Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hiçbir şey olmaz merak etme. Eşin sabah işe gitmeden suyunu falan doldursun. Gün içinde yiyeceğin corbadir, yemektir, onları ocağın üzerinde bıraksın. Meyven falan ulasabilecegin yerde olsun. Kullanacağın tabakları tezgahın üzerine indirsin. Aynen aynen doğdum ettim diyene kadar 34+ lar gelir. Kiloları da artar, mis gibi doğarlar. Amin canım saglikla, sihhatle vaktinde kavusalim yavrularımıza

Canım onu hiç konuşmadık doktorşa ama ben normal sezeryan düşünüyorum bana daha uygun gibi
AA konuşmadınız mı belli değil yani. Bana doktorum direkt spinal sezeryan dedi.
Bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gittik. Yarın sabah 6 da yatmışım olacak. 7 de de doğumum inşallah.

Bebeklerin kiloları gayet iyi canım. Hiç endişe etme. Riskli zamanları geçtik çok şükür. Ki bence rahatlıkla da görürsün 2 hafta daha gidersin sen böyle.
Benim yarın sabah 6 da yatmışım olacak sabah 7 de de doğumum inşallah.
Boş boş bakıyorum ortalığa aklı alınmış gibiyim. 35+1 oluyor yarın da benim. 36. Haftaya girmiş oluyorum.

kızlarrr nasılsınız El ayak şişme problemi olanlar var mı ellerim çok kötüüü atel takmaya başladım davul gibi oldu
Merhaba canım benim ayaklarım bu hafta davul gibi oldu. Yukarı kaldırıp yatmaya çalışıyorum ama o da zor ki. Soğuk su falan yapıp içinde tuttuk ama yok ya nafile.

Bugün anestezi uzmanı ile görüşmeye gittik. Yarın sabah 6 da yatmışım olacak. 7 de de doğumum inşallah.
Sen erken alacaksın bebeğini kucağına bana 10 da burda ol dedi tam olarak saat kaçta alır bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

Oyy biz uyanmaya senin doğum gerçekleşmiş olacak desene Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Maşallah canım. İlk fırsatta bize de yaz. Dualarımız sizinle

Allah razı olsun canım Rabbim tüm doğuma gireceklere kolaylık versin ilk fırsatta yazacağım buraya

Günaydınn canlarımmm doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydınnn yapmamış olanlar Allah kolaylık versin sağlıkla bebislerimize kavuşun inşallah erken doğum riski olanlar 30 u geçmişiniz hiç stres yapmayın Rabbim ol dedikten sonra herşey oluyor çok güçlü bizim bebislerimiz Benim her günüm bir kosusturmaca eve gelince dinlenecegim inşallah desem de inanmayın asıl koşuşturmaca o zmn başlayacak temizliğini yapıyorum bir yandan alışveriş yapıyorum beşik bebek arabası sifonyer felan aldık son eşyalar tamamlanıyor Oğluşumu emzirdim teyzeleri böyle enfes bir duygu yok yemin ederim harika ötesi meğer ben 14 yıl ne boş yaşamışım Rabbime çok şükür bize bugünleri nasip etti şuan yoldayım oglusuma gidiyorum teyzeleri bugün rop muayenesi var lazer olup olmayacağı belli olacak dualarınızı bekliyorum hepiniz duamdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…