Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Sağlıkla gelsin inci hanım sorma bende çok heyecanlıyım cocumda e sezeryan öncesi kan felan mi veriliomus biz napcaz yarın çok heycanli

Sağlıkla gelsin inci hanım sorma bende çok heyecanlıyım cocumda e sezeryan öncesi kan felan mi veriliomus biz napcaz yarın çok heycanli
Evet canım.
5 tüp kan verdim.
Ekg çekildi. Sonra nst yapıldı anestezi ye gittim.
O da muayne etti onay verdi.
Sonra da Dr um tarih saat yazdı ve kavuşmaya gün sayiyoruz şimdi.

Evet canım.
5 tüp kan verdim.
Ekg çekildi. Sonra nst yapıldı anestezi ye gittim.
O da muayne etti onay verdi.
Sonra da Dr um tarih saat yazdı ve kavuşmaya gün sayiyoruz şimdi.
Hepsi guzelmiste iş yine kan verme ye gelio doğumdan korkumuorum su kan verme olayını sevemedim neyse bu sefer sonu güzel olcak inşallah hadi sağlıkla kavusalim bebelerimize bizde katılalım yorgun anneler kulübü ne

Hepsi guzelmiste iş yine kan verme ye gelio doğumdan korkumuorum su kan verme olayını sevemedim neyse bu sefer sonu güzel olcak inşallah hadi sağlıkla kavusalim bebelerimize bizde katılalım yorgun anneler kulübü ne
Sen o kadar şeye katlan.
Doğumdan korkma
Gel kan vermekten kork
Alemsin kuzum ya

Günaydın canlar nasılsınız
Tarihi belli olanlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah bundan sonra grubun kalan bebisleride gelir herkesin son zamanları sağlıkla hayırlısı ile kavusun inşallah
Bizim gunler yoğun geçiyor giremedim üstüne birde hastalık eklendi
Bu arada güzel haber oğluşumun son kardiyoloji kontrolü şükürler olsun iyi geçti bir sıkıntımız yok 1 ay sonra kontrolümüz olacak salı günü hem kendi doktoru hemde nöroloji kontrolü var inşallah ondanda sıkıntı Çıkmaz
Çarşamba günü aşı oldu çok ağladı yavrum 2 hafta sonra 3 aşısı var napicam bilmiyorum
Bizde durumlar böyle doğum yaptıktan sonra buralara girmek zorlaşıyor

Amin canım inşallah sen baya çiş banyosu deneyimi yaşamış sin anlasilan bakalım neler bizi beklio
Hahah kesinlikle artık altını açar açmaz işemeye bayılıyor. Tutabilene aşk olsun

Oğlan anaları siz neler yapıyorsunuz yaf az bana tüyolar verin

Çok şükür canım inşallah diğer kontrolleri de iyi geçer

Hahah kesinlikle artık altını açar açmaz işemeye bayılıyor. Tutabilene aşk olsun

Oğlan anaları siz neler yapıyorsunuz yaf az bana tüyolar verin
Benim çiş değilde kaka maceram oluyor
Çok şükür canım inşallah diğer kontrolleri de iyi geçer
Sağol canım inşallah
Sen nasılsın paşam nasıl alıştınız mı kaç günlük oldu bal oğlan

Canım ben sormustum benım kızlardan biri cok pişişk oldu 1 aydır gecmedı dun 2 ay kontrolumuz vardı doktora sordum mantar olmus dedı krem yazdı 10 gun ıcınde gecesi lazım gecmezse bı daha gıdıcez idrar testi yaparım dedı bende bu ara aktif olamadım buralarda kaşca ultrosonu cektırdık ıyı cıktı sımdılık bı pişik derdimiz var kızlar ıkızlerle hayat zor senin paşa da çiş banyosu yapıyomus bizim kızlarda altını acar acmaz direk koyverıyorlar

Kızlar daha dogurmuyomusum tansiyon idare eder çarşamba kontrol var 1 temmuz doğum dedi ama yine her an her şey olur gibi bakalım azcik vakit varmı s
Hayırlısı olsun canım sen yine tansiyona dikkat et oglus biraz daha kalmak istiyor demekki

Olmadı şimdi
Ben senden bekliyordum bu hafta
Bnde bekliodum kendimi çok hazırlamıştım belki supriz yapar teyzesi
Hayırlısı olsun canım sen yine tansiyona dikkat et oglus biraz daha kalmak istiyor demekki
Evet kuzum olcuorum sürekli bakalım ne zaman gelcek bidahaki gittiğimizde ne dicek bakalım
Hayırlısı olsun inşallah canım.transfer tarihin neydi? Sanırım seninle aramızda fazla yoktu
21 ekimdi sanırım kuzum 4 Ekim regli di senin kaç haftalık şuanda

Çok şükür canım darısı bizim kalça ultrasonuna. Bu krem iyi geliyor istersen al her alt değiştirmede sürersin. Oyy sorma kız ben mi acemiyim diyorum her altını açtığımızda komple üst değiştiriyoryz Allah tan yatağın alt açma aparatı var yoksa koltuk kanepe hepten gidecek

Benim de regl 8 ekim,transfer 25 ekim.aramızda 4 gün var demek ki.çarşamba günü ultrasona göre 36+3 tü.benim doktorum ultrasona göre tarihi belirliyor.senin bugün kaç haftalık çıktı canım?

Senle biz çok korktuk bide konuştuk ya bu cis olayını ondan benim de başıma gelcek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…