• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Maşallah kuzum 😍 sağlıkla büyüsün inşallah annesi 🥰 bak ayva çekirdeğini iyi hatırlattın benim de göğüs uçları yanıyor onu süreyim
Benim de aklıma yeni geldi.
Bayağı yanmaya başladı daha 2. Günden.
İnsan diyor emsin de ne olursa olsun.
Pompa ve işine hiç girmedim.
Allah izin verirse lazım da olmasın kimseye 😔
Maşallah canım gözün aydın kavusmussun kuzuya bol bol sütün gelsin şifa olsun inşallah ❤️
Sağol canım. Hepinizin yavrusuna inşallah 🧿

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Sadece dün gece 2 saat dikiş başı ve sonu çok yandı. Sanki içimde ateş var.
Bebek iyi ama Allah'a şükür.
Emmesi vs maşallah.
Sadece göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.
Onun için de ayva çekirdeği yapmıştım onu ve krem kullanırım.
Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüt prensesini🥰

Hadi sağlıkla al kuzum kucağına dualarımız seninle bende herkesi yolcu ediorum sona kaldım tembel oglusmla o tatlılar yesin bolesi daha kolay dio😆😆🤭
Amin canım teşekkür ederim, senin oğlan bence tembel değil akıllı. Diğer anneler tecrubelensin en son benim anneciğim onlardan yararlanıp rahat etsin diyor.💙💙

Amin canım teşekkür ederim, senin oğlan bence tembel değil akıllı. Diğer anneler tecrubelensin en son benim anneciğim onlardan yararlanıp rahat etsin diyor.💙💙
Ama korkum katlanıo geçen haftalarda tam hazırlamıştım kendimi şimdi nasi olcak die dusunmeye başladım 😌 evet hepiniz deneyimli anne oldunuz valla ben doğurana kadar gitmeyin sakin biyerlere 😊🤗 sende çok rahat bı doğum yasa inşallah sonra bize anlat güzelim🥰🥰

Kapanış benden gelebilir baksa na tembel cikti bizimki gelen tatlılar çıkınca gelemicek diye cikmio bence sırf😆😆 ama gelmek içinde çok sinyaller verdi son aylar sağlıkla gelsin korkular başladı kaldı 8 gün ama bence daha yakın😌🤭🤭
Güya beraber doğuracak tık 😅

Benim de aklıma yeni geldi.
Bayağı yanmaya başladı daha 2. Günden.
İnsan diyor emsin de ne olursa olsun.
Pompa ve işine hiç girmedim.
Allah izin verirse lazım da olmasın kimseye 😔
Sağol canım. Hepinizin yavrusuna inşallah 🧿
Off o pompayı hiç deme 😬 ağlaya ağlaya sağıyordum ben ilk zamanlar 🥴
Kızlar yarın sıra bende. Dualarınızi bekliyorum🥰🥰
Oo süper 😍 hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallah 🥰

Aynen duruma bakarız eğer geçmezse onu alırız. 15 damla dedi simplexe size kaç dedi canım

Size fayda etti mi Maflor kuzum

Gayet iyi canım hepsi aynı işi görüyor ya. Sen sağdığını direkt mi götüreceksin. Dolaba mı atacaksın. Şimdiden bol bol at fazlası kalsın sorun değil gelince doymadığı zaman onu verirsin. Benim kalmıştı bi kaç paket işime yaradı mama yerine onu verdim 😁
Simplexe geçmedik daha twippy günlük 7 damla kullanıyorum faydası var mı yok mu bilmiyorum günü gününe tutmuyor ki hergun değişiyor huyları 🤷‍♀️🤭

Geldi miss kokulum 🥰
Spinal Sezeryan oldum.
İyi ki de öyle yapmışım.
Sadece dün gece 2 saat dikiş başı ve sonu çok yandı. Sanki içimde ateş var.
Bebek iyi ama Allah'a şükür.
Emmesi vs maşallah.
Sadece göğüs uçlarım bugün acımaya başladı.
Onun için de ayva çekirdeği yapmıştım onu ve krem kullanırım.
Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah ❤

Simplexe geçmedik daha twippy günlük 7 damla kullanıyorum faydası var mı yok mu bilmiyorum günü gününe tutmuyor ki hergun değişiyor huyları 🤷‍♀️🤭
Off sorma ya 😬 bide gazın acısını memeden çıkarıyor. Sürekli emmek istiyor 😬 emzik oldum hayır sütüm de artmadı tam olarak. Olanı da sıpa emzik niyetine emiyor 😬

Evet ya herşeyimiz aynı gidiodu benim oğlan tatlı çok sevio burda hazır tatlı gelio die rahatını bozmuo ama ayaklarım kaç numara oldu ben kaç kilo aldım yarın yokmuş gibi oldum🤭🤭🤭 bekledikçe daha stresli oluo hele sona kalmak
Valla şimdi benim oğlan biraz 3 ün üzerine çıktı. Bugün dedim ki karnım da olsan nasıl taşırdım acaba. O yüzden tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandığınj. Sağlıcakla gelsin inşallah. Bak hepimiz tecrübelendik sana aktarırız bilgileri

Valla şimdi benim oğlan biraz 3 ün üzerine çıktı. Bugün dedim ki karnım da olsan nasıl taşırdım acaba. O yüzden tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandığınj. Sağlıcakla gelsin inşallah. Bak hepimiz tecrübelendik sana aktarırız bilgileri
Evet kuzum sağlıkla gelsin Ler de tecrübelerinizi baya ihtiyacım var 🥰🤗 göğüs kalkanini kullandın mi onu merak ediyorum gerek siz yeremi aldım göğüs pedi o ne bulduysam almıştım 😆 bide bez de 1 numara kullanılıo demi gerçi stok yapmadım ama bundan sonra bakiorum indirimlere alırım

Evet kuzum sağlıkla gelsin Ler de tecrübelerinizi baya ihtiyacım var 🥰🤗 göğüs kalkanini kullandın mi onu merak ediyorum gerek siz yeremi aldım göğüs pedi o ne bulduysam almıştım 😆 bide bez de 1 numara kullanılıo demi gerçi stok yapmadım ama bundan sonra bakiorum indirimlere alırım
Göğüs kalkanı güzel oluyordu ama 40 dk dan fazla takmayın yazıyor süt kanallarını tıkayabiliyormjş. Malum benim de süt sıkıntı o yüzden korkuyorum takmaya. Göğüs pedi çok iyi oluyor çünkü sürekli zeytin yağı ya da krem sürmekten atletin leke oluyor. Ama brn şu sıralar bişey takmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra 😁
Bezde ilk başta 1 numara verdik küvozde iken eve gelince 2 den başladık. Sleepy extra almıştım o diğerlerine göre daha küçük. Yani 1 gibiydi. Şimdi normal sleepy 2 ye geçtik

Göğüs kalkanı güzel oluyordu ama 40 dk dan fazla takmayın yazıyor süt kanallarını tıkayabiliyormjş. Malum benim de süt sıkıntı o yüzden korkuyorum takmaya. Göğüs pedi çok iyi oluyor çünkü sürekli zeytin yağı ya da krem sürmekten atletin leke oluyor. Ama brn şu sıralar bişey takmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra 😁
Bezde ilk başta 1 numara verdik küvozde iken eve gelince 2 den başladık. Sleepy extra almıştım o diğerlerine göre daha küçük. Yani 1 gibiydi. Şimdi normal sleepy 2 ye geçtik
Sleppy iyi çıktı desene keşke alsamisiz stok ozaman kuzum zeytinyagi sürdükten sonra silmen gerekiyormu ben krem almadım ama şimdiden ucu felan çok acio artık duruma göre alırım dedim kremi

Sleppy iyi çıktı desene keşke alsamisiz stok ozaman kuzum zeytinyagi sürdükten sonra silmen gerekiyormu ben krem almadım ama şimdiden ucu felan çok acio artık duruma göre alırım dedim kremi
Canım merhaba nasılsın? Senin Doğum 1 temmuzdu dimi, benim de o tarihe gün verdi bakalım☺️

Back
X