• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

En fazla 1 cay kaşığı vermiştim bende bu arada 14 çok aşırı yüksek değil takibi bırakma uyusa bilr 2 saatte besle canim sık sık beslediğin sürece sıkıntı olmaz bizde 11 değerle düşürdük çok şükür
Cok şükür gecmis sizinki inşallah bizimde hemen geçerde kuzum bi gözlerini açsın. Salı tekrar kontrolümüz var umarım iyi şeyler duyariz doktordan

Bende tulum aldım canım artık giydiririm diye düşündüm çok sıcak oluyor 😊
Ben başladım giydirmeye valla gerçekten çok sıcak oluyor
Cok şükür gecmis sizinki inşallah bizimde hemen geçerde kuzum bi gözlerini açsın. Salı tekrar kontrolümüz var umarım iyi şeyler duyariz doktordan
Sizinde Allahin izniyle geçer inşallah canım salı günü hayirli güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar bunu buldum süt arttırıyormuş🤔🤔

Eklentiler

• Screenshot_20220625-180151_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20220625-180151_Samsung Internet.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20220625-180202_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20220625-180202_Samsung Internet.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 32
Yazarken seni etiketleyecektim 😅 sen nasıl yapcan çok merak ediyorum diye 😅
Benim şuanda gece gündüz aklimdakileri bı bilsen kuzum🤭🤭 ah ben napicam resmen korkuorum bakamazsam die göbek bağı emmesi yıkanması Perşembe günü hemen yüklenir demi annelik☺️ hiç bole korku olcagi aklıma gelmezdi o na kavuşmak için neler yaşadım ama bakamam die korkuorum şuanda🙂

Benim şuanda gece gündüz aklimdakileri bı bilsen kuzum🤭🤭 ah ben napicam resmen korkuorum bakamazsam die göbek bağı emmesi yıkanması Perşembe günü hemen yüklenir demi annelik☺️ hiç bole korku olcagi aklıma gelmezdi o na kavuşmak için neler yaşadım ama bakamam die korkuorum şuanda🙂
Okuduğun gördüğün herşeyi unutuyorsun 😂 çünkü bizim bebekler tüplü müdür nedir 😂😂 hepsi birbirinden farklı.

Okuduğun gördüğün herşeyi unutuyorsun 😂 çünkü bizim bebekler tüplü müdür nedir 😂😂 hepsi birbirinden farklı.
Ya nil im sakin gozumi bide korkutma aldılar vitaminleri 🙈 sen alismisinidir artık taze anne benden öncede doğurdun grubun sonuncusu olcaz biz🤭🤭

Canım nilin dediği gibi her şeyi unutuyorsun 😅😅 ama bi deli cesareti geliyor merak etme 😅 tutamam dediğin bebeyi tutuyorsun altını üstünü rahatça değiştiriyorsun 😅 yıkamada yardım eder aileler ben hala tek yıkayamıuorum.

Bide ne dicem youtube de Osman gönülal var onu izleyebilirsin. Yaşamın 1. Haftası 2. 3. Vs videoları var. Baya bilgi veriyor

Ya nil im sakin gozumi bide korkutma aldılar vitaminleri 🙈 sen alismisinidir artık taze anne benden öncede doğurdun grubun sonuncusu olcaz biz🤭🤭

Valla daha iyi sonuncu olman herkesin yorumlarını okuyorsun öncekilerden güzel bilgiler alıyorsun. Sorun olunca takılınca sorabilecegin burası var. Ve en güzeli bu miss koku var yaa herşeye değer 🥰🥰🥰

Canım nilin dediği gibi her şeyi unutuyorsun 😅😅 ama bi deli cesareti geliyor merak etme 😅 tutamam dediğin bebeyi tutuyorsun altını üstünü rahatça değiştiriyorsun 😅 yıkamada yardım eder aileler ben hala tek yıkayamıuorum.

Bide ne dicem youtube de Osman gönülal var onu izleyebilirsin. Yaşamın 1. Haftası 2. 3. Vs videoları var. Baya bilgi veriyor

Kesinlikle deli cesareti 😂😂
Bir de eşin destekse başka hiçbir şeye gerek yok.

Yeni doğum yapan anneler süt artırmak için kimyon çayı bire bir 😍aklınızda bulunsun. Ben onunla buldum çareyi. Bide protein ağırlıklı beslenin. Stresten uzak durun ve bol su için. En az 3 litre için 😍
Kimyon çayı hazır paket mi aktardan mı aldın canım. Maşallah subanallah rabbim bol kılsın hepimizin sütünü 🥰🥰🥰

Canım suya soktuk yok.
En son kaşıkla besledik sütü sağıp.
Ama uyanma yok.
Gittik Dr a kan şekeri düşmüş.
Mana verdi biraz orda yükseldi.
Dr test yaptı sarılık 11 çıktı.
İlk baş çok gıcık konuştu Dr .
Bebeği uyabdiramadik diye birşey yok
Bakamıyorsaniz getirin burda 15 gün besleyelim dedi. Dedim her yolu denedik olmadı. Ayak topuğuna artık tepki vermiyor. Adam yok bahane istemiyorum.
Sonra testleri götürünce 3 saat sonra besleyin. Islatın bacaklarini filan. Olmadı sonuç belli dedi. Elimden gelebi yapacağım bakalim .
Bizimde sarilik degerimiz yüksek. Biraz mavi ışık aldik 16 çıkınca, su an 10 a düştü. Herkesin.soyledigi sey cok yedir sık besle. Ama dediğin gibi uyanmasi o kadar zor ki oturup agladigimi biliyorum. Bende 3 saatte bir besliyorum su an. İslak bezle silince uyanıyor, sırtını göğsünü ovala birde.
Senin bulduğun bir çözüm varsa sende yaz.

Kızlar bunu buldum süt arttırıyormuş🤔🤔
Çoğu süt yapan ürünler zaten.Kayisi sarı olmak zorunda değil bence sarı kayisilar genellikle işlenmiş oluyor.Denemekten zarar gelmez.Kaydettim ben en kısa sürede deneyecegim.Deneyen olursa sonucu bildirsin😊

Bizimde sarilik degerimiz yüksek. Biraz mavi ışık aldik 16 çıkınca, su an 10 a düştü. Herkesin.soyledigi sey cok yedir sık besle. Ama dediğin gibi uyanmasi o kadar zor ki oturup agladigimi biliyorum. Bende 3 saatte bir besliyorum su an. İslak bezle silince uyanıyor, sırtını göğsünü ovala birde.
Senin bulduğun bir çözüm varsa sende yaz.
Canım Allah'a şükür hallettik gibi 🧿🧿🧿
2 saatte bir soyuyorum sadece zıbın sifir kollu.
Sonra ellerimi soğuk suyla ıslatıp bacaklarına ayak altı kollarına sürüyorum. Olmadi sağ sol boslukla oynuyorum o da olmadı ayakları ileri geri yapıyorum. 5 dk da ayakta 😂😂

Back
X