- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #10.001
Biz san simplex kullanıyoruz etki ediyor tadını da çok seviyor ama ona rağmen hala çok gazlı.Firsat bulup buraya bakamıyorum adamakıllıTwippy kullanıyoruz aynen bizede dedi simdilik bununla başlayalım olmadı simplex geçeriz dedi
Ortalama 15-20 günlükkenKızlar merhabagaz sancılarınız kaç günlükken başladı acaba
Bol bol yemiyorlar kuzum.benim bebekler. Sürekli hastanedeyiz. Doktorun dediğine göre kilosu az ve erk3n dogum olduğu icin diyor. 3 saatte birden önce asla agzini açmıyor 40-45 ml anca verebiliyoruzCanım gözün aydın gelmiş bebişlersarılık olayı sıkıntı ya bizim de var gibiydi. Psikolojik olarak mıydı neydi çocuğu hep sarı görmeye başladım kafayı yiyecektim stresten. En son beslenmesini 2 saatte değilde 1 buçuk saatte bir yaptım. Çok faydası oldu toparlandı. Bol bol mıçması lazımmış sarılığı atması için
15 damla tek sefer için dediyse o çok gazlı olup da fayda etmeyenler için en fazla olarak.Normali 8*3 ben 6*4 olarak kullanıyorumAynen duruma bakarız eğer geçmezse onu alırız. 15 damla dedi simplexe size kaç dedi canım
Size fayda etti mi Maflor kuzum
Gayet iyi canım hepsi aynı işi görüyor ya. Sen sağdığını direkt mi götüreceksin. Dolaba mı atacaksın. Şimdiden bol bol at fazlası kalsın sorun değil gelince doymadığı zaman onu verirsin. Benim kalmıştı bi kaç paket işime yaradı mama yerine onu verdim
Muhtesemmm. Ama gerçekten yorucu.Oo süper maşallah canım hayırlı olsun..
Yaa sende artık ikiz annesi oldun.Yaa nasılmış ama muhteşem birşey değil mi?
Mama da veriyorsun değil mi?
Hoş gelmişGeldi miss kokulum
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Sadece dün gece 2 saat dikiş başı ve sonu çok yandı. Sanki içimde ateş var.
Bebek iyi ama Allah'a şükür.
Emmesi vs maşallah.
Sadece göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.
Onun için de ayva çekirdeği yapmıştım onu ve krem kullanırım.
Yalniz değilsinizAyniyiz inanki
15-20 günlükken başlıyor canımKızlar merhabagaz sancılarınız kaç günlükken başladı acaba
Canim ya damlalar hafif rahatlatiyormus belli bir süre devam edicek sabredicez inşallahBiz san simplex kullanıyoruz etki ediyor tadını da çok seviyor ama ona rağmen hala çok gazlı.Firsat bulup buraya bakamıyorum adamakıllı
Canim kaç çıktı sarılık değerinizMuhtesemmm. Ama gerçekten yorucu.
Sariliklari var bütün günüm uyandırmaya çalışmakla ve beslemeye çalışmakla geçiyor.
Mamada veriyorum destek ama cok az veriyorum. Sarilik dönemi gecerse cok rahatlayacagim. Sürekli hastaneye gidiyoruz
Aynen öyle bizimkinin sanki poposunda çatlak var ıkınirken gaz çıkarken çok ağlıyor.Arada da kan geliyor yarına randevumuz bakalım öyle bir şey varsa belki ondan bu kadar ağlıyordum.Sizde de varsa bu belirtiler gidince kontrol ettirin15-20 günlükken başlıyor canım
Canim ya damlalar hafif rahatlatiyormus belli bir süre devam edicek sabredicez inşallah
Teşekkür ederim canımOrtalama 15-20 günlükken
Çok geçmiş olsun canım. Geçer geçer merak etme. Bebeklerin çoğunda oluyormuş. Hastaneye gidip gelmekte güç. İyi olsunlarda güçlüklere razıyız.Muhtesemmm. Ama gerçekten yorucu.
Sariliklari var bütün günüm uyandırmaya çalışmakla ve beslemeye çalışmakla geçiyor.
Mamada veriyorum destek ama cok az veriyorum. Sarilik dönemi gecerse cok rahatlayacagim. Sürekli hastaneye gidiyoruz
AA öyle mi çok geçmiş olsun. Olsun orada çok iyi bakılıyor. İyi olsunda kalsın. Az kalmış hadi kavuşmanızaÇok sağol canım bebeği dün küveze yatırdılar enfeksiyon kapmış 10 gün yatış kızımla az kaldı kavuşmamıza
Ah ahh benimde öyle ihtiyacım var ki. Ama imkansız birşey benim için.2 gündür annemdeyim dinlendim çok iyi geldi birazdan da kuaföre yenilenmeye gidicem kendime gelmem lazım
İmkansız diye bir şey yok canım bebişler büyüsün biraz daha gidersin sendeAh ahh benimde öyle ihtiyacım var ki. Ama imkansız birşey benim için.
Öncelikle kızlarıma çok alıştım. Çok çok seviyorum onları. Uyudukları zaman bile özlüyorum.. Evlat bambaşka birşeymiş.ozn_srk canım nasılsın kızlar nasıl alıştınız mı
Ayni bizimkide bizde sadece kan gelmiyor ıkınırken gaz çıkarken ağlıyor dün kontrolümüz vardı doktor gazlı bebeklerde oluyor malesef dedi gecicek dedi karın masajı ve gaz damlasına devam dediAynen öyle bizimkinin sanki poposunda çatlak var ıkınirken gaz çıkarken çok ağlıyor.Arada da kan geliyor yarına randevumuz bakalım öyle bir şey varsa belki ondan bu kadar ağlıyordum.Sizde de varsa bu belirtiler gidince kontrol ettirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?