Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Tureed nasılsın canım nasıl gidiyor
Saol kuzum şimdi doktordan geldim şükür nst de sancı çıkmadı ama ilaca devam dedi tansiyon ilacını üç taneyi iç dedi düştü ama yine devam dedi. 2785 olmuş oglus Haziran sonu ama tabi belli olmaz ani bir durumda ariosun hastaneye geçiyoruz dedi bide bizim kiracı bu hafta sonu çıkıo sonunda doktor bile panik oldu sakin yorma kendini bu haftalarda oda gelebilir artık modunda ama ben çok agirlastim ayağım sis zor yuruorum bide sıcak bakalım benim oğlan da erkenci olabilir ben öyle hissediyorum bende katilcam artık gece emzirme gaz konularına inşallah

Hayırlısı olsun kuzum maşallah kilosu çok iyi supriz yapıp erken gelebilir ama dursun daha zamanını beklesin bal paşa yorma kendini kiracı çıkıyor diye yardım edecekler varsa onlar yapar doğumdan sonra sen kendi düzenine göre ayarlarsın canım dikkat et.
Tansiyon ilacına da devam etmen iyi tedbir amaçlı benim de düşmüştü ama devam ettiler sıcaklarda çok o yüzden dikkat et kuzum biraz daha sabır

Catlak-kurabiye canım nasılsın ağrıların nasi oglus iyimi karındaki dikişler sürekli ağrı yapiomu bende de onun korkusu başladı
Kuzum aklına hiç bir şey getirme bu dönemde sakin kalmaya ve bol bol dinlenmeue çalış. Ev işini sakın sen yapma oğluş içeride ne kadar kalırsa o kadar güvende onu düşün gerisi boş inan her şey boş

Evet kuzum en azından bu hafta da dayansa burda herkes yapar isleri ben sonradan düzenlerim en azından dipten temizlik olcak vardır hayır bide annemdeyim die yemek bile yapmadım ondan da mı çok agirlastim doktora diorum ayaklarım çok şişti tek ilacı doğum dio bakalım evimize girelim bu haftada sağlıkla gelsin bende sizin tecrübelerden yararlancam artık kuzum sizinkiler abi oldu

Evet kuzum yok annemler yapcak bole oldu bak onu taktım strese sgirdim tansiyon fırladı korktum oda tansiyon yükselince bebek beslenmio die okudum korkarak gittim bugün şükür ama işte bizim bebeler erkenci doktorda aman dio sakin bişe yapma sen zaten evde otururken bile agirlastim bakalım sen de kuzum moralini hep yüksek tut karnimixda nasi hissediyor lar yine hissederler şuanda sana bağlı yine o ondan güçlü ol kuzum hep moral depola

Çok şükür canım hadi gözün aydın
Teşekkür ederim canım
Çok şükür canım gözün aydın beklicek kuzular Allahın izniyle
Sağ ol canım, inşallah biraz daha beklerler
Hadi canım bakalım hangimizin olacak benimde tarihler artık yakın Allah yardımcımız olsun
Evet bakalim hangimizin olacak. Sağlıkla sihhatle vaktinde kavusalim da gerisi güzel olacak inanıyorum

Ben hâlâ temizlik yapiom. Bugün çamaşır sepetini kaldırdım bı anda bı sancı girdi aniden bıraktım. Ara ara hamile.oldugumu hatirlatıyo sanırım
Dün gittim Dr a gebelik zehirlenmesi durumu için. Sonuçlar yüksek çıktı ama nst iyi bebek iyi. Dedik bekleyelim. Boll.boll su ix ve stres yapma dedi. Bende kendimi temzilige verdim çantamı da yarım hazırlayacağım inşallah da . Hani kala kala kokar mı hava da sıcak.ben o miss sabun kokusu gitmesin istiyorum

Canım temizlikte dikkat et yapma fazla benim doktorum hafif işler dışında herşeyi yasakladı ağır zaten eline hiçbişey alma dedi fazla yorma kendini

Canım temizlikte dikkat et yapma fazla benim doktorum hafif işler dışında herşeyi yasakladı ağır zaten eline hiçbişey alma dedi fazla yorma kendini
Napim cnm kimseye birşey demek istemiyorum artık. Bı eşim ütü cam vs yapıyor. Gerisini ben hallediyorum.

Sürekli emziriyorum canım. Mama da veriyorum. D vitamini ve çinko başladık birde.
Pompa ile de sağma ya başladım.
Bakalım cumartesi kontrol var yine inşallah aldırırım kiloyu.
Oo süper maşallah çok iyi canim ❤
Kilo kaybı olmasında ayni kiloda çıksa bile sorun yok

Yok yok korkmuyorum, başıma gelecek her şeye psikolojik olarak kendimi hazirladim. Bakalım pratikte neler yapacağımİnşallah ben de senin gibi kolay bir doğum süreci geçirip yoğun tempoya geçiş yaparım
İnşallah canım bak bol bol alt açma örtüsüne ihtiyaç var. Ağız mendili birde çok gidiyor. Bezi zaten söylemiyorum.
Sleepy nin 1 numaraları çok ideal. Islak mendil de sleepy çok iyi. Benden tavsiyelrr

K Kubkub06 Sun Raha EzgininAnnesi kızlar sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar iş falan yapmayın dinlenin dikkat edin son haftalarınız iş bir şekilde olur kafayada takmayın stres yapmayın bu söylediklerim Tureed senin için de geçerli biliyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…