- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.181
AA evet kuzum bak aklımdaydı koyayım Nescafe deİyi yapmışsın almakla canım banada hemşire doğumdan sonra demişti çayı bende hastanede içtim sade nescafede al canım mutlaka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA evet kuzum bak aklımdaydı koyayım Nescafe deİyi yapmışsın almakla canım banada hemşire doğumdan sonra demişti çayı bende hastanede içtim sade nescafede al canım mutlaka
Yaaaa ne çabuk geçti zaman maşallahGünaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik![]()
Biz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındıOyy kıyamam kuzuma yanapcaz o aşılarda. Dün biz gittiğimizde bi bebeğe yapıyorlardı üçlü aşı. O ağladı ben ağladım
bizimkinde nasıl dayancam bilmiyorum . İnşallah bu geceyi ateşsiz atlatırsın canım
Çok zordur kıyamam ama aliscaz bebeim biz güçlü anneyizBiz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındıbir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi
![]()
İnşallah ateşsiz geçer canım Geceniz bizimde dünden çok huzursuzdı. Üf ne var şu aşıları tek tek yapsalarNöbet tutuyorsun zaten fark edersin canım benim bugün ayağımda kucağımda hep bir kulaktan ölçüyorum bir koltuk altı takipteyim huzursuz biraz uyumuyor uykusu var öğlen iyi uyudu 3 saattir uyanık ateş olmasında huzursuzluk idare ediliyor
Kıyamam yaBiz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındıbir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi
![]()
Çok zordur kıyamam ama aliscaz bebeim biz güçlü anneyizpeki sonuç çıktımı belirti nasi oluo neler den supheleniosun ki kuzum. Kizcen iyi daha iyi olcak annesi bizde aliscaz onlarda dünyaya adepte olmaya çalışıyorlardir
Kıyamam yaben dışarıda bekledim kan aldıklarında bebeğim içeride ağladı ben dışarıda
çok kötü ya. Hele küvozden yeni gelmişti zaten et yok zayıfça bişey
![]()
Sarılık için dediğim gibi siz bir buçuk saatte bir doyurmaya çalışın kuzum. İki saat üç saat ile geçmiyor. Yani bizim öyleydi. Kafayı yemek üzereydm böyle yapınca atlattık
Biz dün hastanedeykem maske takmayan drlar şimdi takmaya başlamışlardı. Var galiba bı bildikleriHayattaki şansım kızlar eşim baya ağır grip bende de başladı burun tıkanıklığı hatta aneztezi uzmanı sordu o anda anlamadım şimdi başladı yanmayailaç ta icemiom eşime aldık inşallah geçsin covid yine artmış öyle dio hastaneler
Gelmiş geçmiş olsun canım şükür iyisiniz. Sadece süt verdin demi mama verdinmi ben almadım mama hiç gelse bile yetmez diye veriyim mi diye düşünüyorumBelirti bolca uyuma ve kaldırmak bayağı zor oluyor. Yüzünde gözlerinde hep sarı cilt. Özellikle gözün beyaz kısmı sararıyor.
Ne yaptım da değeri düşürdüm?
Dün 20 sınırda olan sarılık değeri, 17 çıktı.
Hemen eve geldim soydum kızı uyandırdım zorla.
Lactamil süt güçlendirici, promalt yeşil, bolca su içerek ve saat başı kaldırıp önce sütü sağdım . Eşim de yardım etti o kaldırdı biberonla 30cc verdi sonra ben uyandım emzirdim yattık. Böyle böyle devam etti 1 1.5 saat aralıklarla.
Bugün gittik kan verdik değer 14.50
Allah'ıma bin şükür. Allah kimseye göstermesin bu stresi korkuyu....
Oyy masallah dahada düşer allahin izniyle çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsun cnmBelirti bolca uyuma ve kaldırmak bayağı zor oluyor. Yüzünde gözlerinde hep sarı cilt. Özellikle gözün beyaz kısmı sararıyor.
Ne yaptım da değeri düşürdüm?
Dün 20 sınırda olan sarılık değeri, 17 çıktı.
Hemen eve geldim soydum kızı uyandırdım zorla.
Lactamil süt güçlendirici, promalt yeşil, bolca su içerek ve saat başı kaldırıp önce sütü sağdım . Eşim de yardım etti o kaldırdı biberonla 30cc verdi sonra ben uyandım emzirdim yattık. Böyle böyle devam etti 1 1.5 saat aralıklarla.
Bugün gittik kan verdik değer 14.50
Allah'ıma bin şükür. Allah kimseye göstermesin bu stresi korkuyu....
Canim ilk günler sütün yeterince gelmiyor zaten ister istemez mama desteği yapıyorsunGelmiş geçmiş olsun canım şükür iyisiniz. Sadece süt verdin demi mama verdinmi ben almadım mama hiç gelse bile yetmez diye veriyim mi diye düşünüyorum
Ya kıyamam ben miniğe zor olmaz mıBiz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındıbir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi
![]()
Şimdiye kadar atessiz gidiyoruz maşallahİnşallah ateşsiz geçer canım Geceniz bizimde dünden çok huzursuzdı. Üf ne var şu aşıları tek tek yapsalar![]()
Çok geçmiş olsun kuzum ayrı odalarda durun esin takviye alsın sende vitaminli şeyler tüket inşallah cogalmadan geçerHayattaki şansım kızlar eşim baya ağır grip bende de başladı burun tıkanıklığı hatta aneztezi uzmanı sordu o anda anlamadım şimdi başladı yanmayailaç ta icemiom eşime aldık inşallah geçsin covid yine artmış öyle dio hastaneler
Anladım canım hastaneden çıkarken alicam artık sorarım ne alayım diyeCanim ilk günler sütün yeterince gelmiyor zaten ister istemez mama desteği yapıyorsun
Amin canım öyle yapıyoruz ama neyse artık nazar böyle çıktı dedim antibiyotik felan de icio bende dikkat etmeye çalışıyom kuzum.Çok geçmiş olsun kuzum ayrı odalarda durun esin takviye alsın sende vitaminli şeyler tüket inşallah cogalmadan geçer
Kesinlikle bu daha iyi fikirŞimdiye kadar atessiz gidiyoruz maşallah
O aşıları bize yapsalar sütümüzden geçse keşke![]()
Çok geçmiş olsun canım aynen devam edin daha da düşer,Aynen öyle canım. Başardık çok şükür.