• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlar doğum oldu şükür 33 haftada geldi aceleciler şükür kavusturans 1500 dogdu kuzular hemen kuveze aldılar doğum yapmış gibi hissetmiyorum kuzular yanımda değil diye ınsallah kuvezden aldığımız günleri de görürüz grubun en küçük ama aceleci kuzulari dua edin sag salim kavusalım rabbim bekleyen herkes e nasip etsin inşallah 🙏🙏
Çok şükür gözünüz gözünüz aydın saglikl buyusunler hayirli evlat olsunlar 😍

Canım suya soktuk yok.
En son kaşıkla besledik sütü sağıp.
Ama uyanma yok.
Gittik Dr a kan şekeri düşmüş.
Mana verdi biraz orda yükseldi.
Dr test yaptı sarılık 11 çıktı.
İlk baş çok gıcık konuştu Dr .
Bebeği uyabdiramadik diye birşey yok
Bakamıyorsaniz getirin burda 15 gün besleyelim dedi. Dedim her yolu denedik olmadı. Ayak topuğuna artık tepki vermiyor. Adam yok bahane istemiyorum.
Sonra testleri götürünce 3 saat sonra besleyin. Islatın bacaklarini filan. Olmadı sonuç belli dedi. Elimden gelebi yapacağım bakalim .
Sen siringa ve kaşıkla hep dene canım ağladığında falan hemen memeni ver böyle böyle alışacak
Evet doktor biraz gıcık konuşmuş bakamiyorsanız ne demek acaba 😬 sen bunlara takılıp moralini bozma gayette güzel bakiyorsundur 🥰

Aynen elim beşikte sallıyorum hala.Nasil akşam oluyor bilmiyorum.Oyle fena benim ki gez dolaş asla durmuyor illa o meme ağzına girecek yıkıyor ortalığı 😂Emzikten çok beni emiyor 2 aylık olacak hala yaralarım tam geçmedi
Bizimkide aynı canım hep memede emzikde almıyor Rabbim yardımcın olsun senin yaralar hayırlısı ile bir iyileşse zor olur emzirmek

Bizimkide aynı canım hep memede emzikde almıyor Rabbim yardımcın olsun senin yaralar hayırlısı ile bir iyileşse zor olur emzirmek
Amin canım hepimizin inşallah
Güzel annelik ama bir o kadar da zor.Bu yüzden kutsal yaa çok şükür bu günümüze ☺️

Var öyle giciklar boşver takma.Kimse senden daha güzel bakamaz.Zamanla alışırsın merak etme
Allah'a şükür güzel geçti gece.
Sütü sağıp ufak biberonla verdik.
Anlamadım emiyo ama göğüste uyuyo 🙈
Yıkadım göğsümü denedim yok
Bı sure böyle gideceğiz bakalim

Kizlar doğum oldu şükür 33 haftada geldi aceleciler şükür kavusturans 1500 dogdu kuzular hemen kuveze aldılar doğum yapmış gibi hissetmiyorum kuzular yanımda değil diye ınsallah kuvezden aldığımız günleri de görürüz grubun en küçük ama aceleci kuzulari dua edin sag salim kavusalım rabbim bekleyen herkes e nasip etsin inşallah 🙏🙏
Gözün aydın canım benim şükür kavuştunuz 🥰🥰hayırlı evlat olsunlar inşallah kuzum

Kızlar hastaneden geldik bı gün erkene çekti Perşembe olcakmis suyu muz azalmış biraz .salı anestezi için hazırlıklar yapılacak ben artık yuruyemiorum gecede uyuyamiorum biliorum daha zorlu günler beklio😌🤗 şükür sağlıkla kavusalim oglusumla çok heycanlandim bugün dahada 😍😍

Kızlar bebeğim 33 haftalık doğdu bugün 1. Ayı 2. Derece rob var bunu yaşıyan var mı nasıl ilerlediniz ne olur biri birşey desin 😭

İlk zamanlar öyle olur canım benim de zaten en son taburcu olacağı gün hazırladım sütler kaldı dondurucuda yoksa dediğin gibi bebeğe yetişmiyor zaten🤭

Sanırım 3. Haftada canım 😁

Off o uyandırma işi ayrı yorucu ya 😬 ne yapsan uyanmıyor altını açıyordum gene tık yok. İşte oda galiba sarılıktan 😬 meme ucu yumuşak da biberon biraz sert ya zorla tıkayabilirsen ağzına sütünü sağ biberon ile dene canım inşallah çabucak geçer. Çok yorucu bir süreç

Evet fayda etmezse demişti o zaman 15 kullanmayım ya ağır gelir

Canım benim ilk Zamanlar hepsi yoruluyor ama orada daha da güçlrnip gelecek annesi. İnşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun güçlü paşam benim 🥰
Sağolasın canimm teyzemiz❤️rüyalarıma giriyor 15 gündür sürekli ağlıyorum 100 günden sonrası çok zor geçti 40 haftamız doldu bugün hasretle bekliyorum çok zoor Cook😢😢😢
Her zaman yanındayım canım hayırlısı ile paşam evine size kavuşsun teyze balı o 💙💙
Canımın içi Cook teşekkür ederim en yakın zamanda kavusalimm teyzesi🥲❤️
Sağlıkla kavuş canım meleklerine seni Cook iyi anlıyorum benim küvezde 119 günüm kısa sürede kucağına alacaksın sakn üzme kendini kuvez ile ilgili soruların olursa yardımcı olurum❤️

Kızlar hastaneden geldik bı gün erkene çekti Perşembe olcakmis suyu muz azalmış biraz .salı anestezi için hazırlıklar yapılacak ben artık yuruyemiorum gecede uyuyamiorum biliorum daha zorlu günler beklio😌🤗 şükür sağlıkla kavusalim oglusumla çok heycanlandim bugün dahada 😍😍
Yaaaa bu hafta sende kavuşacaksın sağlıkla gelsin paşam 🥰

Sağolasın canimm teyzemiz❤️rüyalarıma giriyor 15 gündür sürekli ağlıyorum 100 günden sonrası çok zor geçti 40 haftamız doldu bugün hasretle bekliyorum çok zoor Cook😢😢😢

Canımın içi Cook teşekkür ederim en yakın zamanda kavusalimm teyzesi🥲❤️

Sağlıkla kavuş canım meleklerine seni Cook iyi anlıyorum benim küvezde 119 günüm kısa sürede kucağına alacaksın sakn üzme kendini kuvez ile ilgili soruların olursa yardımcı olurum❤️
Çok yakın canım bu bayramı şekerin ile geçireceksin 💙💙

Onu da yapıyorum kuzum çoğu zaman biberonla besliyorum çeneleri cok güçsüz. Bugun daha iyiler ama inşallah daha da iyi olacaklar 🥰 cok şükür sag salim kavuştuk ya illa olacak bunlar
Aynen canım ama geçer sen stres yapmamaya çalış sütünü etkilemesin. Kan alma işini ben de dayanamıyorum ya dışarıda bekliyorum bebek içeride ağlıyor ben dışarıda ağlıyorum
Gözün aydın canım benim Rabb'im sağlıkla kavuştursun inşallah sütü hiç kafana takma canım ben de doğum yaptıktan sonra doğum yapmış gibi değildim dedim herhalde benim sütüm gelmeyecek ama çok şükür 2 ya da 3 gün müydü neydi Kendirci sütüm Sen de sakın olumsuz düşünme🤗🤗
Allah'a şükür güzel geçti gece.
Sütü sağıp ufak biberonla verdik.
Anlamadım emiyo ama göğüste uyuyo 🙈
Yıkadım göğsümü denedim yok
Bı sure böyle gideceğiz bakalim
Şu an çok küçük olduğu için yoruluyor uyuyor annesi🤗
Hadi bakalım kuzum az kalmış Senin de sağlıkla kavuş inşallah
Canım benim kıyamam sana benim de taburcu olacağ gün rüyama girmişti o gün ağlamıştım çok �nşallah sen de tez vakitte kavuşursun. Rabbim bir daha ayırmasın sizi

Back
X