• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım Allah'a şükür hallettik gibi 🧿🧿🧿
2 saatte bir soyuyorum sadece zıbın sifir kollu.
Sonra ellerimi soğuk suyla ıslatıp bacaklarına ayak altı kollarına sürüyorum. Olmadi sağ sol boslukla oynuyorum o da olmadı ayakları ileri geri yapıyorum. 5 dk da ayakta 😂😂
Cok şükür sevindim. 🥰 böyle böyle sarilik degeri düşecek. Cok gecmis olsun.

Cok şükür sevindim. 🥰 böyle böyle sarilik degeri düşecek. Cok gecmis olsun.

Bu çocuk bakma işi bayağı zormuş 😔
Çocuğu emzirelim aç kalmasın derken cırcır ettik 🙈
Tam düzeltiyoruz bı yerden bozuluyor.
Kesin bozuk tüp taktılar bana 😂😂
Ama kundak yaptık gece en sonunda uyudu ısınınca Allah'a şükür.
Bende üşütmüşüm😔 ayaklarım sıcak üstümden yelek çıkmıyor anlamadım nasıl oluyo.
Herşey yoluna girecek de bakalim nasıl öğreneceğiz. Eşim sağolsun sabah ilaclarimi veriyo iğnemi yapıyor. Sağolsun bı kimyon çayı yapmış kazanla 🙈 gaz olmasın derken ateş basiyo 😂😂😂😂

Bir de dikiş yerlerine ara ara sancı giren ve sağ sol boşlukları agrayan var mı 😔 Ve benhamilelikte oksapar kullanmadım şimdi başladı Dr 1 kutu niye acaba ?

Kimyon çayı hazır paket mi aktardan mı aldın canım. Maşallah subanallah rabbim bol kılsın hepimizin sütünü 🥰🥰🥰
Canım aktardan kimyon tohumu aldı eşim bi tatlı kaşığı kadar havada eziyorum . Sonra üzerine kaynamış sıcak suyu döküp 5 dk demlenmesini bekleyip içiyorum. Ama tabi bebe olunca bazen o çay soğuyor 😅 tohumu yoksa normal baharat olarak varya evimizde ezmeye vakit yoksa ondan da yapıyorum. İçmesi zor olmasın diye içine bir tane de şeker atıyorum. Bilmem zararı olur mu. Ama ben çok çektim sütümü artırmak için hala da işte bunlarla destekliyorm

Bu çocuk bakma işi bayağı zormuş 😔
Çocuğu emzirelim aç kalmasın derken cırcır ettik 🙈
Tam düzeltiyoruz bı yerden bozuluyor.
Kesin bozuk tüp taktılar bana 😂😂
Ama kundak yaptık gece en sonunda uyudu ısınınca Allah'a şükür.
Bende üşütmüşüm😔 ayaklarım sıcak üstümden yelek çıkmıyor anlamadım nasıl oluyo.
Herşey yoluna girecek de bakalim nasıl öğreneceğiz. Eşim sağolsun sabah ilaclarimi veriyo iğnemi yapıyor. Sağolsun bı kimyon çayı yapmış kazanla 🙈 gaz olmasın derken ateş basiyo 😂😂😂😂

Bir de dikiş yerlerine ara ara sancı giren ve sağ sol boşlukları agrayan var mı 😔 Ve benhamilelikte oksapar kullanmadım şimdi başladı Dr 1 kutu niye acaba ?
Canım bana da verdi bir hafta kullandım. Bazı ameliyatlardan sonra veriyorlar pıhtılaşma olmasın diye.
Lohusalıkta hemen üşütüyor insan. Asla çorapla yatamayan duramayan ben. O ilk Günler çorapla yatıyordum.
O bahsettiğin ağrı değil de bende wc de çok ağrım oluyordu. Afedersin aklım çıkıyordı işim bitene kadar ama zamanla geçti.

Canım bana da verdi bir hafta kullandım. Bazı ameliyatlardan sonra veriyorlar pıhtılaşma olmasın diye.
Lohusalıkta hemen üşütüyor insan. Asla çorapla yatamayan duramayan ben. O ilk Günler çorapla yatıyordum.
O bahsettiğin ağrı değil de bende wc de çok ağrım oluyordu. Afedersin aklım çıkıyordı işim bitene kadar ama zamanla geçti.
Bugün ilk kez çıktım ona da rahattım ama çok şükür. Valla çorap patik hep var bı de düşün

.
Doktorun ile görüş de parol iç canım baya çıkmış ateşin

Parol sabah öğle akşam var.
Emzirmekten kahvaltı bu saate kaldı.
Ama sabah ekmek arası peynir yiyip bir tane içmiştim şimdi bir tane daha içip yatacağım insallah ise yarar.

Tureed Tureed bu arada doğum çantanda kimyon mutlaka olsun gaz atman da yardımcı olur
Kuzum normal baharat olarak mi kimyon koyayım yicemmi evet gaz atmak sorun oluomus yanıma başka kuru meyve felan da alayım diorum varmı başka almam gereken bişe canım bide sonrada çayını iciosunuz ya o da farklı çayı mi oluo

Bugün ilk kez çıktım ona da rahattım ama çok şükür. Valla çorap patik hep var bı de düşün

.

Parol sabah öğle akşam var.
Emzirmekten kahvaltı bu saate kaldı.
Ama sabah ekmek arası peynir yiyip bir tane içmiştim şimdi bir tane daha içip yatacağım insallah ise yarar.
İnşallah canım ıhlamur da içebilirsin ben de üşütmüştüm ıhlamur içtim bi defa da nane limon yaptım nanesi az olsun. Nane pek tavsiye edilmiyormuş emziren annelere. Gece kalkıyoruz ya terlemiş oluyoruz üşütüyorz

Kuzum normal baharat olarak mi kimyon koyayım yicemmi evet gaz atmak sorun oluomus yanıma başka kuru meyve felan da alayım diorum varmı başka almam gereken bişe canım bide sonrada çayını iciosunuz ya o da farklı çayı mi oluo
Yok canım aynı şey. Ben o gün evden baharat olanı getirttim acil gitmiştik çünkü biz. Sıcak su sebilinden bi bardak su aldık bir çay kaşığı kadar kimyon ekledik bi tane de şeker attım içtim. Tohumunu aldır eşine evde bulunsun. Dediğim gibi süt için de kullanırsın. Hastaneye de istersen biraz tohumu havanda ez götür ya da baharatını götür

Yok canım aynı şey. Ben o gün evden baharat olanı getirttim acil gitmiştik çünkü biz. Sıcak su sebilinden bi bardak su aldık bir çay kaşığı kadar kimyon ekledik bi tane de şeker attım içtim. Tohumunu aldır eşine evde bulunsun. Dediğim gibi süt için de kullanırsın. Hastaneye de istersen biraz tohumu havanda ez götür ya da baharatını götür
Tamam canım çok saol aldirayim hemen 🥰

Kızlar bu arada kompostoyu ben kuru üzüm ve dut kurusu ile yapıyorum. Oda faydalı oluyor. Dut kompostosu zaten süt yapıcı tarifler arasında 😍
Kesinlikle canım birazda kayısı at kabız olmanı önler süt olarakda çok iyi oluyor ben bide ek olarak 7-9 adet günlük hurma yiyiyorum hurma çok iyi süt yapıyor onun dışında çay artırıcı içmiyorum bile ☺️🥰

Kesinlikle canım birazda kayısı at kabız olmanı önler süt olarakda çok iyi oluyor ben bide ek olarak 7-9 adet günlük hurma yiyiyorum hurma çok iyi süt yapıyor onun dışında çay artırıcı içmiyorum bile ☺️🥰
Aynen canım bende bi paket bitirdim hurmayı. Kayısı da gaz yapar mı acaba diye emin olamadım. Bu arada kabızlık hiç geçmedi neden anlamadım o kadar da su içiyorum 😬

Aynen canım bende bi paket bitirdim hurmayı. Kayısı da gaz yapar mı acaba diye emin olamadım. Bu arada kabızlık hiç geçmedi neden anlamadım o kadar da su içiyorum 😬
Ben doğum yaptığımdan beri hep kayısılı yedim. Hep ishal gibi oldum en azından dikişlerim zorlanmadı çok şükür kuru kayısı ekle hoşafına 🥰

Back
X