• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım gözün aydın gelmiş bebişler 😍 sarılık olayı sıkıntı ya bizim de var gibiydi. Psikolojik olarak mıydı neydi çocuğu hep sarı görmeye başladım kafayı yiyecektim stresten. En son beslenmesini 2 saatte değilde 1 buçuk saatte bir yaptım. Çok faydası oldu toparlandı. Bol bol mıçması lazımmış sarılığı atması için
Bol bol yemiyorlar kuzum.benim bebekler. Sürekli hastanedeyiz. Doktorun dediğine göre kilosu az ve erk3n dogum olduğu icin diyor. 3 saatte birden önce asla agzini açmıyor 40-45 ml anca verebiliyoruz

Aynen duruma bakarız eğer geçmezse onu alırız. 15 damla dedi simplexe size kaç dedi canım

Size fayda etti mi Maflor kuzum

Gayet iyi canım hepsi aynı işi görüyor ya. Sen sağdığını direkt mi götüreceksin. Dolaba mı atacaksın. Şimdiden bol bol at fazlası kalsın sorun değil gelince doymadığı zaman onu verirsin. Benim kalmıştı bi kaç paket işime yaradı mama yerine onu verdim 😁
15 damla tek sefer için dediyse o çok gazlı olup da fayda etmeyenler için en fazla olarak.Normali 8*3 ben 6*4 olarak kullanıyorum

Oo süper maşallah canım hayırlı olsun.. 🙏
Yaa sende artık ikiz annesi oldun. ☺️ Yaa nasılmış ama muhteşem birşey değil mi?
Mama da veriyorsun değil mi?
Muhtesemmm. Ama gerçekten yorucu.
Sariliklari var bütün günüm uyandırmaya çalışmakla ve beslemeye çalışmakla geçiyor.
Mamada veriyorum destek ama cok az veriyorum. Sarilik dönemi gecerse cok rahatlayacagim. Sürekli hastaneye gidiyoruz 😔

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Sadece dün gece 2 saat dikiş başı ve sonu çok yandı. Sanki içimde ateş var.
Bebek iyi ama Allah'a şükür.
Emmesi vs maşallah.
Sadece göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.
Onun için de ayva çekirdeği yapmıştım onu ve krem kullanırım.
Hoş gelmiş 🥰 Gözünüz aydın canım sağlıcakla büyüsün 🤲

Sariliklari var bütün günüm uyandırmaya çalışmakla ve beslemeye çalışmakla geçiyor.
Mamada veriyorum destek ama cok az veriyorum. Sarilik dönemi gecerse cok rahatlayacagim. Sürekli hastaneye gidiyoruz 😔
Canim kaç çıktı sarılık değeriniz
Bu arada şekerli su verdin mi
Doktorlar pek önermiyor ama ben vermistim 🤭

15-20 günlükken başlıyor canım

Canim ya damlalar hafif rahatlatiyormus belli bir süre devam edicek sabredicez inşallah
Aynen öyle bizimkinin sanki poposunda çatlak var ıkınirken gaz çıkarken çok ağlıyor.Arada da kan geliyor yarına randevumuz bakalım öyle bir şey varsa belki ondan bu kadar ağlıyordum.Sizde de varsa bu belirtiler gidince kontrol ettirin

Çok geçmiş olsun canım. Geçer geçer merak etme. Bebeklerin çoğunda oluyormuş. Hastaneye gidip gelmekte güç. İyi olsunlarda güçlüklere razıyız. 🙏

ozn_srk ozn_srk canım nasılsın kızlar nasıl alıştınız mı
Öncelikle kızlarıma çok alıştım. Çok çok seviyorum onları. Uyudukları zaman bile özlüyorum.. Evlat bambaşka birşeymiş.
Amaaa çok zor. Çok yorucu. Kan ter içinde kalıyorum resmen. Emzir besle alt al gaz çıkar ilaç ver yatır.. Tüm gün bu şekilde ilerliyor. Dinlenmeye hiç vakit yok. Hele ikisi aynı anda ağlayınca vay halime.
Çok şükür kızlarım sakinler ama yaygara koparmıyorlar. 😁 Annelerini üzmemeye çalışıyorlar.
Gece 3 saatte bir kalkıp yine Emzir besle gaz çıkar olayı. Eşimde her defasında kalkıyor. Hatta bazen o kaldırıyor beni.
1 aydır annem yanımda idi yatılı.. O gitti. Şuan kayınvalidem sabah gelip akşam 6 gibi gidiyor.
Biraz daha büyüseler şöyle arabalarına koyup dışarı çıkıcam da işte çok küçükler korkuyorum.
Durumlar böyle..

Aynen öyle bizimkinin sanki poposunda çatlak var ıkınirken gaz çıkarken çok ağlıyor.Arada da kan geliyor yarına randevumuz bakalım öyle bir şey varsa belki ondan bu kadar ağlıyordum.Sizde de varsa bu belirtiler gidince kontrol ettirin
Ayni bizimkide bizde sadece kan gelmiyor ıkınırken gaz çıkarken ağlıyor dün kontrolümüz vardı doktor gazlı bebeklerde oluyor malesef dedi gecicek dedi karın masajı ve gaz damlasına devam dedi

Slm canlarım benim uzun süredir gelemedim benim hergün hastanede geçiyor oğluşumu emzirip geliyorum hastane uzak yol yorucu oluyor sabah çıkıp akşam üstü eve gelebiliyorum anca durumumuz çok şükür iyi toparlandık artık taburculuk az kaldı diyorlar gün vermiyorlar emerken yoruluyor yorulmaması gerekiyor dedi doktor gün geçtikçe özlemim artıyor dualarınız da unutmayın doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydinn herkes evladına kavuşmuş çok şükür Rabbime❤️ bebiş büyüten arkidislerim hele bı oğluşum gelsinn size Cook ihtiyacım olacak 🤗

Back
X