• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ben onu doğumdan sonra çok merak ediyorum 😅😅
Evet kızlar bende beni çok merak ediorum şuanda yine bildiğim aslında bilmediğim herşeyi unuttum bakalım napicam bugün hastaneye gitcem doguma gidio gibi topluom evi bı korku sardı 🤭🤭 sabahtan beri bı panik çünkü dün baya bı adet ağrısı oldu geçti gidioduk az daha🙈

Günaydın herkese musmutlu bir gün olsun 💐
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik😬😬
Canım benim harika bı gün olsun hepimiz için inşallah ay bide aşılari var demi ben girememki😂😂 belki böle Diom kendi çocum olunca bı cesaret gelir 🥰

Canım benim harika bı gün olsun hepimiz için inşallah ay bide aşılari var demi ben girememki😂😂 belki böle Diom kendi çocum olunca bı cesaret gelir 🥰
Amin canım girersin kimseye bırakamazsın çünkü sakinleşmek için senin sesine ve kokuna ihtiyacı oluyor 🥰🥰
İnşallah 🥰 3tane miymiş.Allah kolaylık versin. Cuma günü de bizim var😥
Sağol canım evet 2 bacak 1 kol 🤦‍♀️ sizede Rabbim kolaylık versin 🤲
Sifa olsun kuzuya ağrısız sizisiz atlatsin inşallah 3 tanemiymis haftaya da bizim var 😐
Amin teyzesi hepimizinkine şifa olsun inşallah 🤲

Aşılarımızı olup geldik 2 bacak 1 kol çok şükür sadece iğneler yapılırken ağladı hemen alıp sakinlestirdim fitil ve calpol yazdırdım hemsiremiz yarım fitil eve gidince ver dedi ateş olmasa bile ağrısı olur rahat eder dedi bende fitili yaptım emdi uyuyor şimdi paşam inşallah sıkıntısız geçer bugünümüz 🤲❤️

Günaydın herkese musmutlu bir gün olsun 💐
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik😬😬
Oyy kıyamam kuzuma ya 😬 napcaz o aşılarda. Dün biz gittiğimizde bi bebeğe yapıyorlardı üçlü aşı. O ağladı ben ağladım 😬 bizimkinde nasıl dayancam bilmiyorum . İnşallah bu geceyi ateşsiz atlatırsın canım

Evet kızlar bende beni çok merak ediorum şuanda yine bildiğim aslında bilmediğim herşeyi unuttum bakalım napicam bugün hastaneye gitcem doguma gidio gibi topluom evi bı korku sardı 🤭🤭 sabahtan beri bı panik çünkü dün baya bı adet ağrısı oldu geçti gidioduk az daha🙈
Az kaldı ya normaldir canım 🥰 hadi artık perşembe gelsin senden çok ben merak ediyorum 😅

Oyy kıyamam kuzuma ya 😬 napcaz o aşılarda. Dün biz gittiğimizde bi bebeğe yapıyorlardı üçlü aşı. O ağladı ben ağladım 😬 bizimkinde nasıl dayancam bilmiyorum . İnşallah bu geceyi ateşsiz atlatırsın canım
Valla öyle dayaniyorsunki canım mecbur için gidiyor ama hemen susuyorlar zaten.
İnşallah kuzum ateşten her zaman korkarım zaten ☹️

Saatta belli oldu 17.00 de kızlar 🥰🥰nstde iki dk sonra uyudu yavrum bugün artık sağlıkla gelsin oglus um🥰🥰😍
Ayyy çok heyecanlı perşembe hayırlısı ile gelsin seninde doğum hikayeni dinleyelim🤩 iyi olduğun da mutlaka yaz kuzum merak ederiz😊
Ben sizi nasil merakta bırakmıştım🤭🤭

Ayy saatinde belli oldu oda ayrı bi heyecan 😍
Evet kuzum çok heyecanlı 🥰🥰
Ayyy çok heyecanlı perşembe hayırlısı ile gelsin seninde doğum hikayeni dinleyelim🤩 iyi olduğun da mutlaka yaz kuzum merak ederiz😊
Ben sizi nasil merakta bırakmıştım🤭🤭
Evet seni nasi merak etmiştik kuzum 😌 evet kendime geldim de yazicam inşallah bakalım kendime alışverişte yaptım e bebekte ki çaydan aldım yanıma alsammiki icermiyim orda bide çiğ kuruyemis felan aldım aklıma başka bişe gelmio🥰

Evet kuzum çok heyecanlı 🥰🥰

Evet seni nasi merak etmiştik kuzum 😌 evet kendime geldim de yazicam inşallah bakalım kendime alışverişte yaptım e bebekte ki çaydan aldım yanıma alsammiki icermiyim orda bide çiğ kuruyemis felan aldım aklıma başka bişe gelmio🥰
İyi yapmışsın almakla canım banada hemşire doğumdan sonra demişti çayı bende hastanede içtim sade nescafede al canım mutlaka

Bende çok korkarım ateşten ya 😬 bide ateşlenir de fark edemezsem diye 😬
Nöbet tutuyorsun zaten fark edersin canım benim bugün ayağımda kucağımda hep bir kulaktan ölçüyorum bir koltuk altı takipteyim huzursuz biraz uyumuyor uykusu var öğlen iyi uyudu 3 saattir uyanık ateş olmasında huzursuzluk idare ediliyor

Back
X