• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Biberonla sagip verirsem içine ekstra aptamil eprotein ekliyorum 2 buçuk saat falan idare ediyor emzirirsem ne zaman mırıldanırsa buda saat başı oluyor genelde 🤭 memede de uyumak istiyor 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sen ne sıklıkla emziriyorsun canım
Bende aynıyım canim mama verirsem dediğin gibi 2,5 saat idare ediyor emzirmede bende mırıldansa veriyorum saat başı denk geliyor 🤣🤣

Bende stok yapmadım sadece 1 numara var 🤣
Yarım saat içinde 6 kez değiştirdim 🤣
Tabi hergun ayni olmuyor 🤭

Bende stok yapmadım sadece 1 numara var 🤣
Yarım saat içinde 6 kez değiştirdim 🤣
Tabi hergun ayni olmuyor 🤭
Ben tam açıp alıyorum üstünü giydirmeden 2 bez daha kirletiyor 1 alt açmada oluyor 3 bez 😂😂😂 tabi hergün değil 🤣🤣🤣

Slmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittim 🥰 veeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk 🥲🥲🥲😇😇 küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak 🤭🤭
Canımm evladına kavuşan arkadaşlarım nasılsınız süreç nasıl kolay mı 😬
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza 🥰🤗

Slmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittim 🥰 veeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk 🥲🥲🥲😇😇 küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak 🤭🤭
Canımm evladına kavuşan arkadaşlarım nasılsınız süreç nasıl kolay mı 😬
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza 🥰🤗
Canım benim ne güzel duygular.. Çok az kaldı seninde. Bebeğinde sende çok sabrettiniz ama sonu mutluluk oldu çok şükür.

Back
X