- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.701
Kıyamam biz neler yapcaz bakalım bizimki daha bı zorlu oldu su taşınma stresinbu pazar evimde yım Allah nasip ederse yerleşme derken ben yorgun gircem doğuma sanırımBizim ki sürekli mücadele içinde geçiyor canım sonra uykusuzluktan zombi gibi dolaşıyorum ortalıktakiminle nerede ne konuşuyorum hayal meyal hatırlıyorum bazen. Kısacası o eski halimden eser yok şimdi şarkısı çalıyor kafamın içinde
Ya da yıkılmadım ayaktayım memitolarla baş başayım
Geçmiş olsun kuzum olcagi varmış Rabbim korusun bebisini seni çabucak iyilesin inşallahBen çok yazamıyorum malesef bende grip oldum oglusda da var biraz bugün başka doktora götürdüm sprey verdi burun tıkanıklığı için yine serum fizyolojiye devam dedi günde 1 kere pompa ile açabilirsin fazla yapma dedi ateş ekstra öksürük ve emmek istemezse tekrar getir dedi Allah korusun ilerlerse hava veriyorlarmış
Olma olma hem oğluş doğdu hemde bu yaz günü nerden buldu bu grip valla ya
Aman kızlar dikkat edin bunun stresi bile zor yani kimseyi eve almayın ben diyorum eşimi almasaydım evemisafir yasak zaten bizde ama işte olacağı varsa olunuyor eşim 3 senedir grip olmuyordu şans işte
Canim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sende toparlarsin kendini gerçekten havalar bi tuhaf bi sıcak bi soğuk ne giydiricem bazen şaşırıyorum bendeBen çok yazamıyorum malesef bende grip oldum oglusda da var biraz bugün başka doktora götürdüm sprey verdi burun tıkanıklığı için yine serum fizyolojiye devam dedi günde 1 kere pompa ile açabilirsin fazla yapma dedi ateş ekstra öksürük ve emmek istemezse tekrar getir dedi Allah korusun ilerlerse hava veriyorlarmış
Aman kızlar dikkat edin bunun stresi bile zor yani kimseyi eve almayın ben diyorum eşimi almasaydım evemisafir yasak zaten bizde ama işte olacağı varsa olunuyor eşim 3 senedir grip olmuyordu şans işte
Amin inşallah canım benimGeçmiş olsun kuzum olcagi varmış Rabbim korusun bebisini seni çabucak iyilesin inşallahevet havalar tuhaf yaz geldi ama şuanda bı esio tam hastalık havası evet misafir almamak lazım Allah'ım şifa versin kuzum size
Sağol canım inşallah bu havalar mahvetti bizi sizde dikkat edin kuzumPoyraz
Canim geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sende toparlarsin kendini gerçekten havalar bi tuhaf bi sıcak bi soğuk ne giydiricem bazen şaşırıyorum bende
Allah korusun kuzum geçti gitti o günler Allah bidaha yaşatmasın inşallah sen yine yapilcak önlemleri almışsın canım benim tez vakitte gitsin sizden hastalıkAmin inşallah canım benim
Dikkat et canım sende gerçi ne kadar edersen et olacağı varsa oluyorsun
Ben misafir almıyorum dışarı çıkmıyoruz ev sıcaklığını ayarlıyorum hava temizleme nemlendirici de var o kadar Dikkat ediyordum ki iste eşim olunca bizede geçti bileydim eşimi de eve almazdım4 gün bizden ayrı temassız oldu ama aynı evde yaşamak yetiyormuş
Evet hasta olucak bebekler ama biz yoğun bakım da yattigimiz için o korku var bende bisey olursa yine yatış yaparlar diye hayırlısı ile belli bir aya geçsek daha rahatlıcam böyle olunca ilaç falanda vermiyorlar ama bugün başka doktora götürdüm o yatış falan demedi hava vermek zorunda kalıyoruz dedi inşallah gerek kalmaz dedi
Amin inşallah canımAllah korusun kuzum geçti gitti o günler Allah bidaha yaşatmasın inşallah sen yine yapilcak önlemleri almışsın canım benim tez vakitte gitsin sizden hastalık
Bu arada kiracı çıktı şükür ama ben şuanda deli gibi ağlayıp herkese satasiorum sizce doldugum için mi böle yoksa hormonlar mi tavan yaptı beklediğim haber i aldım ev boşaldı şükür ama ben nasi hissizlestim nasi toplucam. Kendimi evi doğuma nasi psikoloji kalmadı kızlar bende
Geçmiş olsun canım. Havalar çok tehlikeli. Tam çarpıp hasta etmelik. İnşallah tez vakitte iyilesirsinizBen çok yazamıyorum malesef bende grip oldum oglusda da var biraz bugün başka doktora götürdüm sprey verdi burun tıkanıklığı için yine serum fizyolojiye devam dedi günde 1 kere pompa ile açabilirsin fazla yapma dedi ateş ekstra öksürük ve emmek istemezse tekrar getir dedi Allah korusun ilerlerse hava veriyorlarmış
Canım stres yok. Unutma iş olacağına varır. Stres şu an sadece işleri zorlaştırır. Gerçi sana diyorum ama ben de pek farklı değilim. Herkesle kavga edesim geliyorAllah korusun kuzum geçti gitti o günler Allah bidaha yaşatmasın inşallah sen yine yapilcak önlemleri almışsın canım benim tez vakitte gitsin sizden hastalık
Bu arada kiracı çıktı şükür ama ben şuanda deli gibi ağlayıp herkese satasiorum sizce doldugum için mi böle yoksa hormonlar mi tavan yaptı beklediğim haber i aldım ev boşaldı şükür ama ben nasi hissizlestim nasi toplucam. Kendimi evi doğuma nasi psikoloji kalmadı kızlar bende
Allah razı olsun kuzum şu mesajı okurken bile ağladım ne oldu ya bana korku da başladı sağlıkla kucagima alayım daha bişe istemem amin canım benim hepimiz sağlıkla kavusalim sağlıkla büyütelim evlatlarımızı sizede bol şifa olsun herşey çabucak iyilesin inşallahAmin inşallah canım
Hormonlar ve doğumun yaklaşması seni daha da duygusallaştırıyor kuzum çok şükür kiracı çıkmış artık eve yerleşip kuzuyu bekleme zamanı sağlıkla gelsin inşallah stres yapma olduğu kadar canım sen kendini yorma son zamanlarının göbüşünün tadını çıkardoğumu da düşünme Rabbim kolaylığını veriyor kucağına alınca herseyi unutursun o mis kokusunu içine cektimi tamamdır Rabbim hayırlı kolay dogumlar nasip etsin sana ve buradaki diğer canlara
Amin canım inşallah teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Havalar çok tehlikeli. Tam çarpıp hasta etmelik. İnşallah tez vakitte iyilesirsiniz
Canım stres yok. Unutma iş olacağına varır. Stres şu an sadece işleri zorlaştırır. Gerçi sana diyorum ama ben de pek farklı değilim. Herkesle kavga edesim geliyor
Sende de olduysa ozaman hormonlar da yaptı bizi kuzumGeçmiş olsun canım. Havalar çok tehlikeli. Tam çarpıp hasta etmelik. İnşallah tez vakitte iyilesirsiniz
Canım stres yok. Unutma iş olacağına varır. Stres şu an sadece işleri zorlaştırır. Gerçi sana diyorum ama ben de pek farklı değilim. Herkesle kavga edesim geliyor
Senden de canım hiç korkma gerçekten o an korku falan aklına gelmiyor bebeğini düşünüyorsun bütün korkular gidiyor sen sadece yine söylüyorum stres yapmaAllah razı olsun kuzum şu mesajı okurken bile ağladım ne oldu ya bana korku da başladı sağlıkla kucagima alayım daha bişe istemem amin canım benim hepimiz sağlıkla kavusalim sağlıkla büyütelim evlatlarımızı sizede bol şifa olsun herşey çabucak iyilesin inşallah
Evet yapmicam artık kuzum sonu çok güzel olucak inşallahSenden de canım hiç korkma gerçekten o an korku falan aklına gelmiyor bebeğini düşünüyorsun bütün korkular gidiyor sen sadece yine söylüyorum stres yapma
Aminn aminnn
Sonu güzel değil muhteşemEvet yapmicam artık kuzum sonu çok güzel olucak inşallah
Çok kat kat giydirme dikkat et kuzum ben banyo yapıldığı gün yelek giydiriyorum sadeceSağol canım inşallah bu havalar mahvetti bizi sizde dikkat edin kuzum
Ben tek kat giydirmeye başlamıştım simdi yine alta 2 kat üste yelek başladım yine
Aynen canim hormonlar tavan. İyice ağırlaştık, hareketlerimiz kisitlandi, hava ısındı. Bunlar bizi çok etkiliyor. Bir de şahsen hep kendi işini kendi yapmaya alışmış biri olarak işleri kendim yapamayınca o da beni rahatsız ediyor. Gözüme devamlı bir iş batıyor. Sonra.bosver bebisler sağlıklı olsun da hepsi yapılır deyip geçiyorum. Kısacası bunlar hormonal ve geçici. Biz yavrularımızın hayalini kurup ona odaklanalimSende de olduysa ozaman hormonlar da yaptı bizi kuzumdedim ben cokmu doldum bekledim taşınma derken ama herkesle kavga ediom bide agliyip duruyom sonra bugün tansiyonum.yine çıkmış dedim oglustan bişe değerli deil yat uyu düşünme bişe. işte yapabildgim kadar sakin kalmaya çalışıyorum
Bende banyo yaptığında sadece yelek giydiriyordum canım şimdi hasta diye alta 2 kat ince ustede yelek giydiriyorum daha ilerlemesin diyeÇok kat kat giydirme dikkat et kuzum ben banyo yapıldığı gün yelek giydiriyorum sadece
Çok doğru söylüyorsun canım sizler bebişlere odaklanın bosverin işi bende öyleydim gözüme batıyordu kimsenin işini beğenmem takıntılıyım ama hamilelikde olduğu kadar diyordum şimdide bebis var yine öyle diyorum iş yapsan bitmez vallaAynen canim hormonlar tavan. İyice ağırlaştık, hareketlerimiz kisitlandi, hava ısındı. Bunlar bizi çok etkiliyor. Bir de şahsen hep kendi işini kendi yapmaya alışmış biri olarak işleri kendim yapamayınca o da beni rahatsız ediyor. Gözüme devamlı bir iş batıyor. Sonra.bosver bebisler sağlıklı olsun da hepsi yapılır deyip geçiyorum. Kısacası bunlar hormonal ve geçici. Biz yavrularımızın hayalini kurup ona odaklanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?