- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.181
Hiçbir şey olmaz merak etme. Eşin sabah işe gitmeden suyunu falan doldursun. Gün içinde yiyeceğin corbadir, yemektir, onları ocağın üzerinde bıraksın. Meyven falan ulasabilecegin yerde olsun. Kullanacağın tabakları tezgahın üzerine indirsin. Aynen aynen doğdum ettim diyene kadar 34+ lar gelir. Kiloları da artar, mis gibi doğarlar. Amin canım saglikla, sihhatle vaktinde kavusalim yavrularımızaBende bundan sonra dediklerini yapayim. Yardım edebilecek kimsem yok ama esim yardımcı oluyor hatta her isimi esim yapıyor. Sadece kahvaltıyı tek yapiyorum ondada pratik şeyler yerim hemen cok ayakta kalmadan. Bu zamana kadar geldik 2-3 hafta daha sabretsin bebeciklerimiz Allahin izniyle.
2-3 hafta daha dururlarsa 2500 kilo olurlar toparlaması daha kolay olur dedi doktor. Insallah hepimiz vakti zamaninda saglikla aliriz kucağımıza kuzularimizi
Söyledim de oda normal diyor. Atel takmayınca uyuyamıyorum bile ya ne fena parmak uçlarım öyle bir uyuşuyor ki hissetmiyorumAa çok şişmiş canım senin. Doktora söyledin mi ne diyor.
Ben sadece çok oturunca şişiyorum
Günlük yürüyüş yap canım bide tuza dikkat et bakalım inşallah geçerSöyledim de oda normal diyor. Atel takmayınca uyuyamıyorum bile ya ne fena parmak uçlarım öyle bir uyuşuyor ki hissetmiyorum
AA konuşmadınız mı belli değil yani. Bana doktorum direkt spinal sezeryan dedi.Canım onu hiç konuşmadık doktorşa ama ben normal sezeryan düşünüyorum bana daha uygun gibi
Bebeklerin kiloları gayet iyi canım. Hiç endişe etme. Riskli zamanları geçtik çok şükür. Ki bence rahatlıkla da görürsün 2 hafta daha gidersin sen böyle.Yaaa bende bugün kontrole gittim. Bebekler 2 şer kilolar 42 cm ler. Doktor bundan sonra ayaga kalkmak yok dedi. Aşağıdaki bebek su kesesini delebilirmis rahimagzina cok yakınmış inşallah 34 , 35 leri görürüz ama zor dedi isin aslı.
34. Haftayu bari görsem 32+1 deyim daha. Cok üzüldüm
Merhaba canım benim ayaklarım bu hafta davul gibi oldu. Yukarı kaldırıp yatmaya çalışıyorum ama o da zor ki. Soğuk su falan yapıp içinde tuttuk ama yok ya nafile.kızlarrr nasılsınızEl ayak şişme problemi olanlar var mı ellerim çok kötüüü atel takmaya başladım davul gibi oldu
Selam canım. Yarın sabah 6 da hastane yatışı. Sabah 7 de de doğum planlandı.Selam kızlar nasılsınız
Bebisle uğraşmaktan çok yazamıyorum canım bir günü bir gününü tutmuyorNefes0858 sesin çıkmıyor canım kaç gündür
Sen erken alacaksın bebeğini kucağına bana 10 da burda ol dedi tam olarak saat kaçta alır bilemiyorumAA konuşmadınız mı belli değil yani. Bana doktorum direkt spinal sezeryan dedi.
Bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gittik. Yarın sabah 6 da yatmışım olacak. 7 de de doğumum inşallah.
Hadi hayırlısı canım rabbim kolaylık versin inşallah ❤Selam canım. Yarın sabah 6 da hastane yatışı. Sabah 7 de de doğum planlandı.
Bugun anestezi uzmanı ile görüştük.
Kan değerlerine bakıldı.
Oyy biz uyanmaya senin doğum gerçekleşmiş olacak deseneAA konuşmadınız mı belli değil yani. Bana doktorum direkt spinal sezeryan dedi.
Bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gittik. Yarın sabah 6 da yatmışım olacak. 7 de de doğumum inşallah.
Bak hele paşamız büyüdü de annesini çalıyor bizdenBebisle uğraşmaktan çok yazamıyorum canım bir günü bir gününü tutmuyorfırsat bulursam okuyorum.
İyiyiz çok şükür bir sıkıntımız yok
Maşallah canım. İlk fırsatta bize de yaz. Dualarımız sizinleAA konuşmadınız mı belli değil yani. Bana doktorum direkt spinal sezeryan dedi.
Ah çok zor ya ben ayakkabı filan giyemiyorum artıkMerhaba canım benim ayaklarım bu hafta davul gibi oldu. Yukarı kaldırıp yatmaya çalışıyorum ama o da zor ki. Soğuk su falan yapıp içinde tuttuk ama yok ya nafile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?