- 19 Kasım 2020
- 22.145
- 48.303
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.921
Bizde baby turco düşünüyoruz inşallah hem sızdırmaz hem pişik yapmazAllaaaah ne tarafa bayılıyoruzBen sadece 120'li 0 numara Molfix bir de 240'li sanırım 1 numara baby turco aldim. Pişik falan yapmazsa baby turco dan devam ederim. En uygun o oluyor.
Sızdırma durumuna çok takılmiyorum. Çünkü çok araştırdım inan Prima dahil her marka ile ilgili zaman zaman sizdirdigi yazılmış. Yani biraz şans işi. Benim için pişik yapmasin yeter.Bizde baby turco düşünüyoruz inşallah hem sızdırmaz hem pişik yapmaz
Gerçi oda doğru ya ben sleepy nin ekstra olanını aldım bariyerleri falan diğerlerine göre daha fazla ama bakalım ne olacak. Şimdi de çok mu sıkar acaba diye düşünüyorum.Sızdırma durumuna çok takılmiyorum. Çünkü çok araştırdım inan Prima dahil her marka ile ilgili zaman zaman sizdirdigi yazılmış. Yani biraz şans işi. Benim için pişik yapmasin yeter.
Canım bacaklarini sıkması bebeğin konforu açısından bence problem ama eğer sayi olarak çok stok yapmadiysan ilk zamanlar kullanır bitirirsin. Sonra duruma göre numarasini büyütürsün.Gerçi oda doğru ya ben sleepy nin ekstra olanını aldım bariyerleri falan diğerlerine göre daha fazla ama bakalım ne olacak. Şimdi de çok mu sıkar acaba diye düşünüyorum.
136 taneydi galiba ondan dediğin gibi ilk zamanlar hemen onu kullanmam lazımCanım bacaklarini sıkması bebeğin konforu açısından bence problem ama eğer sayi olarak çok stok yapmadiysan ilk zamanlar kullanır bitirirsin. Sonra duruma göre numarasini büyütürsün.
Merhaba canım.inan bebeğin pişik olması bile bebeğine göre değişiyor.kardeşimin bebeği doğduğundan beri pişik, prima premium care kullandı hep.sonra sleepy kullandı.hala pişik oluyor.bende ilk bebeğimde prima kullandım ilk sonra sleepye geçtim hiçbir zaman pişik olmadı.sızdırma konusuna gelince bebek ilk doğduğunda sürekli yatma halinde olduğu için hepsi sızdırıyor prima dahil.Sızdırma durumuna çok takılmiyorum. Çünkü çok araştırdım inan Prima dahil her marka ile ilgili zaman zaman sizdirdigi yazılmış. Yani biraz şans işi. Benim için pişik yapmasin yeter.
Merhaba canım haklısın alerjik bünyeli bir bebekse her türlü pişik oluyormus. Artık o durumda da kremlerden vs.lerden yardım alarak ilerleyecegiz.Merhaba canım.inan bebeğin pişik olması bile bebeğine göre değişiyor.kardeşimin bebeği doğduğundan beri pişik, prima premium care kullandı hep.sonra sleepy kullandı.hala pişik oluyor.bende ilk bebeğimde prima kullandım ilk sonra sleepye geçtim hiçbir zaman pişik olmadı.sızdırma konusuna gelince bebek ilk doğduğunda sürekli yatma halinde olduğu için hepsi sızdırıyor prima dahil.
Hangi pişik kremini kullanıyor canım. Sudocrem pişik konusunda en iyisi diyorlar ama içeriği tam olarak temiz değil o yüzden ben incia marka aldım nasıl olacak bakalımMerhaba canım.inan bebeğin pişik olması bile bebeğine göre değişiyor.kardeşimin bebeği doğduğundan beri pişik, prima premium care kullandı hep.sonra sleepy kullandı.hala pişik oluyor.bende ilk bebeğimde prima kullandım ilk sonra sleepye geçtim hiçbir zaman pişik olmadı.sızdırma konusuna gelince bebek ilk doğduğunda sürekli yatma halinde olduğu için hepsi sızdırıyor prima dahil.
Bepanthol kullanıyor canım.ben de iyi diye biliyorum bepantholüHangi pişik kremini kullanıyor canım. Sudocrem pişik konusunda en iyisi diyorlar ama içeriği tam olarak temiz değil o yüzden ben incia marka aldım nasıl olacak bakalım
İşin tuhafı benim bebeğim alerjik bir bebekti gıda alerjisi vardı hiç pişik olmadı.kardeşimin bebeği alerjik değil ama pişik oluyor sürekli.neden kaynaklanıyor bende anlamadım.Merhaba canım haklısın alerjik bünyeli bir bebekse her türlü pişik oluyormus. Artık o durumda da kremlerden vs.lerden yardım alarak ilerleyecegiz.
Ben Bepanthol aldım. Ama evde kendim için sudocrem almıştım. O da var. Pişik durumunda öncelikle Bepanthol tarzı kremler kullanılmalıymis. Sudocrem bu kremlerin fayda etmediği ağır pişik durumlarında kısa süreli kullanılmalıymis. İçeriğindeki çinko hızlı iyileşme sağlıyormuş.Hangi pişik kremini kullanıyor canım. Sudocrem pişik konusunda en iyisi diyorlar ama içeriği tam olarak temiz değil o yüzden ben incia marka aldım nasıl olacak bakalım
Artık yaşayarak tecrübe edeceğiz canimİşin tuhafı benim bebeğim alerjik bir bebekti gıda alerjisi vardı hiç pişik olmadı.kardeşimin bebeği alerjik değil ama pişik oluyor sürekli.neden kaynaklanıyor bende anlamadım.
Aynen canım oda güzel her bebeğin bünyesi farklı oluyor. Belki kremi değiştirebilir çok pişik oluyorsaBepanthol kullanıyor canım.ben de iyi diye biliyorum bepantholü
Kesinlikle canım hemen iyileştirdiğine göre içindeki madde ne kadar ağır demek ki. Ben ilk aylarda düşünmüyorum onu ya çok mecbur kalmazsam belki hiç almamBen Bepanthol aldım. Ama evde kendim için sudocrem almıştım. O da var. Pişik durumunda öncelikle Bepanthol tarzı kremler kullanılmalıymis. Sudocrem bu kremlerin fayda etmediği ağır pişik durumlarında kısa süreli kullanılmalıymis. İçeriğindeki çinko hızlı iyileşme sağlıyormuş.
Aynen canim kâr- zarar hesabı yapıp mecbur kalinmadigi durumlarda kullanmamak lazimKesinlikle canım hemen iyileştirdiğine göre içindeki madde ne kadar ağır demek ki. Ben ilk aylarda düşünmüyorum onu ya çok mecbur kalmazsam belki hiç almam
Çok şükür canımTeyzelerimiz bugün rop muayenesi vardı oğluşumun çok şükür bir sıkıntı yok gözlerinde ama muayenede çok ağladı paşam canı yandı sanırım kısa bir işlemdi Allahdan
Ohh çok şükür bakalım bizden ne zaman isticekTeyzelerimiz bugün rop muayenesi vardı oğluşumun çok şükür bir sıkıntı yok gözlerinde ama muayenede çok ağladı paşam canı yandı sanırım kısa bir işlemdi Allahdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?