- 19 Kasım 2020
- 22.160
- 48.331
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.041
Bi tek o zaman biraz tutuyorUykuda denemek aklima gelmedi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi tek o zaman biraz tutuyorUykuda denemek aklima gelmedi![]()
Canım buraya atmıştım ben tomme tippe aldım çok şükür meme reddine neden olmadı. Yani başta meme reddimiz vardı ama şırıngaya alıştığı içindi. Hem sarılık olmasın diye mecbur mama veriyoruz ilk başta süt yetmiyorBiberon işine hiç girmek istemiyorum yaa. Bakalım artık
, Vallahi ben emzik tutmasam çok istiyorum ama alışmıyor uykuda bir iki en iyi uyanırken asla Tutmuyor. Bizi emzik yaptı bebelerBizimkide emzik almıyor ilk zamanlar sütümü sagip biberonla veriyordum artık biberon da almıyor uzun süre bırakıp bi yere gidemem dün ben kuafordeyken annem çok zor biberon tutturmuş sütümü sagip bırakmıştım![]()
Durumda paylaşım yapmış bende orada gördüm sağlıkla kolaylıkla kavuşsun inşallahYaa kavusuyormu miniklere daha vardı sanki onun hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minnoslar![]()
Milyaay güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız sizinle
![]()
Biberon işine hiç girmek istemiyorum yaa. Bakalım
Malesef 2. Gün başlıyorAçıkçası benimde aklıma ilk sarılık geldi ama daha ilk günden olmaz diye düşündüm olur mu ki bilemedim![]()
Allah'a şükür hallettik canım.Canım sarılık olma ihtimali varmıdır. Yani korkutmak istemem lohusasında ama bizimkide öyle uyuyordu ve uyandıramıyorduk. bizde kan uyuşmazlığı sarılığı varmış ve biz 5. Gün rutin kontrolde öğrendik 23 e tükselmiş acil hastaneye yattık 1 hafta. Halada düşmedi 2 günde bir kontrole gidiyoruz
Kaşık ve şırınga ile hallettik uyandı Allah'a şükürCanım bizimkide taburcu olup eve geldiğinde hep uyuyordu zorla beslemeye çalışıyorduk meme almadığı zaman biberon veriyordum sen kaşıkla vermeyide dene canım düzene girer bir kaç güne inşallah
Hallettik Allah'a şükürCanım buraya atmıştım ben tomme tippe aldım çok şükür meme reddine neden olmadı. Yani başta meme reddimiz vardı ama şırıngaya alıştığı içindi. Hem sarılık olmasın diye mecbur mama veriyoruz ilk başta süt yetmiyor
Aslinda verecektim doktora sordum ama birden sekeri yükselir morarir çocuk diyince korktumCanim kaç çıktı sarılık değeriniz
Bu arada şekerli su verdin mi
Doktorlar pek önermiyor ama ben vermistim![]()
Benim icin asıl Güç olan kan almalari. İçim parçalaniyor ya çocuklardan kan alınırken. Aglaya ağlaya içim dışıma çıkıyorÇok geçmiş olsun canım. Geçer geçer merak etme. Bebeklerin çoğunda oluyormuş. Hastaneye gidip gelmekte güç. İyi olsunlarda güçlüklere razıyız.![]()
Onu da yapıyorum kuzum çoğu zaman biberonla besliyorum çeneleri cok güçsüz. Bugun daha iyiler ama inşallah daha da iyi olacaklarİlk zamanlar öyle olur canım benim de zaten en son taburcu olacağı gün hazırladım sütler kaldı dondurucuda yoksa dediğin gibi bebeğe yetişmiyor zaten
Sanırım 3. Haftada canım
Off o uyandırma işi ayrı yorucu yane yapsan uyanmıyor altını açıyordum gene tık yok. İşte oda galiba sarılıktan
meme ucu yumuşak da biberon biraz sert ya zorla tıkayabilirsen ağzına sütünü sağ biberon ile dene canım inşallah çabucak geçer. Çok yorucu bir süreç
Evet fayda etmezse demişti o zaman 15 kullanmayım ya ağır gelir
Canım benim ilk Zamanlar hepsi yoruluyor ama orada daha da güçlrnip gelecek annesi. İnşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun güçlü paşam benim![]()
En fazla 1 cay kaşığı vermiştim bende bu arada 14 çok aşırı yüksek değil takibi bırakma uyusa bilr 2 saatte besle canim sık sık beslediğin sürece sıkıntı olmaz bizde 11 değerle düşürdük çok şükürAslinda verecektim doktora sordum ama birden sekeri yükselir morarir çocuk diyince korktum
14 çıktı canim değerimiz. Hala takip altindayiz. Sık beslemeye çalışıyorum.
Topuklarini sık ama güçlü kiyamamazlik yapma beslenmesi lazım sarilik olur.Ben topuk ve burun sıkarak uyandırdım hep.Simdide uyusun diye uğraşıyoruzKizlar hastaneden geldik eve Allah'a şükür.
Ama uyandıramıyoruz eve gelince.
Hastanede emme uyanma herşey düzenli idi.
Eve gelince kalkmıyor 4 saat oldu.
Denenmedik yöntem bile kalmadı.
Suyun altına sokup poposunu yıkadık, ellerini kafasını yıkadık. Yok.
Ay daha ilk günden kafayı yiycem galiba![]()
Valla uyusun da dinleneyim iş yapayim diye gözünün içine bakıyoruzTopuklarini sık ama güçlü kiyamamazlik yapma beslenmesi lazım sarilik olur.Ben topuk ve burun sıkarak uyandırdım hep.Simdide uyusun diye uğraşıyoruz![]()
Aynen elim beşikte sallıyorum hala.Nasil akşam oluyor bilmiyorum.Oyle fena benim ki gez dolaş asla durmuyor illa o meme ağzına girecek yıkıyor ortalığıValla uyusun da dinleneyim iş yapayim diye gözünün içine bakıyoruz![]()
Canım suya soktuk yok.Topuklarini sık ama güçlü kiyamamazlik yapma beslenmesi lazım sarilik olur.Ben topuk ve burun sıkarak uyandırdım hep.Simdide uyusun diye uğraşıyoruz![]()
Canım benim gözün aydın tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah stres yapma sütün gelsin kuzuların sütüne ihtiyacı var benim pasamda 34 de 1500 gram olarak dogmustu çabuk toparliyorlar merak etme biraz ayrı kalacaksınız sadece sağlıkları iyi olsunda sabret biraz canım sende toparlamış olursun daha iyi bakarsın ballara dualarım kuzularlaKizlar doğum oldu şükür 33 haftada geldi aceleciler şükür kavusturans 1500 dogdu kuzular hemen kuveze aldılar doğum yapmış gibi hissetmiyorum kuzular yanımda değil diye ınsallah kuvezden aldığımız günleri de görürüz grubun en küçük ama aceleci kuzulari dua edin sag salim kavusalım rabbim bekleyen herkes e nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun kuzum inşallah sütum gelir sen 34temiydin digum olduğunda inşallah bizde sag salim kucagımiza alip evimize geçeceğimiz günü görürüzCanım benim gözün aydın tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah stres yapma sütün gelsin kuzuların sütüne ihtiyacı var benim pasamda 34 de 1500 gram olarak dogmustu çabuk toparliyorlar merak etme biraz ayrı kalacaksınız sadece sağlıkları iyi olsunda sabret biraz canım sende toparlamış olursun daha iyi bakarsın ballara dualarım kuzularla![]()
Gözün aydın canım.Merak etme biraz toparlansinlar kavusacaksin.Sagsalim doğdular yaaKizlar doğum oldu şükür 33 haftada geldi aceleciler şükür kavusturans 1500 dogdu kuzular hemen kuveze aldılar doğum yapmış gibi hissetmiyorum kuzular yanımda değil diye ınsallah kuvezden aldığımız günleri de görürüz grubun en küçük ama aceleci kuzulari dua edin sag salim kavusalım rabbim bekleyen herkes e nasip etsin inşallah![]()
Gelmez diye sakın aklına getirme gelecek de ilk damla damla geliyor ama o damla bile şifa biliyorsun sen sağ 2 saatte 1 mutlaka bol bol su içAllah razı olsun kuzum inşallah sütum gelir sen 34temiydin digum olduğunda inşallah bizde sag salim kucagımiza alip evimize geçeceğimiz günü görürüzdualar için sagolun teyzeleri
inşallah bayrama verirler de çifte bayram yaşarız bizde
sağlıklı olsunkar da dayanacaz kuzularimla
❤
Var öyle giciklar boşver takma.Kimse senden daha güzel bakamaz.Zamanla alışırsın merak etmeCanım suya soktuk yok.
En son kaşıkla besledik sütü sağıp.
Ama uyanma yok.
Gittik Dr a kan şekeri düşmüş.
Mana verdi biraz orda yükseldi.
Dr test yaptı sarılık 11 çıktı.
İlk baş çok gıcık konuştu Dr .
Bebeği uyabdiramadik diye birşey yok
Bakamıyorsaniz getirin burda 15 gün besleyelim dedi. Dedim her yolu denedik olmadı. Ayak topuğuna artık tepki vermiyor. Adam yok bahane istemiyorum.
Sonra testleri götürünce 3 saat sonra besleyin. Islatın bacaklarini filan. Olmadı sonuç belli dedi. Elimden gelebi yapacağım bakalim .