Ahh ahh sorma tatlım daha sebepsiz aglamaları baskıyacak

anne olmak zor ıkız annesi olmak hem zor hemde cok yorucu bısey ama suratlarına bakıncada unutuluyor hersey 5 dk otursam yerimden kalkacak halim kalmıyor

zaman yine cabucak akıp gidiyor diyorum hıc bıseyler olmuyordu sımdı olmuyor esseklere o bile insanı duygulandırıyor

bu arada mama ne kullanıyorsun canım sana da premature mı baslattılar
O serum kacagı bende de olmustu canım koca pamuga alkol diktir hemsıre ye onu direk o sısen yere koy canım bana oyle yaptılar ertesı gune indi hemde insanın agrısını acısını alıyor. Sutunu de hıc kafana takma tatlım gelir sezeryansın normal gec gelmesı benim 5. Gun 1 damla geldı hıc gelmez artık dedikleri anda yapmadıkları kalmamıstı elleriyle sıktılar ettiler makineyi falandı goguslerım mosmor olmustu damlalar mı dersin en son artık beni bıraktılar oyle 1 damla geldı gelecekse gelıyor gelmeyen sut ne yapsanda gelmıyor canım. Solunum sıkıntısınıda hemen atlatır ınsallah kuzucuk erken hafta oldugu ıcın oyle olmustur onu da toparlar canım bu bebisler hep aceleci cıktı bızımkıler

hepsi de kuvezi yattılar. Kuvezde ıyı bakıyorlar bu sefer evde sureklı insan bu sefer kafasına takıyor sende toparlanırsın canım