• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Merhaba canım anneler. Siz küçük bı sorum olacaktı. Daha çok yeni hamileyim alttan muayene tehlikeli mi salı günü randevum var alttan bakmak isterse keseye ne diyeyim
Merhabalar canım. Valla ben 34 haftalığım başından beri alttan bakılıyor bana. Bir sorun olsa bakmazdı diye düşünüyorum.
Ama çok okuyordum bende alttan muayene için bir sürü şey. Bence doktoruna güvenmek en güzeli. Yoksa süreç uzun daha neler neler işin içinden çıkılmaz

Kızlar 3gun öncesine kadar elektrikli pompa ile sağım yapıyordum manuelde almıştım dedim bir deneyeyim çok memnun kaldım daha rahat ve daha çok sağım yapabiliyorum tabi uzun olursa eli yoruyor ama ben kısa tutuyorum emzirdikten sonra kalanları sağıyorum 😊
Manuel hangi marka almıştın canım?
Ben henüz almadım hiç pompa.

Tamam canım aynen kafama takılıyor bakalım ne çıkacak. Bebişler nasıl Alıştınız mı birbirinize 😍😍

Bende sleepy almıştım ama onun 2 numarası 1 gibi o yüzden hem ondan hem ondan koydum bakalım 😅 çantada benim de ufak tefek şeyler kaldı biberon göğüs kalkanı gecelik falan
Bebisler ıyı teyzesi artık buyudukce gozlerı acılıyor bunların uyumak istemiyorlar bakıyorlar bize bazen ikisi birden baslıyor 😬
Pipiped çıkmıştı ya ıslak mendilin içinden kullandın mı hiç canım 😅😅 kazalar oluyor mu 😅😅
Erkek anneleri ben kız annesi olarak kac defa kaza yasadıysam sızı dusunemıyorum🙈 bizim kızlar bile bazen havadan yapıyor erkek cocuklarını hıc dusunemıyorum siz onu alarak ıyı yaptınız
Slmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittim 🥰 veeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk 🥲🥲🥲😇😇 küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak 🤭🤭
Canımm evladına kavuşan arkadaşlarım nasılsınız süreç nasıl kolay mı 😬
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza 🥰🤗
Yaaa canım Vala seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yoğum bakıma gırdıgımde birini veriyorlardı kucagıma dıgerını alamıyordum kuvezden bakıyordum aglayasım geliyordu ama dedıgın gıbı insan aglayamıyor onların yanında sanki guçlu durmaya calısıyor insan bende en son gun taburcu olmadan doktor sızı cıkarıcam dedıgın de basladım onun karsısında aglamaya insan o gunleri unutamıyor dıyorum sağlıkları yerinde olsun insan Baska bısey istemiyor şükür yanımdalar sende alıcak sın canım en kısa zamanda kucuk olmasına bakma hemen buyuyorlar. Bızım kızlara bile kıyafetler anca oluyor

Slmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittim 🥰 veeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk 🥲🥲🥲😇😇 küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak 🤭🤭
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza 🥰🤗
Maşallah canım az kaldı kavuşmanıza. Ağlamamk daha iyi bebek hisseder. Hadi sende biran önce evine getirirsin bebeğini🥰

Maşallah canım nereden nereye😍 Ten tene temastan sonra bak gör daha çabuk toparlayacaktir. Allah'ın izniyle her şey daha da güzel olacak eminim💞💞

Maşallah çok sevindim canım böyle güzel haberler almak mutlu ediyor bizleri minik kahraman o bal paşa çok şükür bugünlere 🤲❤️❤️
Biz iyiyiz çok şükür canım vakit nasıl geçiyor anlamıyorum yedir alt al uyusun sonra tekrar başa dön 🤭 Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın anlatılamaz bu yaşadıklarım çok şükür 🤲 bütün önceliğim oğluşum 💕

Ay inanmıyorum ya 1 ay geçti mi bile. Şöyle mesajları okuyorum ya gerçekten çok duygulanıyorum. Çok sabrettik sonunda kavusuyoruz bir bir güzel haberlere.
Maşallah diyelim 🧿
Çok şükür elhamdülillah canım 1 ay geçti dün gibi yaşadıklarım. Evet çok sabrettik zorlu süreçlerden geçtik ama mucizelerimize teker teker kavuşuyoruz 💕💕
Manuel hangi marka almıştın canım?
Ben henüz almadım hiç pompa.
Bundan aldım ben canım memnunum

Eklentiler

• Screenshot_20220516-161901_ebebek.webp
    Screenshot_20220516-161901_ebebek.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 32
Pipiped yerine el ped kullanıyorum altını açarken elimle pipisini kapatıyorum 🤣🤣🤣🤣
Hahah badana boya yapar artık bizi 😅😅😅
Yaa canım benim çok çok çok sevindim 🥰🥰🥰 maşallah paşamıza Rabbim sağlıkla kavuştursun 🥰 çok güzel bir haber demek daha sık verecekler ha süper ya🥰🥰
3 4 kez yaşadık o kazayı 🤣🤣🤣
Hahah bide doktor kontrolü oluyormuş o zaman ne yapcaz bakalım doktorun eline de işer kesin 😅😅

Bebisler ıyı teyzesi artık buyudukce gozlerı acılıyor bunların uyumak istemiyorlar bakıyorlar bize bazen ikisi birden baslıyor 😬
Erkek anneleri ben kız annesi olarak kac defa kaza yasadıysam sızı dusunemıyorum🙈 bizim kızlar bile bazen havadan yapıyor erkek cocuklarını hıc dusunemıyorum siz onu alarak ıyı yaptınız
Hahah ben göze aldım o çiş kesin azğıma yüzüme girecek 😅😅

S Simayy67 canım 1 numara sleepy bez olur mu benim kızlara acaba?
Üzerinde 2 kilo ila 5 kilo arası yazıyor ama.
Olur canım ben prima aldım 1 numara gobek bagı var diye on kısmını kıvırdık. Bıde arkadasım bana yarım paket sleppy vermıstı denersin diye elinde kalmıs sleepy daha kucuk o yuzden rahat olur canım ben onu da kullandım ıkısıde olur sleepy daha rahat olur. Bez stoklamaya basla canım ıkızlere cok gıdıyor😬🤣🤣

Canım benim ne güzel duygular.. Çok az kaldı seninde. Bebeğinde sende çok sabrettiniz ama sonu mutluluk oldu çok şükür.
İnşallah canım benim ♥️

Yaaa canım Vala seni o kadar iyi anlıyorum ki bende yoğum bakıma gırdıgımde birini veriyorlardı kucagıma dıgerını alamıyordum kuvezden bakıyordum aglayasım geliyordu ama dedıgın gıbı insan aglayamıyor onların yanında sanki guçlu durmaya calısıyor insan bende en son gun taburcu olmadan doktor sızı cıkarıcam dedıgın de basladım onun karsısında aglamaya insan o gunleri unutamıyor dıyorum sağlıkları yerinde olsun insan Baska bısey istemiyor şükür yanımdalar sende alıcak sın canım en kısa zamanda kucuk olmasına bakma hemen buyuyorlar. Bızım kızlara bile kıyafetler anca oluyor
Aynen öyle canim biz gücü onlardan öğrendik 🥰
Maşallah canım az kaldı kavuşmanıza. Ağlamamk daha iyi bebek hisseder. Hadi sende biran önce evine getirirsin bebeğini🥰
İnşallah canım benim ♥️
Maşallah canım nereden nereye😍 Ten tene temastan sonra bak gör daha çabuk toparlayacaktir. Allah'ın izniyle her şey daha da güzel olacak eminim💞💞
Biiznillah canim benim 💜💙
Maşallah çok sevindim canım böyle güzel haberler almak mutlu ediyor bizleri minik kahraman o bal paşa çok şükür bugünlere 🤲❤️❤️
Biz iyiyiz çok şükür canım vakit nasıl geçiyor anlamıyorum yedir alt al uyusun sonra tekrar başa dön 🤭 Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın anlatılamaz bu yaşadıklarım çok şükür 🤲 bütün önceliğim oğluşum 💕
Oyyy kuzum benimm bol keyifli sağlıklı günlerimiz olsun canim ❤️
Hahah badana boya yapar artık bizi 😅😅😅

Yaa canım benim çok çok çok sevindim 🥰🥰🥰 maşallah paşamıza Rabbim sağlıkla kavuştursun 🥰 çok güzel bir haber demek daha sık verecekler ha süper ya🥰🥰

Hahah bide doktor kontrolü oluyormuş o zaman ne yapcaz bakalım doktorun eline de işer kesin 😅😅
Sağol canimm aminnnn🥰

Olur canım ben prima aldım 1 numara gobek bagı var diye on kısmını kıvırdık. Bıde arkadasım bana yarım paket sleppy vermıstı denersin diye elinde kalmıs sleepy daha kucuk o yuzden rahat olur canım ben onu da kullandım ıkısıde olur sleepy daha rahat olur. Bez stoklamaya basla canım ıkızlere cok gıdıyor😬🤣🤣
Ikizleri olan bir arkadaşım dedi ki. Evde b.k makinasi var gibi düşün öyle bez stokla 😂😂😂 celik yelegimi giydim öyle hazir bekliyorum . Stok yapmadim ben ama belki pişik yaparsa diye 😬

Ikizleri olan bir arkadaşım dedi ki. Evde b.k makinasi var gibi düşün öyle bez stokla 😂😂😂 celik yelegimi giydim öyle hazir bekliyorum . Stok yapmadim ben ama belki pişik yaparsa diye 😬
Pişik yapmaya fırsat kalmadan alınıyor zaten canım😬😬 Vala doğru demıs 🤣 bende stok yapmadım ben bıde suan her bezi deniyorum artık hangisi hem uygun hemde ıyı onu deniyorum canım

Allaaaah ne tarafa bayılıyoruz 🤦Ben sadece 120'li 0 numara Molfix bir de 240'li sanırım 1 numara baby turco aldim. Pişik falan yapmazsa baby turco dan devam ederim. En uygun o oluyor.

Back
X