• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sorma kuzum benimde platin saçlar düşün sağ taraf beyazlamış baya😂🙈 bende doğumda fotolarda nasi kapatcam bakalım diolerim açık kumral ama ah beyazlıklar olmayaydi 😆😆 neyse artık bende senin zamanlarda bı rofle yle kendime gelirim inşallah
Valla bir rahatladım 5 saat kuaförde kaldım yeniden doğdum genç kız gibiyim 🤣🤣🤣 üstümden sanki 10 kilo yük gitti😂😂 ama oğluşumu çok özledim yok böyle uzun bir yere gidemem ben 🤭🤭

Simplexe geçmedik daha twippy günlük 7 damla kullanıyorum faydası var mı yok mu bilmiyorum günü gününe tutmuyor ki hergun değişiyor huyları 🤷‍♀️🤭
Kesinlikle öyle bir günü bir gününü tutmuyor benimkinin de 3 gündür annemdeyim burda rahatız çok şükür

Valla bir rahatladım 5 saat kuaförde kaldım yeniden doğdum genç kız gibiyim 🤣🤣🤣 üstümden sanki 10 kilo yük gitti😂😂 ama oğluşumu çok özledim yok böyle uzun bir yere gidemem ben 🤭🤭
Ohh miss güle güle kullan kuzum iyi gelmiştir şimdi. rofle kokusunu özledim bende☺️☺️😌

Evet kuzum sağlıkla gelsin Ler de tecrübelerinizi baya ihtiyacım var 🥰🤗 göğüs kalkanini kullandın mi onu merak ediyorum gerek siz yeremi aldım göğüs pedi o ne bulduysam almıştım 😆 bide bez de 1 numara kullanılıo demi gerçi stok yapmadım ama bundan sonra bakiorum indirimlere alırım
Göğüs pedi ben 1 kere kullanayım dedim pişman oldum mahvetti beni daha kullanmıyorum.
Bez biz 0 beden sanırım 6 paket
1 beden 6 paket kullandık az kaldı bitsin 2ye gecicem iyiki indirimden almışım şimdi zam gelmiş tabi 0 hiç almamıştım küçük doğunca ondanda almak zorunda kaldım şimdi yine indirim bekliyorum 3 ve 4 stoğu yapıcam

Göğüs pedi ben 1 kere kullanayım dedim pişman oldum mahvetti beni daha kullanmıyorum.
Bez biz 0 beden sanırım 6 paket
1 beden 6 paket kullandık az kaldı bitsin 2ye gecicem iyiki indirimden almışım şimdi zam gelmiş tabi 0 hiç almamıştım küçük doğunca ondanda almak zorunda kaldım şimdi yine indirim bekliyorum 3 ve 4 stoğu yapıcam
Ben iki paket 1 numara Prima aldım başkada almadım cesaret edip bakarım duruma göre indirimde sleppy de primada alırım dier numaralari bundan sonra

Ohh miss güle güle kullan kuzum iyi gelmiştir şimdi. rofle kokusunu özledim bende☺️☺️😌
Sağol canım darısı sana hemde nasıl iyi geldi 😊 rofle emen bir bebek olursa biraz zor yaptirirsin bende ombreyi yenilemek istiyordum uzun sürüyor diye vazgeçtim emdiği için sıkıntı o kadar saat beklemek annem zor zapt etmiş sütümü sağıp bıraktım ama yok illa o meme emzik gibi ağzında olacak 😆😆

Sağol canım darısı sana hemde nasıl iyi geldi 😊 rofle emen bir bebek olursa biraz zor yaptirirsin bende ombreyi yenilemek istiyordum uzun sürüyor diye vazgeçtim emdiği için sıkıntı o kadar saat beklemek annem zor zapt etmiş sütümü sağıp bıraktım ama yok illa o meme emzik gibi ağzında olacak 😆😆
Evet artık biz biraz daha beklicez rofle için normal bakımları yaptırsam bile iyi gelir🤭saçlarım Rapunzel oldu mesala☺️ya ne güzel benimde bebem emzik yapsın beni 🤭 ablam çok skinti yaşadım diodu tok olsa bile emzik yapmıştı zorlanmisti ama ne bileyim ben kucağına alma alışır diyenlerin aksine kucağından ayırmam herhalde o kadr bekledim🥰🥰 şimdiden başladılar beni kim görse bı akıl vermeye yok çok üstüne titreme kucağına alma kimsenin kucağına verme her kafadan sesler başladı😁😁

Evet artık biz biraz daha beklicez rofle için normal bakımları yaptırsam bile iyi gelir🤭saçlarım Rapunzel oldu mesala☺️ya ne güzel benimde bebem emzik yapsın beni 🤭 ablam çok skinti yaşadım diodu tok olsa bile emzik yapmıştı zorlanmisti ama ne bileyim ben kucağına alma alışır diyenlerin aksine kucağından ayırmam herhalde o kadr bekledim🥰🥰 şimdiden başladılar beni kim görse bı akıl vermeye yok çok üstüne titreme kucağına alma kimsenin kucağına verme her kafadan sesler başladı😁😁
Benimde uzamisti kestirdim biraz.
O akıl vermeler hiç bitmiyor kulak tikican kimseye fırsat vermicen canım banada dediler kucağa alıştırma dedim ben o kadar beklemişim birde üstüne 20 gün yoğun bakımda kalmış alırım alışırsa da bakan benim şikayet etmiyorum.
Hiç lafımı esirgemem işin içine oglusum girdiği zaman 🤭

Benimde uzamisti kestirdim biraz.
O akıl vermeler hiç bitmiyor kulak tikican kimseye fırsat vermicen canım banada dediler kucağa alıştırma dedim ben o kadar beklemişim birde üstüne 20 gün yoğun bakımda kalmış alırım alışırsa da bakan benim şikayet etmiyorum.
Hiç lafımı esirgemem işin içine oglusum girdiği zaman 🤭
Aynen öyle biz okadar bekledik ondan diorum ya varsın emzik bile yapsın ki üç tane emzik aldım belki onada alışır ☺️ yok bende lohusa psikolojisiyle solerim normalde kirmayauim derim de bide ucunda oğlum olcak 🤭🤭

Aynen öyle biz okadar bekledik ondan diorum ya varsın emzik bile yapsın ki üç tane emzik aldım belki onada alışır ☺️ yok bende lohusa psikolojisiyle solerim normalde kirmayauim derim de bide ucunda oğlum olcak 🤭🤭
Emzik benimki almiyor canım.
Bende kırmam zaten söylerken de nabza göre şerbet veriyorum inceden 🤭😂😂😂

Aynen duruma bakarız eğer geçmezse onu alırız. 15 damla dedi simplexe size kaç dedi canım

Size fayda etti mi Maflor kuzum

Gayet iyi canım hepsi aynı işi görüyor ya. Sen sağdığını direkt mi götüreceksin. Dolaba mı atacaksın. Şimdiden bol bol at fazlası kalsın sorun değil gelince doymadığı zaman onu verirsin. Benim kalmıştı bi kaç paket işime yaradı mama yerine onu verdim 😁
Sağıp buzlukta dondurup öyle götürüyorum. Ama bebeğe yetecek kadar çıkmıyorki. Şuan az geliyor eğer fazlalaşırsa dediğin gibi yaparım inşallah ☺️

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Sadece dün gece 2 saat dikiş başı ve sonu çok yandı. Sanki içimde ateş var.
Bebek iyi ama Allah'a şükür.
Emmesi vs maşallah.
Sadece göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.
Onun için de ayva çekirdeği yapmıştım onu ve krem kullanırım.
Maşallah canım bebeğinde sağlıysa süper Allah analı babalı büyütsün. Bende yaptım canım benim kızım küvezde şuan ☺️

Back
X