• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kizlar merhaba.nasilsiniz? Kasilmalariniz oluyor mu? Benim butun gece oluyor duzenli araliklarla.uyutmuyor hic. Cumartesi nst ye baglandim normal cikti. Benim belim ve kalca kemiklerim berbat durumda. Cok zor yuruyorum.nefes alirken zorlaniyorum. Sali gunune cagirdi doktor.tansiyin ve seker var bende. Bir gece hastanede yatirip ertesi gun alicak bebegi.sanirim carsamba gunu. Artik gucum kalmadi cok zorlaniyorum.sizde gunu belli olan var mi?

Kizlar merhaba.nasilsiniz? Kasilmalariniz oluyor mu? Benim butun gece oluyor duzenli araliklarla.uyutmuyor hic. Cumartesi nst ye baglandim normal cikti. Benim belim ve kalca kemiklerim berbat durumda. Cok zor yuruyorum.nefes alirken zorlaniyorum. Sali gunune cagirdi doktor.tansiyin ve seker var bende. Bir gece hastanede yatirip ertesi gun alicak bebegi.sanirim carsamba gunu. Artik gucum kalmadi cok zorlaniyorum.sizde gunu belli olan var mi?
Canım benim de 22 sinde. Haftaya Çarşamba.
Ama bu aralar çok tepki vermeye başladı herşeye.
Belim çok ağrıyor. 5 dakika yürüyemiyorum.
Ama uzaninca çok hızlı hareket etmek istiyor o sırada aşağı baskı oluyo tuvaletim geliyormuş gibi o sırada natde olsam sancı çıkar eminim. Kontrole Perşembe gideceğim bakalım 🦋
Sağlıkla gelsin minnaklar.
Ama artık cidden ağırlaşmak çok yoruyor:(

Rabbim sağlıkla kolaylıkla kurtarsın kızlar 😍😍
Doğurduktan sonra buralara pek vakit kalmıyor 😅

Ay ateş basıyor öyle düşününce. inanamıyorum hala ama kesin 40’ı bekler bu kızçe 😁
Canım benim de 22 sinde. Haftaya Çarşamba.
Ama bu aralar çok tepki vermeye başladı herşeye.
Belim çok ağrıyor. 5 dakika yürüyemiyorum.
Ama uzaninca çok hızlı hareket etmek istiyor o sırada aşağı baskı oluyo tuvaletim geliyormuş gibi o sırada natde olsam sancı çıkar eminim. Kontrole Perşembe gideceğim bakalım 🦋
Sağlıkla gelsin minnaklar.
Ama artık cidden ağırlaşmak çok yoruyor:KK43:

Ben yarin sabah 10 da hastanede olucam kizlar. Carsamba alip almayacagi yarin belli olacak .eger alacaksa yarin yaticam hastaneye. Ben yokken doguran arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.Hepimiz sirayla saglikli sihatli kucagimiza aliriz yavrularımızı insallah.çok heyecanliyim. Uzun zamandir bekledigimiz mucizelerimize kavusmaya cok az kaldi. Bende ogluma kavuşucam insallah💖Allaha emanet olun kizlar. Cok aktif olamasamda hep motive olmak icin okudum yazdiklarinizi hep yakindan takip ettim .güzel bir sürec oldu benim icin✋💐

Ben yarin sabah 10 da hastanede olucam kizlar. Carsamba alip almayacagi yarin belli olacak .eger alacaksa yarin yaticam hastaneye. Ben yokken doguran arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.Hepimiz sirayla saglikli sihatli kucagimiza aliriz yavrularımızı insallah.çok heyecanliyim. Uzun zamandir bekledigimiz mucizelerimize kavusmaya cok az kaldi. Bende ogluma kavuşucam insallah💖Allaha emanet olun kizlar. Cok aktif olamasamda hep motive olmak icin okudum yazdiklarinizi hep yakindan takip ettim .güzel bir sürec oldu benim icin✋💐
Sağlıkla gelsin inşallah canım.
Güzel haberlerini bekliyor olacağız 🧿

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de çok az kaldı canım maşallah hepiniz bir bir mucizenize kavuşuyorsunuz sıra bizede geliyor çok şükür haber ver ama doğumdan sonra 🥰

Sağlıcakla gelsin oğlusun inşallah 🥰 Allah kolaylık versin inşallah 🤲

Slm kızlar doktordan geldik herşey güzel normal şartlarda 30 u doğum dedi gün verdi ama tansiyon 16 ya 10 du ilaç içmeme rağmen ondan cumartesi gidicem yine duruma göre erken alicaz dedi 3200 olmuş şimdi korku iyice sardı 🤭🥰

Anammm büyümüş yakışıklı. Boyu kaç cm olmuş 🧿 Benim 22si doğum Cuma muayene de acaba yarın gitsem mi diyorum merak ediyorum ne alemde 😂 Artık hareketlerini az hissediyorum ama izlerken gobegimin oynadığını görüyorum. Eşimle oturup izliyoruz 😂😂

Hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım benim 🥰 🥰
Slm kızlar doktordan geldik herşey güzel normal şartlarda 30 u doğum dedi gün verdi ama tansiyon 16 ya 10 du ilaç içmeme rağmen ondan cumartesi gidicem yine duruma göre erken alicaz dedi 3200 olmuş şimdi korku iyice sardı 🤭🥰
Ohh maşallah paşaya 😍 pazartesi doğum olabilir belkii öyle mii :rolleyes: :rolleyes:

Hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla kavuşun canım benim 🥰 🥰

Ohh maşallah paşaya 😍 pazartesi doğum olabilir belkii öyle mii :rolleyes: :rolleyes:
Evet 🤭 valla çok yaklaştı ve geldiğimde n beri tansiyonum düşmüyor ilacı da arttırdı ama cumartesi ne dicek bakalım 😆😆 çok heycanli

Kızlar arada girip durum kontrolü yapıyorum okuyorum 🥰
Doğuma az kalan arkadaşlarımıda haberlerini almak için sabırsızlanıyorum.
İnşallah kolay doğumlar olur da evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏
Bende durumlar yoğun çok.
Evde koşturmaca. Gece uykusuzluk zor 😌
Doğum sonrası rutin kontrollerinde 3 kez gittik.
Şimdi önümüzde göz eko nöroloji kalça ultrasonu randevuları var.
Mama ve bez fena halde gidiyor.. 🤭
Özellikle ikiz bebek bekleyen arkadaşlarım 1 numara bez stoğu yapın kamyonla alın hatta 😌
Gece için özellikle süt sağma işini yapalım dedik. Manuel pompa aldık iş görmedi. Şimdi kiwi markanın elektrikli pompa sını aldım gayet güzel.
Durumlar böyle işte. Büyümeye devam ediyoruz çok şükür 🥰

Bugun kontrole gittim kizlar. Bebislerin kilosu iyi görünüyor kiz 2800 , erkek 2700 persembe sabah yatisim olacak. Bugün anestezi muayeneside oldum.
Kan verdim, covid testi yapildi. Persembe öğlen 12 gibi kucağımda olacak bebisler inşallah. Cok karışık duygulardayim, hem çok sevincli bi o kadarda hüzünlü, duygusal. ❤😍😍

Bugun kontrole gittim kizlar. Bebislerin kilosu iyi görünüyor kiz 2800 , erkek 2700 persembe sabah yatisim olacak. Bugün anestezi muayeneside oldum.
Kan verdim, covid testi yapildi. Persembe öğlen 12 gibi kucağımda olacak bebisler inşallah. Cok karışık duygulardayim, hem çok sevincli bi o kadarda hüzünlü, duygusal. ❤😍😍
Maşallah canım sende bu hafta sezeryan oluyorsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Her ikisinide sende kavuluyorsun inşllah mucizelerine 🥰🥰 ben beklemedeyim doktorum hala gün vermedi inatla 39-40 kadar gidelim diyor sancılarımda var kısmet artık perşembe günü kontrolüme göre karar verecez ☺️

Maşallah canım sende bu hafta sezeryan oluyorsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Her ikisinide sende kavuluyorsun inşllah mucizelerine 🥰🥰 ben beklemedeyim doktorum hala gün vermedi inatla 39-40 kadar gidelim diyor sancılarımda var kısmet artık perşembe günü kontrolüme göre karar verecez ☺️
Insallah bu hafta kavusuyoruz canim. 😍 biz doğuralim sira sira size geliyor artık. Bebisin durumu iyi olduktan sonra beklemek daha iyi. Anne karnında 1 gün disarida 5 güne bedelmis. Rabbim sag salim kucağımıza almayi nasip etsin cümlemize. 🥰

Maşallah maşallah miniklere 🥰 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. Başlıyor koşturmacalu günler 😍

Back
X