Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Gelmiş geçmiş olsun canım şükür iyisiniz. Sadece süt verdin demi mama verdinmi ben almadım mama hiç gelse bile yetmez diye veriyim mi diye düşünüyorum
Sadece süt.
Mama hiçbir işe yaramiyor
Sadece karnının tok kalmasını sağlayıp kan şekerini yükseltiyor. Ama süt en yararlısı.

Çok yakın canım bu bayramı şekerin ile geçireceksin 💙💙
İnsallahhh nefesimmm her an bekliyorum haber yoğun bakımdan çıktık 🤗🤗
Aynen canım ama geçer sen stres yapmamaya çalış sütünü etkilemesin. Kan alma işini ben de dayanamıyorum ya dışarıda bekliyorum bebek içeride ağlıyor ben dışarıda ağlıyorum

Gözün aydın canım benim Rabb'im sağlıkla kavuştursun inşallah sütü hiç kafana takma canım ben de doğum yaptıktan sonra doğum yapmış gibi değildim dedim herhalde benim sütüm gelmeyecek ama çok şükür 2 ya da 3 gün müydü neydi Kendirci sütüm Sen de sakın olumsuz düşünme🤗🤗

Şu an çok küçük olduğu için yoruluyor uyuyor annesi🤗

Hadi bakalım kuzum az kalmış Senin de sağlıkla kavuş inşallah

Canım benim kıyamam sana benim de taburcu olacağ gün rüyama girmişti o gün ağlamıştım çok �nşallah sen de tez vakitte kavuşursun. Rabbim bir daha ayırmasın sizi
İnşallah kurbisimmm 🥰🥰
Oo maşallah kız 40. Hafta olmuş doğur gari 😅
Bizim tüpleri fazla ateşlemişler hepimiz erken doğurduk 😅
Kahkaha attım😂😂😂
Küçük hanım çok zorluyor beni artık nişanım geldi ama başka gelen giden yok sezeryana döner herhalde 🙆🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Canimm sağlıkla kurtul inşallah ☺️
Günaydın herkese musmutlu bir gün olsun 💐
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik😬😬
Çok geçmiş olsun kuzuma😇
Biz bugün Sarılık yüksek çıkınca tekrar kan verdik. İlk kez koldan alındı 😔 bir ağladı ki benle eşim nasıl birbirimize bakıyoruz ağlamamak için kızı sakinleştirmek için. Hayatımın en zor anlarından biriydi😔😔😔
Ahh canimm ben dışarıdan ağladığını duydum 3 gün önce bende başladım ağlamaya mahvoldum o gün çok zor yaaa😢

Hayattaki şansım kızlar eşim baya ağır grip bende de başladı burun tıkanıklığı hatta aneztezi uzmanı sordu o anda anlamadım şimdi başladı yanmaya 🥺 ilaç ta icemiom eşime aldık inşallah geçsin covid yine artmış öyle dio hastaneler
Canimm benim çok geçmiş olsun sağlıkla al bebeğini kucağına az kaldı azz 🥰🥰🥰

Yok canım ya hasta değil aglamasida yok ama bi türlü uyumuyor ne zaman düzene giricez bilmiyorum
Sorma kuzum ya 😬 bende onu diyorum. İlk uyuduğunda iki üç saat uyuyor. Sonrası genelde saat başı ya da bir buçuk saatte bir 😬 siz daha büyüksünüz ikinci ay da öyle geçecek demek ki 😬

Sorma kuzum ya 😬 bende onu diyorum. İlk uyuduğunda iki üç saat uyuyor. Sonrası genelde saat başı ya da bir buçuk saatte bir 😬 siz daha büyüksünüz ikinci ay da öyle geçecek demek ki 😬
Evet ilk zamanlar öyleydi ufakta olsa bi düzen vardı şimdi iyice bozuldu 🤣
Dün banyo sonrası 2 saat uyudu sadece sonrası en fazla 20 dk 😂

Daha hcg 58 hadi bugün 90 a çıkmış olsun.. bat tarihim bugün. ama ben kendimi üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum ayağa kalmak istemiyorum yemek yapmıyorum depresif bir moda büründüm benim gibi olan var mı ? Nasıl çözümler buluyorsunuz kendinize

Amin canım öyle yapıyoruz ama neyse artık nazar böyle çıktı dedim antibiyotik felan de icio bende dikkat etmeye çalışıyom kuzum.
sokağa bı çıktık bugün hiç biseyde n haberimiz yoktu bizim şimdi gelen giden olcak birden aklimdan neler gecio bana kalsa kimseye kapıyı açmam da ahh☺️☺️
Gelen giden de anlayış olması lazım eğer Gelen olursada maskesiz kabul etme canım zaten en yakınların dışında kimseyi kabul etme ben rahatım tavrımı baştan biliyorlar gelmek isteseler de yasak biraz büyüsün öyle diyorum kendini bilen zaten diyor büyümesini bekliyoruz. Ben Allah nasip ederse sonbahar da mevludunu yapıcam o zaman gelmek isteyen gelir

Gelen giden de anlayış olması lazım eğer Gelen olursada maskesiz kabul etme canım zaten en yakınların dışında kimseyi kabul etme ben rahatım tavrımı baştan biliyorlar gelmek isteseler de yasak biraz büyüsün öyle diyorum kendini bilen zaten diyor büyümesini bekliyoruz. Ben Allah nasip ederse sonbahar da mevludunu yapıcam o zaman gelmek isteyen gelir
İnşallah kuzum anlayışlı olur insanlar bide şimdi artmisken büyüsün bebiş öle gelsinlerde bende lohusaligin verdiği yetkiyle ters yapmam inşallah 😊😊 dun covid olmasada herkes gripti sokakta anestezi uzmanı hatta en son 48 saat içinde insan içine karışma dedi baya salgın varmış Allah'ım bebislerimizi bizi korusun 🙂🥰

Hiç heveslenme ilk ay daha kolay daha çok uyuyorlar bizim zamanımızda özellikle gündüz uykusu yok en çok 20 dk yarım saat oda ayakta kucakta tutarsam yada memede uyursa🤣🤣🤣
Emzik sipariş vermiştim bugün geldi steril ettim denicem inşallah tutar uykuya dalarken tutsa yeter diğerlerini tutmadı philips avent ultra air yorumlarda hep tuttu demişler bende onu aldım bakalım sonuç ne olacak şuan ayağımda uyuyor kalksın denicem 😂😂 ayakta uyutmam diyordum onu bile yaptım 😬😬😁😁

İnsallahhh nefesimmm her an bekliyorum haber yoğun bakımdan çıktık 🤗🤗

İnşallah kurbisimmm 🥰🥰

Kahkaha attım😂😂😂

Canimm sağlıkla kurtul inşallah ☺️

Çok geçmiş olsun kuzuma😇

Ahh canimm ben dışarıdan ağladığını duydum 3 gün önce bende başladım ağlamaya mahvoldum o gün çok zor yaaa😢
Çok şükür canım paşam daha da iyi olacak az kaldı heyecan dorukta bizlerde de 🥰🥰
Teşekkür ederiz teyzesi❤️

Daha hcg 58 hadi bugün 90 a çıkmış olsun.. bat tarihim bugün. ama ben kendimi üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum ayağa kalmak istemiyorum yemek yapmıyorum depresif bir moda büründüm benim gibi olan var mı ? Nasıl çözümler buluyorsunuz kendinize
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla devam etsin 🤲 ben o zamanlar çok rahattım sıkıntı yaşamadım havalar sıcak siz belki ondan böyle olmuşsunuzdur dinlenin ılık bir duş alın rahatlatır

İnşallah kuzum anlayışlı olur insanlar bide şimdi artmisken büyüsün bebiş öle gelsinlerde bende lohusaligin verdiği yetkiyle ters yapmam inşallah 😊😊 dun covid olmasada herkes gripti sokakta anestezi uzmanı hatta en son 48 saat içinde insan içine karışma dedi baya salgın varmış Allah'ım bebislerimizi bizi korusun 🙂🥰
Amin canım amin gerçekten kimden ne geleceği belli değil seni illaki arayacaklar görmeye gelmek için sende güzel bir dille söylersin eger bunun içinde küsecek olan varsa küssün😜😜

Amin canım amin gerçekten kimden ne geleceği belli değil seni illaki arayacaklar görmeye gelmek için sende güzel bir dille söylersin eger bunun içinde küsecek olan varsa küssün😜😜
Evet kuzum ah analık yuklenio mu şimdiden bunları dusunuom 🤭🤭☺️ başladımi analık ya çok heyecan korku hepsi bir çok deisik bı gun yasiorum 🤗🤗

Back
X