- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.501
Hümana,solgar diye bir vitamin,galagtago diye bir damla,incir vs bunların hepsi süt arttırıyor canım.hepsini bir araştır istersen.ama bebeğin emdikçe de artacaktır sütünSüt artırmak için neler deniyorsunuz kızlar
Kuzum en az 3 litre su kuru üzüm kuru dut kompostosu dereotu hurma helva ben bunları tüketiyorum arada humana still tea içiyorumSüt artırmak için neler deniyorsunuz kızlar
Canım ebebekde satılan icecekmiCanım ben maltana içecegi içiyorum hem soğuk ıyı oluyor havalar sıcakken ılk baslarda humana ıcıyordum ama sıcakta da ıcılmıyor maltana sut arttırıyor bence ben faydasını gordum canım
Korkutmak gibi olmasın ama çokk zorrrİyiyiz çok şükür canım. Artık ben de çok endişelenmiyorum. Kontrolünüzün iyi geçmesine çok sevindim. İnşallah holter'den de güzel sonuçlar alacaksanız.
İnşallah canım ben de artık zamanin yaklaştığını hissediyorum. Vücudum gerçekten sinyal vermeye başladı. Ayyy bakalım bebekler doğunca ben neler yapacağım. Hem onları hem de.sureci çok merak ediyorum
Sürekli emziriyorum canım. Mama da veriyorum. D vitamini ve çinko başladık birde.Kuzum bu haftalarda beslenmelerine dikkat et
Aminn canım.İnşallah teyzesi teşekkür ederiz canım
Amin canım inşallahsağlığı yerinde olsunda kalsın annesi yakındır kavusmaniz bal paşa ile
Allah kolaylık versin canım anne sütümü veriyorsun sadece. Kaç kilo prensesler
O kontroller bitmiyor saglıkları yerinde olsunda biz roptan geçtik çok şükür darısı size canım nöroloji kaldı bizim.
Yorgunluk uykusuzluk zor evet senin daha zor çok iyi anlıyorum hayırlısı ile bugünlerde geçecek unutucaz
Yok canım onu da denedim ebebektekını ama bı etki giremedim benim kullandığım cogu markette var canım gorsel ekliyorum mıgros ve carfursa da bebek mamalarının orda duruyor yerel marketlerde de var bana bırı demıstı denedim bıde sıcaklarda soğuk bısey istiyor insan ben etkisinı gordum onu ıctıgım zaman sanki daha cok sagıyorum gıbı gelıyorCanım ebebekde satılan icecekmi
Canım mesajlarını okudum cevap vereyim dedim ilk baslarda benım kızlarda kilo vermıslerdı hatta hastaneden cıkıcak tim bebekler kilo vermiş dedı hemsıre doktor o gun bızı taburcu etmez dıye cok korkmuştum sonra aldılar eve geldikten 3 gun sonra kontrolde almaya baslamıs lar dedı sana aslında premuture mamasından kullandırabılırdı o daha cabuk kilo aldırırdı bebıslerı sen sureklı emzirmeye calıs canım ilk baslarda sarılık olma ihtimalleri oluyor onlar zaten toparlar hemen kendini kucukler ya hızlı toparlanıyorAminn canım.
Doğum kiloları 2200 ve 2120 idi. Çıkarken 2040 ve 2005 idiler. Şimdi biri 2080 diğeri 1960 çıktı.
Anne sütü veriyorum ilk günden beri birde extra mama veriyoruz ama çok değil 20 ml falan alıyorlar. Emme de sorun yok ama.
Bulduğum yerde 10 dakika uyusam diye bakıyorum. Gerçekten zor. Ama sanırım düzene girince biraz daha rahat olacak.
Canım ben maltana içecegi içiyorum hem soğuk ıyı oluyor havalar sıcakken ılk baslarda humana ıcıyordum ama sıcakta da ıcılmıyor maltana sut arttırıyor bence ben faydasını gordum canım
Hümana,solgar diye bir vitamin,galagtago diye bir damla,incir vs bunların hepsi süt arttırıyor canım.hepsini bir araştır istersen.ama bebeğin emdikçe de artacaktır sütün
Tamamdır kızlar bi araştırayım. Aynı zamanda doğal olsun istiyorum rezene pek masum değilmiş ona emin olamadım.Kuzum en az 3 litre su kuru üzüm kuru dut kompostosu dereotu hurma helva ben bunları tüketiyorum arada humana still tea içiyorum
Yok yok korkmuyorum, başıma gelecek her şeye psikolojik olarak kendimi hazirladim. Bakalım pratikte neler yapacağımKorkutmak gibi olmasın ama çokk zorrr
Amaa muhteşem birşey
Evde koşuyoruz resmen. Bebeklerim çok şükür sakin olmalarına rağmen vakit hiç yetmiyor.
Ama 2 saat uyuyunca da özlüyorsun.
İşte yaşayıp göreceksin sen de Allahın izni ile.
Benim doğumum çok güzel kolay oldu inşallah seninde öyle olur canım.
Canım Rabbim sana güç versin Allah büyüktür inşallah hayırlısıyla yapılır. Ağlayıp stres yapma lütfen zor ama bebeğin için stres yapmaman lazım hayırlısı olur inşallahKızlar biz yarın sabahtan lazer olacağız az bir kivrimlasma kalmış ileride sorun olmaması için lazeri olması gerekiyormuş bugün çok ağladım cnm skkn yavruma kıyamıyorum 45 dk süren bir operasyon mis uyutacaklar tekrar entube olacak uyuyacagi için Manisa'ya gidecegiz celal bayara dualarınızı bekliyorum
Canım dualarımız paşamla Rabbim güç kuvvet versin sanada dayanma gücü herşey paşamın sağlığı için ağlama kuzum evet zor ama sonu iyi olacak Allahın izniyleKızlar biz yarın sabahtan lazer olacağız az bir kivrimlasma kalmış ileride sorun olmaması için lazeri olması gerekiyormuş bugün çok ağladım cnm skkn yavruma kıyamıyorum 45 dk süren bir operasyon mis uyutacaklar tekrar entube olacak uyuyacagi için Manisa'ya gidecegiz celal bayara dualarınızı bekliyorum
Rabbim şifalar versin inşallah canım inşallah oğluşun bunu da atlatıp sağlıkla gelecek annesi. Rabbim yardımcınız olsun bu sıkıntı son olsunKızlar biz yarın sabahtan lazer olacağız az bir kivrimlasma kalmış ileride sorun olmaması için lazeri olması gerekiyormuş bugün çok ağladım cnm skkn yavruma kıyamıyorum 45 dk süren bir operasyon mis uyutacaklar tekrar entube olacak uyuyacagi için Manisa'ya gidecegiz celal bayara dualarınızı bekliyorum
Dualarımız minik yakışıklı ile canım.Kızlar biz yarın sabahtan lazer olacağız az bir kivrimlasma kalmış ileride sorun olmaması için lazeri olması gerekiyormuş bugün çok ağladım cnm skkn yavruma kıyamıyorum 45 dk süren bir operasyon mis uyutacaklar tekrar entube olacak uyuyacagi için Manisa'ya gidecegiz celal bayara dualarınızı bekliyorum
Rabbim şifa versin canım. Tabii ki zor ama onun ne kadar güçlü olduğunu hepimiz biliyoruz. Sen de canını sıkmamaya çalış. Olumlu düşün. Şükür ki çaresi olan bir şey. Sonradan oluşabilecek bir şeyin önüne geçilmiş olacak. Dualarımız sizinleKızlar biz yarın sabahtan lazer olacağız az bir kivrimlasma kalmış ileride sorun olmaması için lazeri olması gerekiyormuş bugün çok ağladım cnm skkn yavruma kıyamıyorum 45 dk süren bir operasyon mis uyutacaklar tekrar entube olacak uyuyacagi için Manisa'ya gidecegiz celal bayara dualarınızı bekliyorum
Çok şükür canım hadi gözün aydınKızlar ben de dün akşam hastaneden çıktım. Doktor artık istediğimiz haftalara geldik dedi. Bakalım ne kadar bekleyecek bebisler
Güzel haberler verirsin kuzum oglusunla son sınavın olucak inşallah dualrimiz seninle az kaldı annesi sonu çok güzel herseyin canım benimKızlar biz yarın sabahtan lazer olacağız az bir kivrimlasma kalmış ileride sorun olmaması için lazeri olması gerekiyormuş bugün çok ağladım cnm skkn yavruma kıyamıyorum 45 dk süren bir operasyon mis uyutacaklar tekrar entube olacak uyuyacagi için Manisa'ya gidecegiz celal bayara dualarınızı bekliyorum
Çok şükür canım gözün aydın beklicek kuzular Allahın izniyleKızlar ben de dün akşam hastaneden çıktım. Doktor artık istediğimiz haftalara geldik dedi. Bakalım ne kadar bekleyecek bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?