Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sleppy iyi çıktı desene keşke alsamisiz stok ozaman kuzum zeytinyagi sürdükten sonra silmen gerekiyormu ben krem almadım ama şimdiden ucu felan çok acio artık duruma göre alırım dedim kremi
Yok kuzum zaten bir sonra ki emzirme saatine kalmıyor bişey. Ama evdeyken bence takma bişey hava alsın memitolar. Krem bende almayacaktım ama ilk makine de sağdığım için mecbur kaldım

Sağıp buzlukta dondurup öyle götürüyorum. Ama bebeğe yetecek kadar çıkmıyorki. Şuan az geliyor eğer fazlalaşırsa dediğin gibi yaparım inşallah

İlk zamanlar öyle olur canım benim de zaten en son taburcu olacağı gün hazırladım sütler kaldı dondurucuda yoksa dediğin gibi bebeğe yetişmiyor zaten
Kızlar merhaba gaz sancılarınız kaç günlükken başladı acaba
Sanırım 3. Haftada canım
Bol bol yemiyorlar kuzum.benim bebekler. Sürekli hastanedeyiz. Doktorun dediğine göre kilosu az ve erk3n dogum olduğu icin diyor. 3 saatte birden önce asla agzini açmıyor 40-45 ml anca verebiliyoruz
Off o uyandırma işi ayrı yorucu ya ne yapsan uyanmıyor altını açıyordum gene tık yok. İşte oda galiba sarılıktan meme ucu yumuşak da biberon biraz sert ya zorla tıkayabilirsen ağzına sütünü sağ biberon ile dene canım inşallah çabucak geçer. Çok yorucu bir süreç
15 damla tek sefer için dediyse o çok gazlı olup da fayda etmeyenler için en fazla olarak.Normali 8*3 ben 6*4 olarak kullanıyorum
Evet fayda etmezse demişti o zaman 15 kullanmayım ya ağır gelir
Canım benim ilk Zamanlar hepsi yoruluyor ama orada daha da güçlrnip gelecek annesi. İnşallah Rabbim tez vakitte sağlıkla kavuştursun güçlü paşam benim

Kizlar hastaneden geldik eve Allah'a şükür.
Ama uyandıramıyoruz eve gelince.
Hastanede emme uyanma herşey düzenli idi.
Eve gelince kalkmıyor 4 saat oldu.
Denenmedik yöntem bile kalmadı.
Suyun altına sokup poposunu yıkadık, ellerini kafasını yıkadık. Yok.
Ay daha ilk günden kafayı yiycem galiba

Evini çok sevdi baksana uyanmıyor
Uykuda beslemeyi deneyin canım

Ah kuzum yukarıda da yazdım en zor işlerden biri o uyandırma biberob varsa kuzum sütünü sağ biberona koy içirmeyi dene. Ucu sert ya belki ağzını açar. Ayaklarını sıkın hafifçe ya da altını açınca az uyanır gibi oluyor ya o sırada sok ağzına biberonu. Tabi başını biraz kaldır elinde destek yap

Biberon işine hiç girmek istemiyorum yaa. Bakalım artık

Canım sarılık olma ihtimali varmıdır. Yani korkutmak istemem lohusasında ama bizimkide öyle uyuyordu ve uyandıramıyorduk. bizde kan uyuşmazlığı sarılığı varmış ve biz 5. Gün rutin kontrolde öğrendik 23 e tükselmiş acil hastaneye yattık 1 hafta. Halada düşmedi 2 günde bir kontrole gidiyoruz

Açıkçası benimde aklıma ilk sarılık geldi ama daha ilk günden olmaz diye düşündüm olur mu ki bilemedim

Maşallah prenseslere
Sen şimdi zorlanıyorsun ama sonrasını düşün senin rahat ettiğin dönemler belki biz 2. Yi düşünüp tekrar zorlu bir maratona gireceğiz
Gercekten Allah sana kolaylık versin canım ben oglusla bazen zorlanıyorum seni düşünemiyorum iyiki sakinler yoksa işin daha da zorlaşırdı masallah akıllı kuzular annelerini düşünüyorlar
Biz bir kere parkta yürüyüş yaptık 1 saat zor dayandı açlığa ağladı emziricek ortamda yoktu koşa koşa eve geri gittik

Her zaman yanındayım canım hayırlısı ile paşam evine size kavuşsun teyze balı o

Canım bizimkide taburcu olup eve geldiğinde hep uyuyordu zorla beslemeye çalışıyorduk meme almadığı zaman biberon veriyordum sen kaşıkla vermeyide dene canım düzene girer bir kaç güne inşallah

Bende damak aldım zorlandı bide şimdi yuvarlak uçlu emzik deniyorum uyurken tuttu gibi ama bakalım zorluycam artık. Uyurken dene kuzum belki alır
Bizimkide emzik almıyor ilk zamanlar sütümü sagip biberonla veriyordum artık biberon da almıyor uzun süre bırakıp bi yere gidemem dün ben kuafordeyken annem çok zor biberon tutturmuş sütümü sagip bırakmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…