• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Ama uyumamı istemiyor 😂😂 gaz kötü ya yediklerine dikkat et ayağını sıcak tut canım illaki gazları oluyor bana diyorlar 3 aydan sonra biter inşallah öyle olur
He ya 3 ay diyorlar bakalım inşallah çabucak geçsin. O ıkındıkça ben üzülüyorum ana yüreği ne demekmiş anlıyor insan 😅

Canım ben sormustum benım kızlardan biri cok pişişk oldu 1 aydır gecmedı dun 2 ay kontrolumuz vardı doktora sordum mantar olmus dedı krem yazdı 10 gun ıcınde gecesi lazım gecmezse bı daha gıdıcez idrar testi yaparım dedı bende bu ara aktif olamadım buralarda kaşca ultrosonu cektırdık ıyı cıktı sımdılık bı pişik derdimiz var kızlar ıkızlerle hayat zor senin paşa da çiş banyosu yapıyomus😬 bizim kızlarda altını acar acmaz direk koyverıyorlar😬
😁 Alt açma bezi dayanmıyor bizede. Annem gitti artık. Sadece sabhalrı kayınvalidem gelecek yanıma. Nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Çok yoruluyoruz inanılmaz birşey ama herşeye değer diyoruz.
Gece uykusuzluğu fenaa ama. Sizde öyle misiniz biz zo bi gibiyiz evde eşimle.
Pişik kremleri var benimde mustela falan ama bizimkiler de pek birşey olmadı.
Canım birde kızlar durmuyor ana kucağı lazım. Ne almıştın sen? Söylemiştin sanırım ama kafa kalmadı ki

Acilen sallanan ana kucağı almam lazım ne alsam bilmiyorum alan varmı aranızda çok pahalı bisey istemiyorum sevmezse para boşa gider ama sevmesi lazım bazı günler kucaktan indiremiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ babası bile durduramiyor beni istiyor 🤷‍♀️😆
Evet evet aynı durumdayım. Araştırıyorum. Fisher price in bir modeli var ben onu beğendim. Titreşimli imiş. Çok memnun herkes ama daha bende almadım. Ama çok acil banada lazım.

Aynen canım çok şükür hızlı büyüyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Günde iki kez şarja taktığım telimin şarjı 3 gün gidiyor 😅 nereye koyduğumu unutuyorum telefonu 😅
Nefesin dediği gibi iki üç güne bir çamaşır yıkamak gerekiyor 😅 bol bol ağız mendili stoklayın en az 30§, tane olmalı bence 😅
E yikicaz bide utulucez hemen batcak 🤭🤭 aliscaz artık bu tempo ya bende ağız mendili çok mu aldım diodum iyi bari kuzum başka neleri kullandın en çok

Merhaba kızlar bende yarın sezeryana alınıyorum bişey çıkmazsa Allah hepimizin sağlıkla kucağına evlatlarını almalarını nasip etsin inşallah ☺️
Amin canım, yarın dualarımız sizinle🌸🌸
Canlar dualarım hepinizle kolay dogumlariniz olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🤲❤️
Çok teşekkür ederim canım, inşallah💞💞

Back
X