• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim de regl 8 ekim,transfer 25 ekim.aramızda 4 gün var demek ki.çarşamba günü ultrasona göre 36+3 tü.benim doktorum ultrasona göre tarihi belirliyor.senin bugün kaç haftalık çıktı canım?
Benim regliye göre soluo canım 36+5 ni kaç gün önde ama sat a göre soluo hep aramızda çok yokmuş canım bakalım supriz yapcaklar mi bebeler 🥰

Benim çiş değilde kaka maceram oluyor 🤭🤣🤣

Sağol canım inşallah
Sen nasılsın paşam nasıl alıştınız mı kaç günlük oldu bal oğlan💙
Oda oldu bi kaç kere 😅😅 ani bi refleks ile elimizi ağzımıza götürmesek bari o an 😅
21, gün oldu canım birbirimize alışmaya Çalışıyoruz bakalım 🤭

Kızlar daha dogurmuyomusum tansiyon idare eder çarşamba kontrol var 1 temmuz doğum dedi ama yine her an her şey olur gibi bakalım azcik vakit varmı s
Ohoı daha çok var yaf 😅 hadi doğurun gari de sizi de görelim 😅
Selam kızlar bende hala doğum yapamadım beklemedeyim 😂😂
Yukarıda dediğim gibi hadi yaf sizi bekliyoruz 😅
Senle biz çok korktuk bide konuştuk ya bu cis olayını ondan benim de başıma gelcek bence 😆😆😆
Hazır ol bence 😅

Ohoı daha çok var yaf 😅 hadi doğurun gari de sizi de görelim 😅

Yukarıda dediğim gibi hadi yaf sizi bekliyoruz 😅

Hazır ol bence 😅
Valla hazırlamıştım kendimi bu hafta 😆hatta bebeim yeri kalmadı ben çok agirlastim bakalım belki gidince der gidioz doğuma belli olmaz 🤭🤭

Oda oldu bi kaç kere 😅😅 ani bi refleks ile elimizi ağzımıza götürmesek bari o an 😅
21, gün oldu canım birbirimize alışmaya Çalışıyoruz bakalım 🤭
Oyle durumlarda Ust baş kalmıyor benim birden fışkırtıyor anlamıyorum 🤭🤣🤣🤣
Maşallah yarı kırkı çıkmış balın 🧿💙
Bizde laf dinlemelere başladık istiyorki akşama kadar onunla konuşayım 😊 1 gün iyi duruyor işimi falan yapıyorum mesela dün durdu evi temizledim utulerimi yaptım 1 günde durmuyor kucak istiyor uyumuyor huysuz oluyor bugünde o günlerden bende geceden uykusuzum artık dayanamadım parol içtim büyüdükçe huyu değişiyor mavişimin🥰🥰 yinede diyorum çok şükür bugünlere nasip oldu o iyi olsun uyku iş yemek gözümde yok bir gülüşü herseye bedel ❤️❤️

Acilen sallanan ana kucağı almam lazım ne alsam bilmiyorum alan varmı aranızda çok pahalı bisey istemiyorum sevmezse para boşa gider ama sevmesi lazım bazı günler kucaktan indiremiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ babası bile durduramiyor beni istiyor 🤷‍♀️😆
Canım ben elektrikli salıncak gıbı olan ana kucagından var arkadas verdı durmuyorlar ıyıkı para verip almamısım dedım sende cok pahalı bısey alma cabım

Cici anneler bebisleri huy değiştiren varmı benimki bugün doğru düzgün uyumuyor besigine koyuyorum uyanıyor ağlıyor arada böyle yapıyor büyüdükçe yeni huylar edindi gündüz uykusu azaldı en fazla yarım saat bu saat oldu doğru düzgün uyumadı karnı tok altı kuru ben bitik 🥱🥱😂😂

Cici anneler bebisleri huy değiştiren varmı benimki bugün doğru düzgün uyumuyor besigine koyuyorum uyanıyor ağlıyor arada böyle yapıyor büyüdükçe yeni huylar edindi gündüz uykusu azaldı en fazla yarım saat bu saat oldu doğru düzgün uyumadı karnı tok altı kuru ben bitik 🥱🥱😂😂
Benim ki de öyle gündüz güzel uyurdu 3 saat aralıksız şimdi gün boyu o kadar olmuyor o da 5 dk 10 dk meme de yada sallama ile sürekli ikiniyor.Yer yemez illa ki alttan çıkartacak yoksa uyku haram.

Valla hazırlamıştım kendimi bu hafta 😆hatta bebeim yeri kalmadı ben çok agirlastim bakalım belki gidince der gidioz doğuma belli olmaz 🤭🤭
Olsun kuzum şaka bir yana anne karnında ne kadar gününü tamamlarsa o kadar iyi senin için. Bizimki ilk geldiğinde kiprit çöpü gibi parmakları vardı ben çok korkuyırdum

Oyle durumlarda Ust baş kalmıyor benim birden fışkırtıyor anlamıyorum 🤭🤣🤣🤣
Maşallah yarı kırkı çıkmış balın 🧿💙
Bizde laf dinlemelere başladık istiyorki akşama kadar onunla konuşayım 😊 1 gün iyi duruyor işimi falan yapıyorum mesela dün durdu evi temizledim utulerimi yaptım 1 günde durmuyor kucak istiyor uyumuyor huysuz oluyor bugünde o günlerden bende geceden uykusuzum artık dayanamadım parol içtim büyüdükçe huyu değişiyor mavişimin🥰🥰 yinede diyorum çok şükür bugünlere nasip oldu o iyi olsun uyku iş yemek gözümde yok bir gülüşü herseye bedel ❤️❤️
Oyy yerim ya 🥰🥰 bak düşünceli evlat annesi sana iş yapmak için vakit de bırakıyor 😅😅 uykusuzluk fena ya 😬 bizimde gaz sıkıntıları başladı :işsiz: :KK14:

Olsun kuzum şaka bir yana anne karnında ne kadar gününü tamamlarsa o kadar iyi senin için. Bizimki ilk geldiğinde kiprit çöpü gibi parmakları vardı ben çok korkuyırdum
Yerim o parmakları çabuk buyuyolar ama demi 🥰 hazirlamistim kendimi ondan kuzum e ciddenmi bütün kıyafetler giydiriosun o kadar çok batio demekki 🤭🤭🤭 neyse hepsini yıkadım etiketlrrini kestim ben Allah'tan 🙈😌

Benim ki de öyle gündüz güzel uyurdu 3 saat aralıksız şimdi gün boyu o kadar olmuyor o da 5 dk 10 dk meme de yada sallama ile sürekli ikiniyor.Yer yemez illa ki alttan çıkartacak yoksa uyku haram.
Demekki bu bebeler aynı 🤭

Oyy yerim ya 🥰🥰 bak düşünceli evlat annesi sana iş yapmak için vakit de bırakıyor 😅😅 uykusuzluk fena ya 😬 bizimde gaz sıkıntıları başladı :işsiz: :KK14:
Ama uyumamı istemiyor 😂😂 gaz kötü ya yediklerine dikkat et ayağını sıcak tut canım illaki gazları oluyor bana diyorlar 3 aydan sonra biter inşallah öyle olur

Aynen bazen oluyor ne giydirsem diyorsun 2 günde bir çamaşırlarını yıkıyorum iyiki takviye kıyafet aldım biz daha 0 1 aylık giyiyoruz 🤭🤭1 3 olanlar büyük arada 56cm olan kıyafetleri var onlarda iyi oluyor

Yerim o parmakları çabuk buyuyolar ama demi 🥰 hazirlamistim kendimi ondan kuzum e ciddenmi bütün kıyafetler giydiriosun o kadar çok batio demekki 🤭🤭🤭 neyse hepsini yıkadım etiketlrrini kestim ben Allah'tan 🙈😌
Aynen canım çok şükür hızlı büyüyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Günde iki kez şarja taktığım telimin şarjı 3 gün gidiyor 😅 nereye koyduğumu unutuyorum telefonu 😅
Nefesin dediği gibi iki üç güne bir çamaşır yıkamak gerekiyor 😅 bol bol ağız mendili stoklayın en az 30§, tane olmalı bence 😅

Back
X