Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Emzirdikce kilo veriyorsun merak etme

Ben bu sene kafamdan kaldırdım artık deniz olayını sonrasında da giremem gibi geliosende doğum a günler kala gidion ceseretli anne
Cok yağıyor yaaa
Beklediğim gibi olmadı.
Ama artık doğumdan sonra napalim
Pes etmek yok
Bebekleri 2. Ayda denize sokabiliriz
Alışsın çocuklar

Doğum yapan tazecik annişkolar, adet ağrısı gibi ağrınız olmuş muydu değişik bir karın ağrım oldu ‍♀‍♀
Bende merak ediyorum banada 2 gün önce gece bel ağrısıyla vurdu çok kötü oldum sonra geçince doğum sancısı olmadığını anladım sende rahimde iğneleme oluyor mu kasıkla beraber

Doğum yapan tazecik annişkolar, adet ağrısı gibi ağrınız olmuş muydu değişik bir karın ağrım oldu ‍♀‍♀
Benim öylr olmuştu canım adet ağrısına benzer ağrıydı üşüttüm falan sanıyordum ama doğum belirtisiymiş. Kontrolün ne zaman. Bu ağrıya kasılmalar da eşlik ediyor mj

Kızlar günaydın ya kasigimla bacağım arası geçmeyen bı ağrı bu acaba geliyorum belirtisi mi geceden beri geçmedi ama
Tam bilmiyorum onu canım ama kasılmalar falan oluyorsa takip et. Düzenli aralıklarla girerse doktorunu bilgilendir

Tam bilmiyorum onu canım ama kasılmalar falan oluyorsa takip et. Düzenli aralıklarla girerse doktorunu bilgilendir
Tamam canım geçti gibi ama geceden beri iyice hissettim biseler tuhaf bakalim eşyalarım geldi artik ama karnım iyice asagida indi bakalım hayırlısı

Tamam canım geçti gibi ama geceden beri iyice hissettim biseler tuhaf bakalim eşyalarım geldi artik ama karnım iyice asagida indi bakalım hayırlısı
Sen bol bol uzan dinlen canım stres yapma hepsi yerleşir. Bak sana ne dicem pipipedi sormuştun ya geçen. Çişten ziyade bide mıçıyor bebişler hazırlıklı ol

Benim öylr olmuştu canım adet ağrısına benzer ağrıydı üşüttüm falan sanıyordum ama doğum belirtisiymiş. Kontrolün ne zaman. Bu ağrıya kasılmalar da eşlik ediyor mj
Karnımın içinde batma oluyor o kadar ama öyle can acıtan vs bir şey yok canım 38+1 bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…