- 20 Ekim 2021
- 1.435
- 2.699
- 53
- 38
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.901
Merhabalar canım. Valla ben 34 haftalığım başından beri alttan bakılıyor bana. Bir sorun olsa bakmazdı diye düşünüyorum.Merhaba canım anneler. Siz küçük bı sorum olacaktı. Daha çok yeni hamileyim alttan muayene tehlikeli mi salı günü randevum var alttan bakmak isterse keseye ne diyeyim
Manuel hangi marka almıştın canım?Kızlar 3gun öncesine kadar elektrikli pompa ile sağım yapıyordum manuelde almıştım dedim bir deneyeyim çok memnun kaldım daha rahat ve daha çok sağım yapabiliyorum tabi uzun olursa eli yoruyor ama ben kısa tutuyorum emzirdikten sonra kalanları sağıyorum
3 4 kez yaşadık o kazayıPipiped çıkmıştı ya ıslak mendilin içinden kullandın mı hiç canımkazalar oluyor mu
Bebisler ıyı teyzesi artık buyudukce gozlerı acılıyor bunların uyumak istemiyorlar bakıyorlar bize bazen ikisi birden baslıyorTamam canım aynen kafama takılıyor bakalım ne çıkacak. Bebişler nasıl Alıştınız mı birbirinize
Bende sleepy almıştım ama onun 2 numarası 1 gibi o yüzden hem ondan hem ondan koydum bakalımçantada benim de ufak tefek şeyler kaldı biberon göğüs kalkanı gecelik falan
Erkek anneleri ben kız annesi olarak kac defa kaza yasadıysam sızı dusunemıyorumPipiped çıkmıştı ya ıslak mendilin içinden kullandın mı hiç canımkazalar oluyor mu
Yaaa canım Vala seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yoğum bakıma gırdıgımde birini veriyorlardı kucagıma dıgerını alamıyordum kuvezden bakıyordum aglayasım geliyordu ama dedıgın gıbı insan aglayamıyor onların yanında sanki guçlu durmaya calısıyor insan bende en son gun taburcu olmadan doktor sızı cıkarıcam dedıgın de basladım onun karsısında aglamaya insan o gunleri unutamıyor dıyorum sağlıkları yerinde olsun insan Baska bısey istemiyor şükür yanımdalar sende alıcak sın canım en kısa zamanda kucuk olmasına bakma hemen buyuyorlar. Bızım kızlara bile kıyafetler anca oluyorSlmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittimveeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak
Canımm evladına kavuşan arkadaşlarım nasılsınız süreç nasıl kolay mı
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza
Maşallah canım az kaldı kavuşmanıza. Ağlamamk daha iyi bebek hisseder. Hadi sende biran önce evine getirirsin bebeğiniSlmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittimveeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza
Maşallah canım nereden nereyeSlmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittimveeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak
Maşallah çok sevindim canım böyle güzel haberler almak mutlu ediyor bizleri minik kahraman o bal paşa çok şükür bugünlereSlmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittimveeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak
Bende 70e almıştım ebebekden 1 paket yetti zaten sonrasi normal pede geçtim ama kolaylık oldu dependAh ah aldım valla 65 TL den mi neydi aldığımda ebebekte
Çok şükür elhamdülillah canım 1 ay geçti dün gibi yaşadıklarım. Evet çok sabrettik zorlu süreçlerden geçtik ama mucizelerimize teker teker kavuşuyoruzAy inanmıyorum ya 1 ay geçti mi bile. Şöyle mesajları okuyorum ya gerçekten çok duygulanıyorum. Çok sabrettik sonunda kavusuyoruz bir bir güzel haberlere.
Maşallah diyelim
Bundan aldım ben canım memnunumManuel hangi marka almıştın canım?
Ben henüz almadım hiç pompa.
Hahah badana boya yapar artık biziPipiped yerine el ped kullanıyorum altını açarken elimle pipisini kapatıyorum
Yaa canım benim çok çok çok sevindimSlmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittimveeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak
Hahah bide doktor kontrolü oluyormuş o zaman ne yapcaz bakalım doktorun eline de işer kesin3 4 kez yaşadık o kazayı
Hahah ben göze aldım o çiş kesin azğıma yüzüme girecekBebisler ıyı teyzesi artık buyudukce gozlerı acılıyor bunların uyumak istemiyorlar bakıyorlar bize bazen ikisi birden baslıyor
Erkek anneleri ben kız annesi olarak kac defa kaza yasadıysam sızı dusunemıyorumbizim kızlar bile bazen havadan yapıyor erkek cocuklarını hıc dusunemıyorum siz onu alarak ıyı yaptınız
Teşekkürler canım. BakacağımÇok şükür elhamdülillah canım 1 ay geçti dün gibi yaşadıklarım. Evet çok sabrettik zorlu süreçlerden geçtik ama mucizelerimize teker teker kavuşuyoruz
Bundan aldım ben canım memnunum
M beden aldım ben ama küçük gelmez inşallah. Evet herkes depent çok iyi oluyor dedi o yüzden aldım bende 1 paketBende 70e almıştım ebebekden 1 paket yetti zaten sonrasi normal pede geçtim ama kolaylık oldu depend
Olur canım ben prima aldım 1 numara gobek bagı var diye on kısmını kıvırdık. Bıde arkadasım bana yarım paket sleppy vermıstı denersin diye elinde kalmıs sleepy daha kucuk o yuzden rahat olur canım ben onu da kullandım ıkısıde olur sleepy daha rahat olur. Bez stoklamaya basla canım ıkızlere cok gıdıyor
Ben l aldım rahat rahat giydim canım kalçan çok büyük değilse olur m sen zayıfsın resimlerden gördüğüm kadarıylaM beden aldım ben ama küçük gelmez inşallah. Evet herkes depent çok iyi oluyor dedi o yüzden aldım bende 1 paket
İnşallah canım benimCanım benim ne güzel duygular.. Çok az kaldı seninde. Bebeğinde sende çok sabrettiniz ama sonu mutluluk oldu çok şükür.
Aynen öyle canim biz gücü onlardan öğrendikBebisler ıyı teyzesi artık buyudukce gozlerı acılıyor bunların uyumak istemiyorlar bakıyorlar bize bazen ikisi birden baslıyor
Erkek anneleri ben kız annesi olarak kac defa kaza yasadıysam sızı dusunemıyorumbizim kızlar bile bazen havadan yapıyor erkek cocuklarını hıc dusunemıyorum siz onu alarak ıyı yaptınız
Yaaa canım Vala seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yoğum bakıma gırdıgımde birini veriyorlardı kucagıma dıgerını alamıyordum kuvezden bakıyordum aglayasım geliyordu ama dedıgın gıbı insan aglayamıyor onların yanında sanki guçlu durmaya calısıyor insan bende en son gun taburcu olmadan doktor sızı cıkarıcam dedıgın de basladım onun karsısında aglamaya insan o gunleri unutamıyor dıyorum sağlıkları yerinde olsun insan Baska bısey istemiyor şükür yanımdalar sende alıcak sın canım en kısa zamanda kucuk olmasına bakma hemen buyuyorlar. Bızım kızlara bile kıyafetler anca oluyor
İnşallah canım benimMaşallah canım az kaldı kavuşmanıza. Ağlamamk daha iyi bebek hisseder. Hadi sende biran önce evine getirirsin bebeğini
Biiznillah canim benimMaşallah canım nereden nereyeTen tene temastan sonra bak gör daha çabuk toparlayacaktir. Allah'ın izniyle her şey daha da güzel olacak eminim
Oyyy kuzum benimm bol keyifli sağlıklı günlerimiz olsun canimMaşallah çok sevindim canım böyle güzel haberler almak mutlu ediyor bizleri minik kahraman o bal paşa çok şükür bugünlere
Biz iyiyiz çok şükür canım vakit nasıl geçiyor anlamıyorum yedir alt al uyusun sonra tekrar başa dönRabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın anlatılamaz bu yaşadıklarım çok şükür bütün önceliğim oğluşum
Sağol canimm aminnnnHahah badana boya yapar artık bizi
Yaa canım benim çok çok çok sevindimmaşallah paşamıza Rabbim sağlıkla kavuştursun çok güzel bir haber demek daha sık verecekler ha süper ya
Hahah bide doktor kontrolü oluyormuş o zaman ne yapcaz bakalım doktorun eline de işer kesin
Ikizleri olan bir arkadaşım dedi ki. Evde b.k makinasi var gibi düşün öyle bez stoklaOlur canım ben prima aldım 1 numara gobek bagı var diye on kısmını kıvırdık. Bıde arkadasım bana yarım paket sleppy vermıstı denersin diye elinde kalmıs sleepy daha kucuk o yuzden rahat olur canım ben onu da kullandım ıkısıde olur sleepy daha rahat olur. Bez stoklamaya basla canım ıkızlere cok gıdıyor
Pişik yapmaya fırsat kalmadan alınıyor zaten canımIkizleri olan bir arkadaşım dedi ki. Evde b.k makinasi var gibi düşün öyle bez stoklacelik yelegimi giydim öyle hazir bekliyorum . Stok yapmadim ben ama belki pişik yaparsa diye
Allaaaah ne tarafa bayılıyoruzIkizleri olan bir arkadaşım dedi ki. Evde b.k makinasi var gibi düşün öyle bez stoklacelik yelegimi giydim öyle hazir bekliyorum . Stok yapmadim ben ama belki pişik yaparsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?