Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İnşallah lazere gerek kalmaz canım hayırlı güzel haberler ile gel

Az kaldı canım tatlı telaşlar bunlar çok şükür
Ki herşey güzel gidiyor inşallah evinede sağlıkla getirirsin. Dimi 14 yıl ne yapmışım diyorsun bakalım bizde o duyguları tadıcaz mı inşallah rop muayenesi sorunsuz geçer

Evet senin yavrun sadece sana değil hepimize güç verdi. Ohhh emmeye de başladıysa kavuşmak yakın. Rop muayenesi de güzel gececektir. İnşallah lazere gerek kalmayacaktir. Oglusunu bizim yerimize de bol bol kokla annesi

Masmavi0 ve ozn_srk simdiye bebisleriniz dogmusturr. Bebisleriniz kucağınızda hastaneden çıkarsınız inşallah mutlu haberlerinizi bekliyoruzzz
Bende bakıyorum yazdılar mı diye ama şuan kendi telaşları vardır yaa miss kokulularına kavuştular

Bende bakıyorum yazdılar mı diye ama şuan kendi telaşları vardır yaa miss kokulularına kavuştular
Yaaa bende hastaneye gittim yeni doğmuş minik bebek gördüm ayy nasil guzel nasil güzel. Yogun bakımdan ultrasona getirmişler kucagima almamak için zor tuttum kendimi. Analik duygularim tavann

Yaaa bende hastaneye gittim yeni doğmuş minik bebek gördüm ayy nasil guzel nasil güzel. Yogun bakımdan ultrasona getirmişler kucagima almamak için zor tuttum kendimi. Analik duygularim tavann
Yaa günler yaklaştıkça iyice sabırsızlanıyor insan. Hele karnımızda bazen kolunu ya da bacağını geriyor ya elimi içeri sokup o ayakları mıncırasjm geliyor

Yaa günler yaklaştıkça iyice sabırsızlanıyor insan. Hele karnımızda bazen kolunu ya da bacağını geriyor ya elimi içeri sokup o ayakları mıncırasjm geliyor
G.tunuzu yicem diyorum sevme şeklime bak hareket ettiklerinde iyice çıldırıyorum karnimi bile mincirasim geliyor bende acayip sabırsızlanıyorum birde nasil bişey çıkacak onu merak ediyorum

G.tunuzu yicem diyorum sevme şeklime bak hareket ettiklerinde iyice çıldırıyorum karnimi bile mincirasim geliyor bende acayip sabırsızlanıyorum birde nasil bişey çıkacak onu merak ediyorum
Hahah kız yerim seni nasıl tatlı seviyon
He ya bende çok merak ediyorum bide yüzünü de göstermiyor seninkiler gösteriyor mu

Hahah kız yerim seni nasıl tatlı seviyon
He ya bende çok merak ediyorum bide yüzünü de göstermiyor seninkiler gösteriyor mu
Ayrıntılı ultrasonda gösterdiler sadece bidaha göremedim artik koca dana oldular ultrasona sigmiyolar zaten cok yakinda hoop kucağımızda. Senin bebiste nazlııymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…