Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlısı kuzum hiç stres yapma Rabbim senden daha iyi düşünüp planlamış oluyor. Kızların dediğin gibi hormonlardandır. Göbüşün tadını çıkar. Son günler de foto falan çek sana ne iyi geliyorsa artık. Bırak eşyalar yarım kalsın hepsi yerleşir de hallolur da. Sen ve bebiş iyi olun yeter ki

Nefes0858 canım çok geçmiş olsun inşallah ilerlemeden geçer. Sen yine de kat kat giydirme aşırı sıcak havalar. Bide misafir almama olayını ben yapamıyorum ya şimdiden haber geliyor ziyaretr gelmek için

Canimsiniz ya nasi aile gibi olduk görmeden kızkardeşlerimsiniz ah neler paylaştık bundan sonra hep güzel anıları paylaşalım inşallah evet dediğiniz gibi takmiyim diorum birden o nasi olcak bu nasi olcak ama güzel dedin Rabbim benden daha iyi düşünmüştür kuzum biz bu anları hayal bile edemioduk şükür şimdi karnimizda kucagimizda sağlıkla buyusinler bebisler canım varsınız

Kuzum sabret gecicek ilk haftalar böyle oluyor yoruluyorsun uyuyamiyorsun denge bozuluyor ama vücut alışıyor merak etme
İnşallah canım şu meme reddi ve süt artmaması olmasa uykusuzluğu yorgunluğu bir şekilde hallederim ama artık ne yicem ne yapcam bende şaşırdım. Dün topak topak olmuş göğsüm sıcak su ile yumuşatıp sağdım

Kesinlikle öyle bak ben normal mi doğurayum sezaryen mi derken pat çat bir anda her şey halloldu.
İnşallah artık güzel şeyler paylaşmak istiyorum bende

Kesinlikle öyle bak ben normal mi doğurayum sezaryen mi derken pat çat bir anda her şey halloldu.
İnşallah artık güzel şeyler paylaşmak istiyorum bende
Hep hayırlısını diledik kuzum sen oglus için böyle hayırlısı mis bak sağlıkla aldın şükür kuzunu kucağına gerisi herşey olur. Sen güçlü annesin kuzum oglusta öyle

Süt artmamasini kafaya takma streste herseyi etkiliyor biliyorsun
Emdikce çoğalicak merak etme
Çoğalıyor demekki bak sağdigina göre çok şükür var ama sagmak için çok bekleme Allah korusun mastit olma....
Bu arada dut hoşafı yapabilirsin kendine bende içmeye basladim

Evet yapmicam artık kuzum sonu çok güzel olucak inşallah
En zor zamanları geçirdik kuzum...
Şuan kavuşmaya az kaldı.
Yeni evinde yakışıklı ile geçireceğiniz güzel günleri hayal et.
Şurada 2 haftamız var yok .
Sonra kavuşuyoruz İnşallah
Valla yakın olsak ben gelirdim çok severim taşınmayı
Herkes deli dese de 12 sene içinde 5. Kez taşındım
Bence verdiğin tepkiler normal.
Yıprandın yoruldun...
Allah sağlıkla yeni evinde oglusunla vakit geçirmeyi nasip etsin.
Sen bebeği dogurunca bizi de unutur sayfaya gelmezsin o kargaşadan gibi geliyo

Ahh kuzum sizi unuturmuyum asıl ozaman ihtiyacımız olcak hem taşınmayı bende severim de benim ki çok yorucu stresli oldu yürümek evde bile nasi zor gelio artık çok agirlastik doktor bana da iki hafta verdi gibi ama her an gelir salı günü hadi doğuma bile diyebilir ahh kuzum bebeklerimizi kokluyunca geccek bencede ozaman gözümüzde hiç bişe olmucak hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım canım benim

Gerçekten koklayınca ne ağrı kalıyor ne sızı bide gözünün içine bakıyor ya uykusuzluk bile gidiyor valla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Gerçekten koklayınca ne ağrı kalıyor ne sızı bide gözünün içine bakıyor ya uykusuzluk bile gidiyor valla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım benim evet isteyen herkese nasip etsin aratma dan sizler alistiniz arada bize tüyolar verin tecrübeli anneler

Amin canım benim evet isteyen herkese nasip etsin aratma dan sizler alistiniz arada bize tüyolar verin tecrübeli anneler
Valla inanki tüyo vericek hicbisey yok yavrunu kollarına alınca annelik yükleniyor herseyi yapıyorsun biliyorsun
Zaten o sana ne yapman gerektiğini öğretiyor

Valla inanki tüyo vericek hicbisey yok yavrunu kollarına alınca annelik yükleniyor herseyi yapıyorsun biliyorsun
Zaten o sana ne yapman gerektiğini öğretiyor
Ay inşallah kuzum sizler abi oldunuz artık benim bebiste bana ogretcek artık ne yapacağımı

Pazar benim neyime artık
Amannn bi gidişim var şimşekkkk bi dönüşüm var kaplumbağa beni geçer
Pazar büyük cesaret kuzum ben karşıdaki mandiraya gittim üç saatte döndüm eskiden hamileleri böle goruodum penguen gibi yavaş yuruyo simarikliktan yapio saniodum şimdi yok baya penguene bağladım bide ayaklar hep sis havalar yağmurlu belki gider şu odemler

Aynen canım dut ile kuru üzümü karıştırıp yapıyorum, damla aldırdım senin damladan. Kimyon çayı Tahin helva vs vs çiğ tavuk ye deseler bi o kaldı artık hamileyken aldığım kilonjn on katını süt artırmak için alcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…