- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.521
Saol kuzum şimdi doktordan geldim şükür nst de sancı çıkmadı ama ilaca devam dedi tansiyon ilacını üç taneyi iç dedi düştü ama yine devam dedi. 2785 olmuş oglus Haziran sonu ama tabi belli olmaz ani bir durumda ariosun hastaneye geçiyoruz dedi bide bizim kiracı bu hafta sonu çıkıo sonunda doktor bile panik oldu sakin yorma kendini bu haftalarda oda gelebilir artık modunda ama ben çok agirlastim ayağım sis zor yuruorum bide sıcak bakalım benim oğlan da erkenci olabilir ben öyle hissediyorumTureed nasılsın canım nasıl gidiyor
Hayırlısı olsun kuzum maşallah kilosu çok iyi supriz yapıp erken gelebilir ama dursun daha zamanını beklesin bal paşaSaol kuzum şimdi doktordan geldim şükür nst de sancı çıkmadı ama ilaca devam dedi tansiyon ilacını üç taneyi iç dedi düştü ama yine devam dedi. 2785 olmuş oglus Haziran sonu ama tabi belli olmaz ani bir durumda ariosun hastaneye geçiyoruz dedi bide bizim kiracı bu hafta sonu çıkıo sonunda doktor bile panik oldu sakin yorma kendini bu haftalarda oda gelebilir artık modunda ama ben çok agirlastim ayağım sis zor yuruorum bide sıcak bakalım benim oğlan da erkenci olabilir ben öyle hissediyorumbende katilcam artık gece emzirme gaz konularına inşallah
Kuzum aklına hiç bir şey getirme bu dönemde sakin kalmaya ve bol bol dinlenmeue çalış. Ev işini sakın sen yapma oğluş içeride ne kadar kalırsa o kadar güvende onu düşün gerisi boş inan her şey boşCatlak-kurabiye canım nasılsın ağrıların nasi oglus iyimi karındaki dikişler sürekli ağrı yapiomu bende de onun korkusu başladı
Evet kuzum en azından bu hafta da dayansa burda herkes yapar isleri ben sonradan düzenlerim en azından dipten temizlik olcakHayırlısı olsun kuzum maşallah kilosu çok iyi supriz yapıp erken gelebilir ama dursun daha zamanını beklesin bal paşayorma kendini kiracı çıkıyor diye yardım edecekler varsa onlar yapar doğumdan sonra sen kendi düzenine göre ayarlarsın canım dikkat et.
Tansiyon ilacına da devam etmen iyi tedbir amaçlı benim de düşmüştü ama devam ettiler sıcaklarda çok o yüzden dikkat et kuzum biraz daha sabır
Evet kuzum yok annemler yapcak bole oldu bak onu taktım strese sgirdim tansiyon fırladı korktum oda tansiyon yükselince bebek beslenmio die okudum korkarak gittim bugün şükür ama işte bizim bebeler erkenci doktorda aman dio sakin bişe yapma sen zaten evde otururken bile agirlastim bakalım sen de kuzum moralini hep yüksek tut karnimixda nasi hissediyor lar yine hissederler şuanda sana bağlı yine o ondan güçlü ol kuzum hep moral depolaKuzum aklına hiç bir şey getirme bu dönemde sakin kalmaya ve bol bol dinlenmeue çalış. Ev işini sakın sen yapma oğluş içeride ne kadar kalırsa o kadar güvende onu düşün gerisi boş inan her şey boş
Hadi canım bakalım hangimizin olacak benimde tarihler artık yakın Allah yardımcımız olsunKızlar ben de dün akşam hastaneden çıktım. Doktor artık istediğimiz haftalara geldik dedi. Bakalım ne kadar bekleyecek bebisler
Teşekkür ederim canımÇok şükür canım hadi gözün aydın
Sağ ol canım, inşallah biraz daha beklerlerÇok şükür canım gözün aydın beklicek kuzular Allahın izniyle
Evet bakalim hangimizin olacak. Sağlıkla sihhatle vaktinde kavusalim da gerisi güzel olacak inanıyorumHadi canım bakalım hangimizin olacak benimde tarihler artık yakın Allah yardımcımız olsun
Canım temizlikte dikkat et yapma fazla benim doktorum hafif işler dışında herşeyi yasakladı ağır zaten eline hiçbişey alma dedi fazla yorma kendiniBen hâlâ temizlik yapiom. Bugün çamaşır sepetini kaldırdım bı anda bı sancı girdi aniden bıraktım. Ara ara hamile.oldugumu hatirlatıyo sanırım
Dün gittim Dr a gebelik zehirlenmesi durumu için. Sonuçlar yüksek çıktı ama nst iyi bebek iyi. Dedik bekleyelim. Boll.boll su ix ve stres yapma dedi. Bende kendimi temzilige verdimçantamı da yarım hazırlayacağım inşallah da . Hani kala kala kokar mı hava da sıcak.ben o miss sabun kokusu gitmesin istiyorum
Napim cnm kimseye birşey demek istemiyorum artık. Bı eşim ütü cam vs yapıyor. Gerisini ben hallediyorum.Canım temizlikte dikkat et yapma fazla benim doktorum hafif işler dışında herşeyi yasakladı ağır zaten eline hiçbişey alma dedi fazla yorma kendini
Maşallah kuzuma ya bunu da atlattı. İnşallah darısı sağ salim kavuşmaya gülümKızlar eve geldim çok şükür lazerimiz başarılı geçti bunu da atlattık
Oo süper maşallah çok iyi canim ❤Sürekli emziriyorum canım. Mama da veriyorum. D vitamini ve çinko başladık birde.
Pompa ile de sağma ya başladım.
Bakalım cumartesi kontrol var yine inşallah aldırırım kiloyu.
Evet evet doktor günlük 20 gram ideal almaları gereken kilo dediOo süper maşallah çok iyi canim ❤
Kilo kaybı olmasında ayni kiloda çıksa bile sorun yok
İnşallah canımYok yok korkmuyorum, başıma gelecek her şeye psikolojik olarak kendimi hazirladim. Bakalım pratikte neler yapacağımİnşallah ben de senin gibi kolay bir doğum süreci geçirip yoğun tempoya geçiş yaparım
Şükürler olsun canım Rabbim tez zamanda acil şifalar versin en kısa zamanda toparlansın paşamız ❤Kızlar eve geldim çok şükür lazerimiz başarılı geçti bunu da atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?