- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.781
Amiin inşallah. Heyecan korku panik.mutluluk hersey birarada. Su gibi geçer inşallahMaşallah maşallah miniklereRabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. Başlıyor koşturmacalu günler
Hayırlısi kuzum sağlıkla kavusalim bebislerimize benim de cumartesi duruma göre erkene cekcek tarihi normalde 30u dedi ama tansiyon hala iyi deil çok bakalımKızlarr merhaba benimde son kontrolüm pazartesi salı günü sezeryan büyük ihtimalle artık hepimiz bu haftalarda yapacağız inşallah
Hayırlısı olur inşallah canım demekki aynı günlerde yapacağız inşallahHayırlısi kuzum sağlıkla kavusalim bebislerimize benim de cumartesi duruma göre erkene cekcek tarihi normalde 30u dedi ama tansiyon hala iyi deil çok bakalım
Amin canım inşallahHayırlısı olur inşallah canım demekki aynı günlerde yapacağız inşallah
Doğumdan sonra daha hızlı geçiyorGünaydın
Bugün son muayne var .
Kavuşmaya 5 gün
Şaka gibi geliyor.
Nasıl geçti o süreç, ne çabuk geldik bu günlere diyoruz.
Sözde o zaman da diyorduk zaman geçmiyor nasıl olacak
Evet kuzum bende öyle diyorum son günler hele ne hızlı geçtiGünaydın
Bugün son muayne var .
Kavuşmaya 5 gün
Şaka gibi geliyor.
Nasıl geçti o süreç, ne çabuk geldik bu günlere diyoruz.
Sözde o zaman da diyorduk zaman geçmiyor nasıl olacak
Onuda alayım e bebekten almıştın demi kuzum ya ilk günler evde yanlizmiydin annem felan gelsin diodum şimdi biri bana karışınca daha sinirleniorum ama yapabilirmiyim eşimle ilk günler şimdi ona emin olamadımKızlar burada biri pişik kremi mi sormuştu
Ben incia marka almıştım. Çok memnunum geçen bezi geç değiştirmişim pişik olmuş. Kremi sürdüm ertesi güne geçirdi. Hem temiz içerikli ürün aklınızda bulunsun kim sormuştu tam hatırlamıyorum ama
Çarşamba doguruyorum Allah izin verirseEvet kuzum bende öyle diyorum son günler hele ne hızlı geçtibende yarın gitcem belki senden önce dogurcam
Onuda alayım e bebekten almıştın demi kuzum ya ilk günler evde yanlizmiydin annem felan gelsin diodum şimdi biri bana karışınca daha sinirleniorum ama yapabilirmiyim eşimle ilk günler şimdi ona emin olamadım
Evet benim kuzum gorumcenÇarşamba doguruyorum Allah izin verirse
Sen nasıl benden önce doguruyorsun
Yoksa görümcek in hesabı sen misin doğru de
Gece de rüyama girdi zaten.
Eşim diyo rüyamda bugün sabah doğurman lazım. Yoksa görümcen senden önce doğuracak
Bende bu ara kimseyi istemiyorum ya.
Kim ne dese batıyor
İlk bı hafta bile zor dayanırım diyorum.
40 gün nasıl dayanıyor acaba insanlar
Bekle 22.06.22 olsunEvet benim kuzum gorumceneltiler savaşındaki gibi kim dogurcak önce bakalım ya cumartesi hala duzelmesse tansiyon öne çekçek dedi düzelmedi bana pazartesi salı gibi gelio bakalım
Evet hiç insan kaldiramiorum bide ev taşırken hep insanlara muhtaç kaldım herkese buda yordu beni ondan da sanırım diorum yanlız kalaimama sonra diorum ha bebeimin demek istediğini anlayamassam
Evet kuzum sağlıkla kucagimiza alalım başka bişe istemiorum evet deneyimliler den artık hiç ses yokBekle 22.06.22 olsun
Herşey bı yana inşallah sağlıkla kucağımıza alalım başka birşey istemem.
.
İlk bı hafta belki zor geçer ama sonra alışır galiba insan . Deneyimli ellere sormak lazım. Onlar da pipilikle uğraşmaktan bize yaşamazlarCatlak-kurabiye
Biri olsun mutlaka tek eşinle bir yere kadar.Agrin sizin oluyor çocuğu alıp verme yemek vs.Tek olmaz canımEvet kuzum sağlıkla kucagimiza alalım başka bişe istemiorum evet deneyimliler den artık hiç ses yoko kadar yoğun olcaz anlaşılan neyse bı hafta en azından biri kalsin gözüm korktu
Evet öyle yapaim kuzum zaten hiç bı bilgi deneyim yokBiri olsun mutlaka tek eşinle bir yere kadar.Agrin sizin oluyor çocuğu alıp verme yemek vs.Tek olmaz canım
Onuda alayım e bebekten almıştın demi kuzum ya ilk günler evde yanlizmiydin annem felan gelsin diodum şimdi biri bana karışınca daha sinirleniorum ama yapabilirmiyim eşimle ilk günler şimdi ona emin olamadım
Bekle 22.06.22 olsun
Herşey bı yana inşallah sağlıkla kucağımıza alalım başka birşey istemem.
.
İlk bı hafta belki zor geçer ama sonra alışır galiba insan . Deneyimli ellere sormak lazım. Onlar da pipilikle uğraşmaktan bize yaşamazlarCatlak-kurabiye
Amin canım inşallahValla kızlar yanınızda biri mutlaka olsun. Benim bebeğim yanımda olmadığı halde tek başıma yapamadım. Oturması kalkması yatması hepsinde bi destek lazım ilk günler de.
Bide tured canım ben hepsiburadadab sipariş vermiştim ama e bebekte de vardır büyük ihtimalle. Ben çok memnun kaldım ne zaman sürsem kremi hemen etkisini gösteriyor.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizleri de.
Sonra kk ya vakit kalmıyorçiş banyolarına hazır olun pipilik falan hikaye
Benimkinin uzaktan atış isabet olayları olmayacakAmin canım inşallahsen baya çiş banyosu deneyimi yaşamış sin anlasilan bakalım neler bizi beklio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?