• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bizimde bugün hem çocuk doktorumuzda hemde nöroloji de randevumuz var bakalım oğluş uzamış mı kilo alımı nasıl 🤭 inşallah nörolojiden de bir sıkıntı çıkmaz belki bugün böbrek ve kalça ultrasonu da yapılacak
Canım benim oglusla güzel haberler verin inşallah sizde bugün annesi 🥰🥰 büyümüştür paşa oğlan annesi 🤗

Bizimde bugün hem çocuk doktorumuzda hemde nöroloji de randevumuz var bakalım oğluş uzamış mı kilo alımı nasıl 🤭 inşallah nörolojiden de bir sıkıntı çıkmaz belki bugün böbrek ve kalça ultrasonu da yapılacak
Güzel haberlerle geleceksin canım💙
Kizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
Allah analı babalı büyütsün canım, sarilik da gelmiş geçmiş olsun😊
Sağol canım şuan yatışım yapılacak sıra bekliyorum korku stres heyecan hepsi mevcut Allah yardımcımız olsun🥰
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 😊

Canım gözün aydın gelmiş bebişler 😍 sarılık olayı sıkıntı ya bizim de var gibiydi. Psikolojik olarak mıydı neydi çocuğu hep sarı görmeye başladım kafayı yiyecektim stresten. En son beslenmesini 2 saatte değilde 1 buçuk saatte bir yaptım. Çok faydası oldu toparlandı. Bol bol mıçması lazımmış sarılığı atması için

Basalım mi içine suyu 😂
Ben 12 paket almıştım sadece. Hiç bakmadım.
Sleepler güzeldi de.

Ben tahmin ettim çok kuru geldi bı tane açmıştım ya pamuk olayını inşallah yaparım sen hazırda mi bekletiosun nasi neyde islatiosusn kuzum
Kuzum ben çeşme suyunu kaynatıyorum termos var ona dolduruyorum o şekilde kullanıyorum. Vakit yoksa ıslak mendile geçiyorm ama dediğim gibi pamuğu çok sevdim daha güzel temizliyor. İndirimde görürsen bizede haber ver alalım stok yapalım

Kizlar slm yazamadim size. S7rec biraz zorlu gecti. Gecen hafta sali gunu dogum yaptim ben. Pazartesi aksamindan gece gittik hastaneye. Oglusum sarilik oldu dun gecede hastanede kaldik malesef. Saglik sorunu yasadim biraz. Su an daha iyiyim. Umarim herkes iyidir.
Hem geçmiş olsun hem de gözün aydın canım 🥰 sağlıkla büyüsün 🥰 az önce de yazmıştım ben sarılık olayını 1 bucuk saate bir emzirme ile atlattım. Çocuk kendine geldi .

Kuzum ben çeşme suyunu kaynatıyorum termos var ona dolduruyorum o şekilde kullanıyorum. Vakit yoksa ıslak mendile geçiyorm ama dediğim gibi pamuğu çok sevdim daha güzel temizliyor. İndirimde görürsen bizede haber ver alalım stok yapalım
Tamam canım bende öyle yaparım bakaim indirim görünce haber veririm kuzum☺️☺️

Almışım heryerde var şuanda bana annemler soruo napcan bu kadar şeyi bende lazım oluomus diorum😂😂cidden neyde lazım oluomus tecrübeli anne 🤭🤭🤭
Bende çok almışım derken keşke bir kaç tane daha alsaydım dedim 😅 kuzum hava çok sıcak olduğu için onunla kundaklıyorum. Bazen kusuyor bazen çiş kaçıyor malum pipi 😅 o yüzden sık sık değiştiriyoruz. Pusetin üzerine örtüyorum hastaneye gidince doktorun masasına seriyorum üzerine bebişi koyuyorum. Dönünce hopp oda yıkamaya 😅 öyle işte

Bende çok almışım derken keşke bir kaç tane daha alsaydım dedim 😅 kuzum hava çok sıcak olduğu için onunla kundaklıyorum. Bazen kusuyor bazen çiş kaçıyor malum pipi 😅 o yüzden sık sık değiştiriyoruz. Pusetin üzerine örtüyorum hastaneye gidince doktorun masasına seriyorum üzerine bebişi koyuyorum. Dönünce hopp oda yıkamaya 😅 öyle işte
Bizde bol bol kullanırız kuzum .ya bişe dicem şimdi biz hastaneye felan ne zaman gitmemiz gerek cek bebisle kim solicek sağlık ocağı doğduk tan 72 saat içinde gel dedi aynı zmaan da bide hastaneye felan ne zaman gitcem bunu biri solicek mi bana canım

Bizde bol bol kullanırız kuzum .ya bişe dicem şimdi biz hastaneye felan ne zaman gitmemiz gerek cek bebisle kim solicek sağlık ocağı doğduk tan 72 saat içinde gel dedi aynı zmaan da bide hastaneye felan ne zaman gitcem bunu biri solicek mi bana canım
Bizim biraz karışık oldu canım o yüzden doğumdan sonra bebişini kucağına alanlar yazsın nasıl işliyor süreç. Ama şunu söyleyim doğumdan sonra sağlık ocağını arayıp haber verdim ben onlar söyler zaten çağırır seni sonra sana aşı takvimi verir. Normal çocuk doktoruna başta nasıl gidiliyor onu bilmiyorum kuzum bizim küvozden çıktıktan sonra başladı kontroller sonra doktora sorduk bi daha ne zaman geleceğiz diye

Back
X