı uyudu ateş yok çok şükür diyorum aşılarmı yaptı biseyi yoktu çünkü
Dedigin gibi büyük ihtimal burnu tıkalı bizimkininde tıkanıyor sürekli

Back
X