- 19 Kasım 2020
- 22.143
- 48.300
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.881
He ya 200 küsür var iki numaradan bakalım kaç gün gidecekEvet belli olmuo die yapmadım kuzum bakalım baksana çok da gidiomus bezbanada bayramdan önce dedi ama bakalım daha kesin gün ne zaman verir
Çarşamba kuzum çok merak ediorum çocum nasi acaba die o kadar yoruldum inşallah herşey yolundadırHe ya 200 küsür var iki numaradan bakalım kaç gün gidecek
Senin kontrol ne zaman şimdi
Bende aynıyım canim mama verirsem dediğin gibi 2,5 saat idare ediyor emzirmede bende mırıldansa veriyorum saat başı denk geliyorBiberonla sagip verirsem içine ekstra aptamil eprotein ekliyorum 2 buçuk saat falan idare ediyor emzirirsem ne zaman mırıldanırsa buda saat başı oluyor geneldememede de uyumak istiyor
Sen ne sıklıkla emziriyorsun canım
Bende stok yapmadım sadece 1 numara varAy günde kaç bez gidio gözum korktu ya kuzumben stokta yapmadim
Yarım saat içinde 6 bez miBende stok yapmadım sadece 1 numara var
Yarım saat içinde 6 kez değiştirdim
Tabi hergun ayni olmuyor
Hadi bakalım inşallah her şey yolundadır canımÇarşamba kuzum çok merak ediorum çocum nasi acaba die o kadar yoruldum inşallah herşey yolundadır
Ya demeBende stok yapmadım sadece 1 numara var
Tabi hergun ayni olmuyor
0 beden 30lu canım 3 gün ancak yetiyorAy günde kaç bez gidio gözum korktu ya kuzumben stokta yapmadim
Bende stok yapmadım sadece 1 numara var
Tabi hergun ayni olmuyor
Ben tam açıp alıyorum üstünü giydirmeden 2 bez daha kirletiyor 1 alt açmada oluyor 3 bezBende stok yapmadım sadece 1 numara var
Tabi hergun ayni olmuyor
Kiyamam minnakima olsun artık popislerine sağlık0 beden 30lu canım 3 gün ancak yetiyor
Aynen canımKiyamam minnakima olsun artık popislerine sağlık
Pipiped çıkmıştı ya ıslak mendilin içinden kullandın mı hiç canımAynen canımzaten yapar yapmaz temizliyim diye huysuzlanıyor hiç alti pis kalsın istemiyor
Doru ya merak ettiğimiz konular di bende almıştımPipiped çıkmıştı ya ıslak mendilin içinden kullandın mı hiç canımkazalar oluyor mu
Aynen erkek annelerinde en çok merak ettiğimiz şeyDoru ya merak ettiğimiz konular di bende almıştım
Ben o markanın ıslak mendilini almamıştım canımPipiped çıkmıştı ya ıslak mendilin içinden kullandın mı hiç canımkazalar oluyor mu
Ah ah aldım valla 65 TL den mi neydi aldığımda ebebekteGünaydın kızlar şok da depend indirime girmiş almayanlar haberiniz olsun
Canım benim ne güzel duygular.. Çok az kaldı seninde. Bebeğinde sende çok sabrettiniz ama sonu mutluluk oldu çok şükür.Slmm canlarımm dün oğluşumu görmeye gittimveeee ten ile temas ettik göğsüme yatırdım kanguru şeklinde 2 dk da olsa muhteşem bir duyguydu çok ağlamak istedim ama olmadı bir iki damla gözyaşı sadece ama hissettiğim duygularımın tarifi imkansız hafif ağladı sesinide duyduk küçük olduğu için o kadar korktum ki bundan sonra daha sk verip sizi alıştıracagız dedi hemşire biraz daha alışsın nefese dedi ilk kucağıma da Anneler gününde almıştım ama tenime yatırmak çok başkaymış kızlar ben epeydir aglayamıyorum eşim bile ağladı ben yapamıyorum neden bilmiyorum halbuki çok sulu gözümdür meğer ağlamak bile ne nimetmis sanırım birikiyor birden taburcu olduğumuzda patlayacak
Canımm evladına kavuşan arkadaşlarım nasılsınız süreç nasıl kolay mı
Doğumu yaklasann minnoslarım az kaldı ha gayret sağlıkla kuzucuklarımızı alın kucağınıza
Ay inanmıyorum ya 1 ay geçti mi bile. Şöyle mesajları okuyorum ya gerçekten çok duygulanıyorum. Çok sabrettik sonunda kavusuyoruz bir bir güzel haberlere.Biz bugün 1 aylık olduk teyzoslar
Herkese hayırlı pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?