- 19 Kasım 2020
- 22.155
- 48.325
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.721
Hayırlısı kuzum hiç stres yapma Rabbim senden daha iyi düşünüp planlamış oluyor. Kızların dediğin gibi hormonlardandır. Göbüşün tadını çıkar. Son günler de foto falan çek sana ne iyi geliyorsa artık. Bırak eşyalar yarım kalsın hepsi yerleşir de hallolur da. Sen ve bebiş iyi olun yeter kiKıyamam biz neler yapcaz bakalım bizimki daha bı zorlu oldu su taşınma stresinbu pazar evimde yım Allah nasip ederse yerleşme derken ben yorgun gircem doğuma sanırımbenimde o günlerime çok az kaldı hissediorum ama şu haftayida geçsin cocum hiç müsait değiliz
Canimsiniz ya nasi aile gibi olduk görmeden kızkardeşlerimsiniz ah neler paylaştık bundan sonra hep güzel anıları paylaşalım inşallahHayırlısı kuzum hiç stres yapma Rabbim senden daha iyi düşünüp planlamış oluyor. Kızların dediğin gibi hormonlardandır. Göbüşün tadını çıkar. Son günler de foto falan çek sana ne iyi geliyorsa artık. Bırak eşyalar yarım kalsın hepsi yerleşir de hallolur da. Sen ve bebiş iyi olun yeter ki
Kuzum sabret gecicek ilk haftalar böyle oluyor yoruluyorsun uyuyamiyorsun denge bozuluyor ama vücut alışıyor merak etmeBen galiba lohusa depresyonuna giriyorum ya da girdim bilmiyorum hiç iyi değilimçok yoruldum Allah'm affet
İnşallah canımKuzum sabret gecicek ilk haftalar böyle oluyor yoruluyorsun uyuyamiyorsun denge bozuluyor ama vücut alışıyor merak etme
Kesinlikle öyle bak ben normal mi doğurayum sezaryen mi derken pat çat bir anda her şey halloldu.Canimsiniz ya nasi aile gibi olduk görmeden kızkardeşlerimsiniz ah neler paylaştık bundan sonra hep güzel anıları paylaşalım inşallahevet dediğiniz gibi takmiyim diorum birden o nasi olcak bu nasi olcak ama güzel dedin Rabbim benden daha iyi düşünmüştür kuzum biz bu anları hayal bile edemioduk şükür şimdi karnimizda kucagimizda sağlıkla buyusinler bebisler canım varsınız
Hep hayırlısını diledik kuzum sen oglus için böyle hayırlısı mis bak sağlıkla aldın şükür kuzunu kucağına gerisi herşey olur. Sen güçlü annesin kuzum oglusta öyleKesinlikle öyle bak ben normal mi doğurayum sezaryen mi derken pat çat bir anda her şey halloldu.
İnşallah artık güzel şeyler paylaşmak istiyorum bende
Süt artmamasini kafaya takma streste herseyi etkiliyor biliyorsunİnşallah canımşu meme reddi ve süt artmaması olmasa uykusuzluğu yorgunluğu bir şekilde hallederim ama artık ne yicem ne yapcam bende şaşırdım. Dün topak topak olmuş göğsüm sıcak su ile yumuşatıp sağdım
En zor zamanları geçirdik kuzum...Evet yapmicam artık kuzum sonu çok güzel olucak inşallah
Ahh kuzum sizi unuturmuyum asıl ozaman ihtiyacımız olcak hemEn zor zamanları geçirdik kuzum...
Şuan kavuşmaya az kaldı.
Yeni evinde yakışıklı ile geçireceğiniz güzel günleri hayal et.
Şurada 2 haftamız var yok .
Sonra kavuşuyoruz İnşallah
Valla yakın olsak ben gelirdim çok severim taşınmayı
Herkes deli dese de 12 sene içinde 5. Kez taşındım
Bence verdiğin tepkiler normal.
Yıprandın yoruldun...
Allah sağlıkla yeni evinde oglusunla vakit geçirmeyi nasip etsin.
Sen bebeği dogurunca bizi de unutursayfaya gelmezsin o kargaşadan gibi geliyo
Gerçekten koklayınca ne ağrı kalıyor ne sızı bide gözünün içine bakıyor ya uykusuzluk bile gidiyor vallaAhh kuzum sizi unuturmuyum asıl ozaman ihtiyacımız olcak hemtaşınmayı bende severim de benim ki çok yorucu stresli oldu yürümek evde bile nasi zor gelio artık çok agirlastik doktor bana da iki hafta verdi gibi ama her an gelir salı günü hadi doğuma bile diyebilir ahh kuzum bebeklerimizi kokluyunca geccek bencede ozaman gözümüzde hiç bişe olmucak hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım canım benim
Amin canım benim evet isteyen herkese nasip etsin aratma danGerçekten koklayınca ne ağrı kalıyor ne sızı bide gözünün içine bakıyor ya uykusuzluk bile gidiyor valla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Valla inanki tüyo vericek hicbisey yok yavrunu kollarına alınca annelik yükleniyor herseyi yapıyorsun biliyorsunAmin canım benim evet isteyen herkese nasip etsin aratma dansizler alistiniz arada bize tüyolar verin tecrübeli anneler
Ay inşallah kuzumValla inanki tüyo vericek hicbisey yok yavrunu kollarına alınca annelik yükleniyor herseyi yapıyorsun biliyorsun
Zaten o sana ne yapman gerektiğini öğretiyor
Pazar büyük cesaret kuzum ben karşıdaki mandiraya gittim üç saatte döndümPazar benim neyime artık
Amannn bi gidişim var şimşekkkk bi dönüşüm var kaplumbağa beni geçer
Hadi hayırlısıyla az kaldiAy inşallah kuzumsizler abi oldunuz artık benim bebiste bana ogretcek artık ne yapacağımı
Aminnnnn çok aminGerçekten koklayınca ne ağrı kalıyor ne sızı bide gözünün içine bakıyor ya uykusuzluk bile gidiyor valla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aynen canım dut ile kuru üzümü karıştırıp yapıyorum, damla aldırdım senin damladan. Kimyon çayı Tahin helva vs vsSüt artmamasini kafaya takma streste herseyi etkiliyor biliyorsun
Emdikce çoğalicak merak etme
Çoğalıyor demekki bak sağdigina göre çok şükür var ama sagmak için çok bekleme Allah korusun mastit olma....
Bu arada dut hoşafı yapabilirsin kendine bende içmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?