- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.801
Sağlıkla gelsin inci hanımBenimkinin uzaktan atış isabet olayları olmayacak
Sessiz sessiz yapacak
Bugün hastaneye gittim.
Kan ekg nst hepsini yapıp anesteziden Spinal Sezeryan kağıdımi aldım
22.06.22 saat 10.00 da gelecek inşallah İnci Hanım
Bu kadar heyecanlı olacağımı beklemiyordum ama şuan nereye koşturacağımı şaşırmış haldeyim
Evet canım.Sağlıkla gelsin inci hanımsorma bende çok heyecanlıyım cocumda e sezeryan öncesi kan felan mi veriliomus biz napcaz yarın çok heycanli
Hepsi guzelmiste iş yine kan verme ye gelioEvet canım.
5 tüp kan verdim.
Ekg çekildi. Sonra nst yapıldı anestezi ye gittim.
O da muayne etti onay verdi.
Sonra da Dr um tarih saat yazdı ve kavuşmaya gün sayiyoruz şimdi.
Sen o kadar şeye katlan.Hepsi guzelmiste iş yine kan verme ye geliodoğumdan korkumuorum su kan verme olayını sevemedim neyse bu sefer sonu güzel olcak inşallah hadi sağlıkla kavusalim bebelerimize bizde katılalım yorgun anneler kulübü ne
Valla kuzum psikolojik herhalde hiç sevemedimSen o kadar şeye katlan.
Doğumdan korkma
Gel kan vermekten kork
Alemsin kuzum ya
Hahah kesinlikleAmin canım inşallahsen baya çiş banyosu deneyimi yaşamış sin anlasilan bakalım neler bizi beklio
Çok şükür canımGünaydın canlar nasılsınız
Tarihi belli olanlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah bundan sonra grubun kalan bebisleride gelir herkesin son zamanları sağlıkla hayırlısı ile kavusun inşallah
Bizim gunler yoğun geçiyor giremedim üstüne birde hastalık eklendi
Bu arada güzel haber oğluşumun son kardiyoloji kontrolü şükürler olsun iyi geçti bir sıkıntımız yok 1 ay sonra kontrolümüz olacak salı günü hem kendi doktoru hemde nöroloji kontrolü var inşallah ondanda sıkıntı Çıkmaz
Çarşamba günü aşı oldu çok ağladı yavrum 2 hafta sonra 3 aşısı var napicam bilmiyorum
Bizde durumlar böyle doğum yaptıktan sonra buralara girmek zorlaşıyor
Benim çiş değilde kaka maceram oluyorHahah kesinlikleartık altını açar açmaz işemeye bayılıyor. Tutabilene aşk olsun
Oğlan anaları siz neler yapıyorsunuz yaf az bana tüyolar verin
Sağol canım inşallahÇok şükür canıminşallah diğer kontrolleri de iyi geçer
Canım ben sormustum benım kızlardan biri cok pişişk oldu 1 aydır gecmedı dun 2 ay kontrolumuz vardı doktora sordum mantar olmus dedı krem yazdı 10 gun ıcınde gecesi lazım gecmezse bı daha gıdıcez idrar testi yaparım dedı bende bu ara aktif olamadım buralarda kaşca ultrosonu cektırdık ıyı cıktı sımdılık bı pişik derdimiz var kızlar ıkızlerle hayat zor senin paşa da çiş banyosu yapıyomusKızlar burada biri pişik kremi mi sormuştu
Ben incia marka almıştım. Çok memnunum geçen bezi geç değiştirmişim pişik olmuş. Kremi sürdüm ertesi güne geçirdi. Hem temiz içerikli ürün aklınızda bulunsun kim sormuştu tam hatırlamıyorum ama
Olmadı şimdiKızlar daha dogurmuyomusum tansiyon idare eder çarşamba kontrol var 1 temmuz doğum dedi ama yine her an her şey olur gibi bakalım azcik vakit varmı s
Hayırlısı olsun canım sen yine tansiyona dikkat et oglus biraz daha kalmak istiyor demekkiKızlar daha dogurmuyomusum tansiyon idare eder çarşamba kontrol var 1 temmuz doğum dedi ama yine her an her şey olur gibi bakalım azcik vakit varmı s
Hayırlısı olsun inşallah canım.transfer tarihin neydi? Sanırım seninle aramızda fazla yoktuKızlar daha dogurmuyomusum tansiyon idare eder çarşamba kontrol var 1 temmuz doğum dedi ama yine her an her şey olur gibi bakalım azcik vakit varmı s
Aleyküm selam ne güzel sizin bebeler zamanını bekliyorSelam kızlar bende hala doğum yapamadım beklemedeyim
Bnde bekliodum kendimi çok hazırlamıştım belki supriz yapar teyzesiOlmadı şimdi
Ben senden bekliyordum bu hafta
Evet kuzum olcuorum sürekli bakalım ne zaman gelcek bidahaki gittiğimizde ne dicek bakalımHayırlısı olsun canım sen yine tansiyona dikkat et oglus biraz daha kalmak istiyor demekki
21 ekimdi sanırım kuzum 4 Ekim regli di senin kaç haftalık şuandaHayırlısı olsun inşallah canım.transfer tarihin neydi? Sanırım seninle aramızda fazla yoktu
Çok şükür canım darısı bizim kalça ultrasonuna. Bu krem iyi geliyor istersen al her alt değiştirmede sürersin. Oyy sorma kız ben mi acemiyim diyorumCanım ben sormustum benım kızlardan biri cok pişişk oldu 1 aydır gecmedı dun 2 ay kontrolumuz vardı doktora sordum mantar olmus dedı krem yazdı 10 gun ıcınde gecesi lazım gecmezse bı daha gıdıcez idrar testi yaparım dedı bende bu ara aktif olamadım buralarda kaşca ultrosonu cektırdık ıyı cıktı sımdılık bı pişik derdimiz var kızlar ıkızlerle hayat zor senin paşa da çiş banyosu yapıyomusbizim kızlarda altını acar acmaz direk koyverıyorlar
Benim de regl 8 ekim,transfer 25 ekim.aramızda 4 gün var demek ki.çarşamba günü ultrasona göre 36+3 tü.benim doktorum ultrasona göre tarihi belirliyor.senin bugün kaç haftalık çıktı canım?Bnde bekliodum kendimi çok hazırlamıştım belki supriz yapar teyzesi
Evet kuzum olcuorum sürekli bakalım ne zaman gelcek bidahaki gittiğimizde ne dicek bakalım
21 ekimdi sanırım kuzum 4 Ekim regli di senin kaç haftalık şuanda
Senle biz çok korktuk bide konuştuk ya bu cis olayını ondan benim de başıma gelcek benceÇok şükür canım darısı bizim kalça ultrasonuna. Bu krem iyi geliyor istersen al her alt değiştirmede sürersin. Oyy sorma kız ben mi acemiyim diyorumher altını açtığımızda komple üst değiştiriyoryz Allah tan yatağın alt açma aparatı var yoksa koltuk kanepe hepten gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?