• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Biberon işine hiç girmek istemiyorum yaa. Bakalım artık
Canım buraya atmıştım ben tomme tippe aldım çok şükür meme reddine neden olmadı. Yani başta meme reddimiz vardı ama şırıngaya alıştığı içindi. Hem sarılık olmasın diye mecbur mama veriyoruz ilk başta süt yetmiyor

Bizimkide emzik almıyor ilk zamanlar sütümü sagip biberonla veriyordum artık biberon da almıyor uzun süre bırakıp bi yere gidemem dün ben kuafordeyken annem çok zor biberon tutturmuş sütümü sagip bırakmıştım 🤭
, Vallahi ben emzik tutmasam çok istiyorum ama alışmıyor uykuda bir iki en iyi uyanırken asla Tutmuyor. Bizi emzik yaptı bebeler 😅😅
Yaa kavusuyormu miniklere daha vardı sanki onun hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnoslar 🥰🥰 Milyaay Milyaay güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız sizinle 💙❤️
Durumda paylaşım yapmış bende orada gördüm sağlıkla kolaylıkla kavuşsun inşallah 🥰

Canım sarılık olma ihtimali varmıdır. Yani korkutmak istemem lohusasında ama bizimkide öyle uyuyordu ve uyandıramıyorduk. bizde kan uyuşmazlığı sarılığı varmış ve biz 5. Gün rutin kontrolde öğrendik 23 e tükselmiş acil hastaneye yattık 1 hafta. Halada düşmedi 2 günde bir kontrole gidiyoruz
Allah'a şükür hallettik canım.
Yok daha bugün çıkrık hastaneden.
Doktorumuz baktı kontrol etti çıktık Allah'a şükür öyle bı sorun yok.

Canım bizimkide taburcu olup eve geldiğinde hep uyuyordu zorla beslemeye çalışıyorduk meme almadığı zaman biberon veriyordum sen kaşıkla vermeyide dene canım düzene girer bir kaç güne inşallah
Kaşık ve şırınga ile hallettik uyandı Allah'a şükür 🥰 Emzirdim Allah'a şükür.
Canım buraya atmıştım ben tomme tippe aldım çok şükür meme reddine neden olmadı. Yani başta meme reddimiz vardı ama şırıngaya alıştığı içindi. Hem sarılık olmasın diye mecbur mama veriyoruz ilk başta süt yetmiyor
Hallettik Allah'a şükür ♥️
Şırınga ile ufak ufak sonra uyandırdık.
Babamız sağolsun 🙈 Verdim eline dedim artık sende ben uyuyorum 😂

Canim kaç çıktı sarılık değeriniz
Bu arada şekerli su verdin mi
Doktorlar pek önermiyor ama ben vermistim 🤭
Aslinda verecektim doktora sordum ama birden sekeri yükselir morarir çocuk diyince korktum 🙄
14 çıktı canim değerimiz. Hala takip altindayiz. Sık beslemeye çalışıyorum.

Çok geçmiş olsun canım. Geçer geçer merak etme. Bebeklerin çoğunda oluyormuş. Hastaneye gidip gelmekte güç. İyi olsunlarda güçlüklere razıyız. 🙏
Benim icin asıl Güç olan kan almalari. İçim parçalaniyor ya çocuklardan kan alınırken. Aglaya ağlaya içim dışıma çıkıyor 😔 gecse bi an önce. Bugun 9. Günümüz dogum kilosuna dönmüşler cok şükür.

İlk zamanlar öyle olur canım benim de zaten en son taburcu olacağı gün hazırladım sütler kaldı dondurucuda yoksa dediğin gibi bebeğe yetişmiyor zaten🤭

Sanırım 3. Haftada canım 😁

Off o uyandırma işi ayrı yorucu ya 😬 ne yapsan uyanmıyor altını açıyordum gene tık yok. İşte oda galiba sarılıktan 😬 meme ucu yumuşak da biberon biraz sert ya zorla tıkayabilirsen ağzına sütünü sağ biberon ile dene canım inşallah çabucak geçer. Çok yorucu bir süreç

Evet fayda etmezse demişti o zaman 15 kullanmayım ya ağır gelir

Canım benim ilk Zamanlar hepsi yoruluyor ama orada daha da güçlrnip gelecek annesi. İnşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun güçlü paşam benim 🥰
Onu da yapıyorum kuzum çoğu zaman biberonla besliyorum çeneleri cok güçsüz. Bugun daha iyiler ama inşallah daha da iyi olacaklar 🥰 cok şükür sag salim kavuştuk ya illa olacak bunlar

Aslinda verecektim doktora sordum ama birden sekeri yükselir morarir çocuk diyince korktum 🙄
14 çıktı canim değerimiz. Hala takip altindayiz. Sık beslemeye çalışıyorum.
En fazla 1 cay kaşığı vermiştim bende bu arada 14 çok aşırı yüksek değil takibi bırakma uyusa bilr 2 saatte besle canim sık sık beslediğin sürece sıkıntı olmaz bizde 11 değerle düşürdük çok şükür

Kizlar hastaneden geldik eve Allah'a şükür.
Ama uyandıramıyoruz eve gelince.
Hastanede emme uyanma herşey düzenli idi.
Eve gelince kalkmıyor 4 saat oldu.
Denenmedik yöntem bile kalmadı.
Suyun altına sokup poposunu yıkadık, ellerini kafasını yıkadık. Yok.
Ay daha ilk günden kafayı yiycem galiba 😔
Topuklarini sık ama güçlü kiyamamazlik yapma beslenmesi lazım sarilik olur.Ben topuk ve burun sıkarak uyandırdım hep.Simdide uyusun diye uğraşıyoruz 😂

Valla uyusun da dinleneyim iş yapayim diye gözünün içine bakıyoruz 🤭
Aynen elim beşikte sallıyorum hala.Nasil akşam oluyor bilmiyorum.Oyle fena benim ki gez dolaş asla durmuyor illa o meme ağzına girecek yıkıyor ortalığı 😂Emzikten çok beni emiyor 2 aylık olacak hala yaralarım tam geçmedi

Kizlar doğum oldu şükür 33 haftada geldi aceleciler şükür kavusturans 1500 dogdu kuzular hemen kuveze aldılar doğum yapmış gibi hissetmiyorum kuzular yanımda değil diye ınsallah kuvezden aldığımız günleri de görürüz grubun en küçük ama aceleci kuzulari dua edin sag salim kavusalım rabbim bekleyen herkes e nasip etsin inşallah 🙏🙏

Topuklarini sık ama güçlü kiyamamazlik yapma beslenmesi lazım sarilik olur.Ben topuk ve burun sıkarak uyandırdım hep.Simdide uyusun diye uğraşıyoruz 😂
Canım suya soktuk yok.
En son kaşıkla besledik sütü sağıp.
Ama uyanma yok.
Gittik Dr a kan şekeri düşmüş.
Mana verdi biraz orda yükseldi.
Dr test yaptı sarılık 11 çıktı.
İlk baş çok gıcık konuştu Dr .
Bebeği uyabdiramadik diye birşey yok
Bakamıyorsaniz getirin burda 15 gün besleyelim dedi. Dedim her yolu denedik olmadı. Ayak topuğuna artık tepki vermiyor. Adam yok bahane istemiyorum.
Sonra testleri götürünce 3 saat sonra besleyin. Islatın bacaklarini filan. Olmadı sonuç belli dedi. Elimden gelebi yapacağım bakalim .

Kizlar doğum oldu şükür 33 haftada geldi aceleciler şükür kavusturans 1500 dogdu kuzular hemen kuveze aldılar doğum yapmış gibi hissetmiyorum kuzular yanımda değil diye ınsallah kuvezden aldığımız günleri de görürüz grubun en küçük ama aceleci kuzulari dua edin sag salim kavusalım rabbim bekleyen herkes e nasip etsin inşallah 🙏🙏
Canım benim gözün aydın tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah stres yapma sütün gelsin kuzuların sütüne ihtiyacı var benim pasamda 34 de 1500 gram olarak dogmustu çabuk toparliyorlar merak etme biraz ayrı kalacaksınız sadece sağlıkları iyi olsunda sabret biraz canım sende toparlamış olursun daha iyi bakarsın ballara dualarım kuzularla❤️💙

Canım benim gözün aydın tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah stres yapma sütün gelsin kuzuların sütüne ihtiyacı var benim pasamda 34 de 1500 gram olarak dogmustu çabuk toparliyorlar merak etme biraz ayrı kalacaksınız sadece sağlıkları iyi olsunda sabret biraz canım sende toparlamış olursun daha iyi bakarsın ballara dualarım kuzularla❤️💙
Allah razı olsun kuzum inşallah sütum gelir sen 34temiydin digum olduğunda inşallah bizde sag salim kucagımiza alip evimize geçeceğimiz günü görürüz 🤗🤗🤗🙏dualar için sagolun teyzeleri 😍😘inşallah bayrama verirler de çifte bayram yaşarız bizde🤗🤗🤗🙏🙏sağlıklı olsunkar da dayanacaz kuzularimla🙏😘

Gözün aydın canım.Merak etme biraz toparlansinlar kavusacaksin.Sagsalim doğdular yaa🥰

Allah razı olsun kuzum inşallah sütum gelir sen 34temiydin digum olduğunda inşallah bizde sag salim kucagımiza alip evimize geçeceğimiz günü görürüz 🤗🤗🤗🙏dualar için sagolun teyzeleri 😍😘inşallah bayrama verirler de çifte bayram yaşarız bizde🤗🤗🤗🙏🙏sağlıklı olsunkar da dayanacaz kuzularimla🙏😘
Gelmez diye sakın aklına getirme gelecek de ilk damla damla geliyor ama o damla bile şifa biliyorsun sen sağ 2 saatte 1 mutlaka bol bol su iç
Evet canım 34+2 de doğum yaptım ramazan bayramı öncesiydi benimde inşallah çifte bayram yaşarsınız sen dediğim gibi stres yapma hangi şehirdesin bilmiyorum ama benim gözüm arkada değildi iyi bakiyorlardı pasama doktorları hemşireleri çok iyi ilgiliydi özel bebek bizimkiler küçük oldukları için daha ilgileniyorlar seninkiler ikiz birde dediğim gibi sağlıklı olsunlarda kalsınlar canım orda belli bir kiloya gelsinler yoksa eve götürünce zorlanirsin biz güçlü anneleriz bebeklerimizde çok güçlü ❣️❣️

Canım suya soktuk yok.
En son kaşıkla besledik sütü sağıp.
Ama uyanma yok.
Gittik Dr a kan şekeri düşmüş.
Mana verdi biraz orda yükseldi.
Dr test yaptı sarılık 11 çıktı.
İlk baş çok gıcık konuştu Dr .
Bebeği uyabdiramadik diye birşey yok
Bakamıyorsaniz getirin burda 15 gün besleyelim dedi. Dedim her yolu denedik olmadı. Ayak topuğuna artık tepki vermiyor. Adam yok bahane istemiyorum.
Sonra testleri götürünce 3 saat sonra besleyin. Islatın bacaklarini filan. Olmadı sonuç belli dedi. Elimden gelebi yapacağım bakalim .
Var öyle giciklar boşver takma.Kimse senden daha güzel bakamaz.Zamanla alışırsın merak etme

Back
X