- 19 Kasım 2020
- 22.149
- 48.312
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.201
İnşallah lazere gerek kalmaz canım hayırlı güzel haberler ile gelGünaydınn canlarımmm doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydınnn yapmamış olanlar Allah kolaylık versin sağlıkla bebislerimize kavuşun inşallah erken doğum riski olanlar 30 u geçmişiniz hiç stres yapmayın Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor çok güçlü bizim bebislerimizBenim her günüm bir kosusturmaca eve gelince dinlenecegim inşallah desem de inanmayın asıl koşuşturmaca o zmn başlayacak temizliğini yapıyorum bir yandan alışveriş yapıyorum beşik bebek arabası sifonyer felan aldık son eşyalar tamamlanıyor Oğluşumu emzirdim teyzeleri böyle enfes bir duygu yok yemin ederim harika ötesi meğer ben 14 yıl ne boş yaşamışım Rabbime çok şükür bize bugünleri nasip etti şuan yoldayım oglusuma gidiyorum teyzeleri bugün rop muayenesi var lazer olup olmayacağı belli olacak dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Az kaldı canım tatlı telaşlar bunlar çok şükürGünaydınn canlarımmm doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydınnn yapmamış olanlar Allah kolaylık versin sağlıkla bebislerimize kavuşun inşallah erken doğum riski olanlar 30 u geçmişiniz hiç stres yapmayın Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor çok güçlü bizim bebislerimizBenim her günüm bir kosusturmaca eve gelince dinlenecegim inşallah desem de inanmayın asıl koşuşturmaca o zmn başlayacak temizliğini yapıyorum bir yandan alışveriş yapıyorum beşik bebek arabası sifonyer felan aldık son eşyalar tamamlanıyor Oğluşumu emzirdim teyzeleri böyle enfes bir duygu yok yemin ederim harika ötesi meğer ben 14 yıl ne boş yaşamışım Rabbime çok şükür bize bugünleri nasip etti şuan yoldayım oglusuma gidiyorum teyzeleri bugün rop muayenesi var lazer olup olmayacağı belli olacak dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Evet senin yavrun sadece sana değil hepimize güç verdi. Ohhh emmeye de başladıysa kavuşmak yakın. Rop muayenesi de güzel gececektir. İnşallah lazere gerek kalmayacaktir. Oglusunu bizim yerimize de bol bol kokla annesiGünaydınn canlarımmm doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydınnn yapmamış olanlar Allah kolaylık versin sağlıkla bebislerimize kavuşun inşallah erken doğum riski olanlar 30 u geçmişiniz hiç stres yapmayın Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor çok güçlü bizim bebislerimizBenim her günüm bir kosusturmaca eve gelince dinlenecegim inşallah desem de inanmayın asıl koşuşturmaca o zmn başlayacak temizliğini yapıyorum bir yandan alışveriş yapıyorum beşik bebek arabası sifonyer felan aldık son eşyalar tamamlanıyor Oğluşumu emzirdim teyzeleri böyle enfes bir duygu yok yemin ederim harika ötesi meğer ben 14 yıl ne boş yaşamışım Rabbime çok şükür bize bugünleri nasip etti şuan yoldayım oglusuma gidiyorum teyzeleri bugün rop muayenesi var lazer olup olmayacağı belli olacak dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz
Günaydın kızlar
Tureed taşınma işi bitti mi
[/QUOT
Bizim ki karışık inşallah bu hafta yerlescez kuzum annemde yiz evi topladım ama kiracıyı bekledim çıksın die ondan baya stres yaptım ama toplu temizlik olmuş olcak inşallah kuzum bebek böle istedi diorum
Yaaa bendeBende bakıyorum yazdılar mı diye ama şuan kendi telaşları vardıryaa miss kokulularına kavuştular
YaaYaaa bendehastaneye gittim yeni doğmuş minik bebek gördüm ayy nasil guzel nasil güzel. Yogun bakımdan ultrasona getirmişler kucagima almamak için zor tuttum kendimi. Analik duygularim tavann
G.tunuzu yicem diyorum sevme şeklime bak hareket ettiklerinde iyice çıldırıyorum karnimi bile mincirasim geliyorYaagünler yaklaştıkça iyice sabırsızlanıyor insan. Hele karnımızda bazen kolunu ya da bacağını geriyor ya elimi içeri sokup o ayakları mıncırasjm geliyor
Hahah kız yerim seniG.tunuzu yicem diyorum sevme şeklime bak hareket ettiklerinde iyice çıldırıyorum karnimi bile mincirasim geliyorbende acayip sabırsızlanıyorum birde nasil bişey çıkacak onu merak ediyorum
Evet kuzum şansa bebeğimin şansına böle oldu toplu temizlik olcakTureed olsun canım dediğin gibi toplu temizlik olur miss gibi yerleştikten sonra bebişi bekleme işi kalır geriye
Her bebek kısmetiyle gelirEvet kuzum şansa bebeğimin şansına böle oldu toplu temizlik olcak
Evet canim benimHer bebek kısmetiyle gelir
İnşallaah canım senin kontrol ne zamanEvet canim benimbebisler hepimize şans getirsin inşallah
Haziran başı gitcem kuzum duruma göre yine iğne yaparım dedi ciğer geliştirici buda ister istemez beni strese soktu herşey yolunda dedi ama biraz iri die yapti sanırım bakalım vaktinde gelsin hepsiİnşallaah canım senin kontrol ne zaman
Ayrıntılı ultrasonda gösterdiler sadece bidaha göremedim artik koca dana oldular ultrasona sigmiyolar zatenHahah kız yerim seninasıl tatlı seviyon
He ya bende çok merak ediyorum bide yüzünü de göstermiyor seninkiler gösteriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?