Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Oyy kıyamam kuzuma ya 😬 napcaz o aşılarda. Dün biz gittiğimizde bi bebeğe yapıyorlardı üçlü aşı. O ağladı ben ağladım 😬 bizimkinde nasıl dayancam bilmiyorum . İnşallah bu geceyi ateşsiz atlatırsın canım
Biz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındı 😔 bir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi😔😔😔

Biz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındı 😔 bir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi😔😔😔
Çok zordur kıyamam ama aliscaz bebeim biz güçlü anneyiz 😔 peki sonuç çıktımı belirti nasi oluo neler den supheleniosun ki kuzum. Kizcen iyi daha iyi olcak annesi bizde aliscaz onlarda dünyaya adepte olmaya çalışıyorlardir

Nöbet tutuyorsun zaten fark edersin canım benim bugün ayağımda kucağımda hep bir kulaktan ölçüyorum bir koltuk altı takipteyim huzursuz biraz uyumuyor uykusu var öğlen iyi uyudu 3 saattir uyanık ateş olmasında huzursuzluk idare ediliyor
İnşallah ateşsiz geçer canım Geceniz bizimde dünden çok huzursuzdı. Üf ne var şu aşıları tek tek yapsalar 😬

Kıyamam ya 😢 ben dışarıda bekledim kan aldıklarında bebeğim içeride ağladı ben dışarıda 😢 çok kötü ya. Hele küvozden yeni gelmişti zaten et yok zayıfça bişey😢
Sarılık için dediğim gibi siz bir buçuk saatte bir doyurmaya çalışın kuzum. İki saat üç saat ile geçmiyor. Yani bizim öyleydi. Kafayı yemek üzereydm böyle yapınca atlattık

Çok zordur kıyamam ama aliscaz bebeim biz güçlü anneyiz 😔 peki sonuç çıktımı belirti nasi oluo neler den supheleniosun ki kuzum. Kizcen iyi daha iyi olcak annesi bizde aliscaz onlarda dünyaya adepte olmaya çalışıyorlardir

Belirti bolca uyuma ve kaldırmak bayağı zor oluyor. Yüzünde gözlerinde hep sarı cilt. Özellikle gözün beyaz kısmı sararıyor.
Ne yaptım da değeri düşürdüm?
Dün 20 sınırda olan sarılık değeri, 17 çıktı.
Hemen eve geldim soydum kızı uyandırdım zorla.
Lactamil süt güçlendirici, promalt yeşil, bolca su içerek ve saat başı kaldırıp önce sütü sağdım . Eşim de yardım etti o kaldırdı biberonla 30cc verdi sonra ben uyandım emzirdim yattık. Böyle böyle devam etti 1 1.5 saat aralıklarla.
Bugün gittik kan verdik değer 14.50 🥰🥰🥰

Allah'ıma bin şükür. Allah kimseye göstermesin bu stresi korkuyu....

Kıyamam ya 😢 ben dışarıda bekledim kan aldıklarında bebeğim içeride ağladı ben dışarıda 😢 çok kötü ya. Hele küvozden yeni gelmişti zaten et yok zayıfça bişey😢
Sarılık için dediğim gibi siz bir buçuk saatte bir doyurmaya çalışın kuzum. İki saat üç saat ile geçmiyor. Yani bizim öyleydi. Kafayı yemek üzereydm böyle yapınca atlattık

Aynen öyle canım. Başardık çok şükür.

Hayattaki şansım kızlar eşim baya ağır grip bende de başladı burun tıkanıklığı hatta aneztezi uzmanı sordu o anda anlamadım şimdi başladı yanmaya 🥺 ilaç ta icemiom eşime aldık inşallah geçsin covid yine artmış öyle dio hastaneler
Biz dün hastanedeykem maske takmayan drlar şimdi takmaya başlamışlardı. Var galiba bı bildikleri 😔😔😔😔

Belirti bolca uyuma ve kaldırmak bayağı zor oluyor. Yüzünde gözlerinde hep sarı cilt. Özellikle gözün beyaz kısmı sararıyor.
Lactamil süt güçlendirici, promalt yeşil, bolca su içerek ve saat başı kaldırıp önce sütü sağdım . Eşim de yardım etti o kaldırdı biberonla 30cc verdi sonra ben uyandım emzirdim yattık. Böyle böyle devam etti 1 1.5 saat aralıklarla.

Gelmiş geçmiş olsun canım şükür iyisiniz. Sadece süt verdin demi mama verdinmi ben almadım mama hiç gelse bile yetmez diye veriyim mi diye düşünüyorum

Oyy masallah dahada düşer allahin izniyle çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsun cnm 😍

Ya kıyamam ben miniğe zor olmaz mı 😔
Rabbim şifa versin çabucak atlatsın inşallah canım

Hayattaki şansım kızlar eşim baya ağır grip bende de başladı burun tıkanıklığı hatta aneztezi uzmanı sordu o anda anlamadım şimdi başladı yanmaya 🥺 ilaç ta icemiom eşime aldık inşallah geçsin covid yine artmış öyle dio hastaneler
Çok geçmiş olsun kuzum ayrı odalarda durun esin takviye alsın sende vitaminli şeyler tüket inşallah cogalmadan geçer

Çok geçmiş olsun kuzum ayrı odalarda durun esin takviye alsın sende vitaminli şeyler tüket inşallah cogalmadan geçer
Amin canım öyle yapıyoruz ama neyse artık nazar böyle çıktı dedim antibiyotik felan de icio bende dikkat etmeye çalışıyom kuzum.
sokağa bı çıktık bugün hiç biseyde n haberimiz yoktu bizim şimdi gelen giden olcak birden aklimdan neler gecio bana kalsa kimseye kapıyı açmam da ahh☺️☺️

Back
X