• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bebeğim 33 haftalık doğdu bugün 1. Ayı 2. Derece rob var bunu yaşıyan var mı nasıl ilerlediniz ne olur biri birşey desin 😭

Kızlarr merhaba benimde son kontrolüm pazartesi salı günü sezeryan büyük ihtimalle artık hepimiz bu haftalarda yapacağız inşallah
Hayırlısi kuzum sağlıkla kavusalim bebislerimize benim de cumartesi duruma göre erkene cekcek tarihi normalde 30u dedi ama tansiyon hala iyi deil çok bakalım 🤗

Günaydın 🧿
Bugün son muayne var .
Kavuşmaya 5 gün 🙈
Şaka gibi geliyor.
Nasıl geçti o süreç, ne çabuk geldik bu günlere diyoruz.
Sözde o zaman da diyorduk zaman geçmiyor nasıl olacak🙈
Doğumdan sonra daha hızlı geçiyor 😅

Kızlar burada biri pişik kremi mi sormuştu
Ben incia marka almıştım. Çok memnunum geçen bezi geç değiştirmişim pişik olmuş. Kremi sürdüm ertesi güne geçirdi. Hem temiz içerikli ürün aklınızda bulunsun kim sormuştu tam hatırlamıyorum ama

Günaydın 🧿
Bugün son muayne var .
Kavuşmaya 5 gün 🙈
Şaka gibi geliyor.
Nasıl geçti o süreç, ne çabuk geldik bu günlere diyoruz.
Sözde o zaman da diyorduk zaman geçmiyor nasıl olacak🙈
Evet kuzum bende öyle diyorum son günler hele ne hızlı geçti 😌 bende yarın gitcem belki senden önce dogurcam🙈

Kızlar burada biri pişik kremi mi sormuştu
Ben incia marka almıştım. Çok memnunum geçen bezi geç değiştirmişim pişik olmuş. Kremi sürdüm ertesi güne geçirdi. Hem temiz içerikli ürün aklınızda bulunsun kim sormuştu tam hatırlamıyorum ama
Onuda alayım e bebekten almıştın demi kuzum ya ilk günler evde yanlizmiydin annem felan gelsin diodum şimdi biri bana karışınca daha sinirleniorum ama yapabilirmiyim eşimle ilk günler şimdi ona emin olamadım☺️

Evet kuzum bende öyle diyorum son günler hele ne hızlı geçti 😌 bende yarın gitcem belki senden önce dogurcam🙈
Çarşamba doguruyorum Allah izin verirse 🧿
Sen nasıl benden önce doguruyorsun 🤪
Yoksa görümcek in hesabı sen misin doğru de 😂
Gece de rüyama girdi zaten.
Eşim diyo rüyamda bugün sabah doğurman lazım. Yoksa görümcen senden önce doğuracak 😂😂

Onuda alayım e bebekten almıştın demi kuzum ya ilk günler evde yanlizmiydin annem felan gelsin diodum şimdi biri bana karışınca daha sinirleniorum ama yapabilirmiyim eşimle ilk günler şimdi ona emin olamadım☺️

Bende bu ara kimseyi istemiyorum ya.
Kim ne dese batıyor 😔
İlk bı hafta bile zor dayanırım diyorum.
40 gün nasıl dayanıyor acaba insanlar 😔

Çarşamba doguruyorum Allah izin verirse 🧿
Sen nasıl benden önce doguruyorsun 🤪
Yoksa görümcek in hesabı sen misin doğru de 😂
Gece de rüyama girdi zaten.
Eşim diyo rüyamda bugün sabah doğurman lazım. Yoksa görümcen senden önce doğuracak 😂😂

Bende bu ara kimseyi istemiyorum ya.
Kim ne dese batıyor 😔
İlk bı hafta bile zor dayanırım diyorum.
40 gün nasıl dayanıyor acaba insanlar 😔
Evet benim kuzum gorumcen😌eltiler savaşındaki gibi kim dogurcak önce bakalım😁😁 ya cumartesi hala duzelmesse tansiyon öne çekçek dedi düzelmedi bana pazartesi salı gibi gelio bakalım
Evet hiç insan kaldiramiorum bide ev taşırken hep insanlara muhtaç kaldım herkese buda yordu beni ondan da sanırım diorum yanlız kalaim ☺️☺️ama sonra diorum ha bebeimin demek istediğini anlayamassam😊😊

Evet benim kuzum gorumcen😌eltiler savaşındaki gibi kim dogurcak önce bakalım😁😁 ya cumartesi hala duzelmesse tansiyon öne çekçek dedi düzelmedi bana pazartesi salı gibi gelio bakalım
Evet hiç insan kaldiramiorum bide ev taşırken hep insanlara muhtaç kaldım herkese buda yordu beni ondan da sanırım diorum yanlız kalaim ☺️☺️ama sonra diorum ha bebeimin demek istediğini anlayamassam😊😊
Bekle 22.06.22 olsun 😂
Herşey bı yana inşallah sağlıkla kucağımıza alalım başka birşey istemem.
.
İlk bı hafta belki zor geçer ama sonra alışır galiba insan . Deneyimli ellere sormak lazım. Onlar da pipilikle uğraşmaktan bize yaşamazlar Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 😜😜

Bekle 22.06.22 olsun 😂
.
İlk bı hafta belki zor geçer ama sonra alışır galiba insan . Deneyimli ellere sormak lazım. Onlar da pipilikle uğraşmaktan bize yaşamazlar Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 😜😜
Evet kuzum sağlıkla kucagimiza alalım başka bişe istemiorum evet deneyimliler den artık hiç ses yok 😌 o kadar yoğun olcaz anlaşılan 🤭🤭 neyse bı hafta en azından biri kalsin gözüm korktu 😅

Evet kuzum sağlıkla kucagimiza alalım başka bişe istemiorum evet deneyimliler den artık hiç ses yok 😌 o kadar yoğun olcaz anlaşılan 🤭🤭 neyse bı hafta en azından biri kalsin gözüm korktu 😅
Biri olsun mutlaka tek eşinle bir yere kadar.Agrin sizin oluyor çocuğu alıp verme yemek vs.Tek olmaz canım

Valla kızlar yanınızda biri mutlaka olsun. Benim bebeğim yanımda olmadığı halde tek başıma yapamadım. Oturması kalkması yatması hepsinde bi destek lazım ilk günler de.
Bide tured canım ben hepsiburadadab sipariş vermiştim ama e bebekte de vardır büyük ihtimalle. Ben çok memnun kaldım ne zaman sürsem kremi hemen etkisini gösteriyor.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizleri de.
Sonra kk ya vakit kalmıyor 😅 çiş banyolarına hazır olun pipilik falan hikaye 😅

Bekle 22.06.22 olsun 😂
.

Valla kızlar yanınızda biri mutlaka olsun. Benim bebeğim yanımda olmadığı halde tek başıma yapamadım. Oturması kalkması yatması hepsinde bi destek lazım ilk günler de.
Bide tured canım ben hepsiburadadab sipariş vermiştim ama e bebekte de vardır büyük ihtimalle. Ben çok memnun kaldım ne zaman sürsem kremi hemen etkisini gösteriyor.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizleri de.
Sonra kk ya vakit kalmıyor 😅 çiş banyolarına hazır olun pipilik falan hikaye 😅
Amin canım inşallah 🥰 sen baya çiş banyosu deneyimi yaşamış sin anlasilan 🤭🤭🤭 bakalım neler bizi beklio 😊😊

Amin canım inşallah 🥰 sen baya çiş banyosu deneyimi yaşamış sin anlasilan 🤭🤭🤭 bakalım neler bizi beklio 😊😊
Benimkinin uzaktan atış isabet olayları olmayacak 😂
Sessiz sessiz yapacak 🙈🙈🙈
Bugün hastaneye gittim.
Kan ekg nst hepsini yapıp anesteziden Spinal Sezeryan kağıdımi aldım 😍
22.06.22 saat 10.00 da gelecek inşallah İnci Hanım 🙈
Bu kadar heyecanlı olacağımı beklemiyordum ama şuan nereye koşturacağımı şaşırmış haldeyim 😂

Back
X