- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.504
- 773
- 35
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.161
Günaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar bende beni çok merak ediorum şuanda yine bildiğim aslında bilmediğim herşeyi unuttum bakalım napicam bugün hastaneye gitcem doguma gidio gibi topluom evi bı korku sardıBen onu doğumdan sonra çok merak ediyorum![]()
Canım benim harika bı gün olsun hepimiz için inşallah ay bide aşılari var demi ben girememkiGünaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
İnşallahGünaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Benim için stresli bir gün dua edin bize 2 aylık asılarımız var bugün 3 tanecik![]()
Sifa olsun kuzuya ağrısız sizisiz atlatsin inşallah 3 tanemiymis haftaya da bizim varGünaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Amin canım girersin kimseye bırakamazsın çünkü sakinleşmek için senin sesine ve kokuna ihtiyacı oluyorCanım benim harika bı gün olsun hepimiz için inşallah ay bide aşılari var demi ben girememkibelki böle Diom kendi çocum olunca bı cesaret gelir
![]()
Sağol canım evet 2 bacak 1 kolİnşallah3tane miymiş.Allah kolaylık versin. Cuma günü de bizim var
![]()
Amin teyzesi hepimizinkine şifa olsun inşallahSifa olsun kuzuya ağrısız sizisiz atlatsin inşallah 3 tanemiymis haftaya da bizim var![]()
Oyy kıyamam kuzuma yaGünaydın herkese musmutlu bir gün olsun
Az kaldı ya normaldir canımEvet kızlar bende beni çok merak ediorum şuanda yine bildiğim aslında bilmediğim herşeyi unuttum bakalım napicam bugün hastaneye gitcem doguma gidio gibi topluom evi bı korku sardısabahtan beri bı panik çünkü dün baya bı adet ağrısı oldu geçti gidioduk az daha
![]()
Saatta belli oldu 17.00 de kızlarAz kaldı ya normaldir canımhadi artık perşembe gelsin senden çok ben merak ediyorum
![]()
Ayy saatinde belli oldu oda ayrı bi heyecanSaatta belli oldu 17.00 de kızlarnstde iki dk sonra uyudu yavrum bugün artık sağlıkla gelsin oglus um
![]()
Valla öyle dayaniyorsunki canım mecbur için gidiyor ama hemen susuyorlar zaten.Oyy kıyamam kuzuma yanapcaz o aşılarda. Dün biz gittiğimizde bi bebeğe yapıyorlardı üçlü aşı. O ağladı ben ağladım
bizimkinde nasıl dayancam bilmiyorum . İnşallah bu geceyi ateşsiz atlatırsın canım
Ayyy çok heyecanlı perşembe hayırlısı ile gelsin seninde doğum hikayeni dinleyelimSaatta belli oldu 17.00 de kızlarnstde iki dk sonra uyudu yavrum bugün artık sağlıkla gelsin oglus um
![]()
Evet kuzum çok heyecanlıAyy saatinde belli oldu oda ayrı bi heyecan![]()
Evet seni nasi merak etmiştik kuzumAyyy çok heyecanlı perşembe hayırlısı ile gelsin seninde doğum hikayeni dinleyelimiyi olduğun da mutlaka yaz kuzum merak ederiz
Ben sizi nasil merakta bırakmıştım![]()
Bende çok korkarım ateşten yaValla öyle dayaniyorsunki canım mecbur için gidiyor ama hemen susuyorlar zaten.
İnşallah kuzum ateşten her zaman korkarım zaten![]()
İyi yapmışsın almakla canım banada hemşire doğumdan sonra demişti çayı bende hastanede içtim sade nescafede al canım mutlakaEvet kuzum çok heyecanlı
Evet seni nasi merak etmiştik kuzumevet kendime geldim de yazicam inşallah bakalım kendime alışverişte yaptım e bebekte ki çaydan aldım yanıma alsammiki icermiyim orda bide çiğ kuruyemis felan aldım aklıma başka bişe gelmio
![]()
Nöbet tutuyorsun zaten fark edersin canım benim bugün ayağımda kucağımda hep bir kulaktan ölçüyorum bir koltuk altı takipteyim huzursuz biraz uyumuyor uykusu var öğlen iyi uyudu 3 saattir uyanık ateş olmasında huzursuzluk idare ediliyorBende çok korkarım ateşten yabide ateşlenir de fark edemezsem diye
![]()