• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım kızlarıma inşalahhh kavuşacağız. Haftaya 34 olacağım. Sonrasında 1 hafta daha kalırlarsa 35 olacak inşallah. Ama tabi belli olmaz anlık bir şeyde olabilir. Doktorum olma ihtimali düşük dedi ama ne bileyim işte.
1800 gr civarındalar.
Yaa buyumus kızlar🙂 aynen canım haftan da gayet iyi hıc bıseycık olmaz bebıslerın herhangi Baska bı sıkıntısı olmazsa sadece biraz kiloları ıcın yatarlar i kadar emin ol bıde hemen toparlanır benim kızlardan birinin kilosu hçgayet ıyıydı dıgerı daha azdı sımdı gorsen ona yetıstır ve daha aktif dıgerıne gore saglıklı olsunlarda kiloları hemen toparlarlar

Test her ziyarete gittiğimde veriyorum canimm azkaldi Allah'ın izniyle 40.hafta tamamlanınca verecekler❤️
Ben girerken bizden hıc istemediler ben 3 saatte bir giriyordum emzirmek ıcın bısey kalmadı seninde paşaya kavusmana canım sabrın sonu selamet ınsallah ıyı olsun ben hep oyle teselli ettim kendımı🥰

Ayyy evet sıra bize geliyor hayırlısıyla. Biz de inşallah 34-35'i görürüz. Aynen öyle varsın zayıf olsunlar biz bakar büyütürüz🌸 Ben fitili 3 kere kullanıyordum sonra 2'ye düşürdüler. Ama ben bazen 1 tane falan kullandım. Hastaneye yattıktan sonra haftalık iğne de eklediler.
Insallah görürüz canim. Bu aralar bi agirlastim isin aslı korkularim basladi. Acaba birden suyum gelir mi açılmam olur mj diye yüreğim ağzımda bekliyorum. Hayirlisi ile hedefim 33 su an.
Ben progesteronu 12 haftada bıraktım. O günden beri hiç kullanmadim. Ne iğnesini, ne fitilini .. her doktorun stili farklı, senin doktorun daha garantici. Pazartesi kontrolüm var inşallah iyi şeyler duyarim doktordan.

Insallah görürüz canim. Bu aralar bi agirlastim isin aslı korkularim basladi. Acaba birden suyum gelir mi açılmam olur mj diye yüreğim ağzımda bekliyorum. Hayirlisi ile hedefim 33 su an.
Ben progesteronu 12 haftada bıraktım. O günden beri hiç kullanmadim. Ne iğnesini, ne fitilini .. her doktorun stili farklı, senin doktorun daha garantici. Pazartesi kontrolüm var inşallah iyi şeyler duyarim doktordan.
Al benden de o kadar. İnanilmaz ağırlaştım. Hem mideme doğru hem de vajinaya baskı yapıyorlar. Ayakta kalmak işkence. Gece uykuları da haram. Her tarafım ağrıyor. Ben de 32'yi hedef koydum. Onu da geçersek harika olacak. İnşallah p.tesi çok güzel şeyler duyarsın canım.🌸

İlk defa bir anneler gününde boynu bükük değiliz🥺 WhatsApp durumlarını açıp bakmaya korkmayacağız🥺 aslında bu tür günleri sevmiyorum. Birilerinin boynu bükük kalmasından🥺 kendini eksik, kötü hissettirmesinden🥺
Rabbim kimseyi evlat hasreti ile evlat acısı ile sınamasın. İsteyen, bekleyen herkese en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin.
Anneler gününümüz kutlu olsun 🥺🥺

Geçen yıl eşim anneler günümu kutladığında ben anne değilim diye o kadar ağlamıştım ki... Çok şükür bugün bebeklerimiz bizimle. İlk defa bugün psikolojik olarak nasıl hafifim anlatamam. Ben paylaşımların anne olma çabasında olanları ne kadar uzdugunu bildiğimden bir gün anne olursam asla sosyal medyada anneler günü kutlamayacagim demiştim. Hala aynı fikirdeyim. Ama burası ayrı. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Bu çok kıymetli. Hepimizin anneler günü kutlu olsun güzel, güçlü kadınlar. Biz bugünlere kolaylıkla değil, onca acıyı çekerken gıkımızı çıkarmadan eristik🌸💞💞

Yaa buyumus kızlar🙂 aynen canım haftan da gayet iyi hıc bıseycık olmaz bebıslerın herhangi Baska bı sıkıntısı olmazsa sadece biraz kiloları ıcın yatarlar i kadar emin ol bıde hemen toparlanır benim kızlardan birinin kilosu hçgayet ıyıydı dıgerı daha azdı sımdı gorsen ona yetıstır ve daha aktif dıgerıne gore saglıklı olsunlarda kiloları hemen toparlarlar
Evett canım yaa 🥰 tekmeleri artık dışarı çıkıyor eşim görünce şok oluyor.
Canım sen pompa ne almıştın?

Fıstık kızlar ya dogunca nasil güzel olurlar 🥰 kilolari da gayet iyi, 2 haftaya kadar 2 kiloyu geçerler.
Varsin ufak olsunlar, biz dogunca Büyütürüz bebislerimizi . 2 tane bebek tasiyip dünyaya getiriyoruz kolay değil 🌸 kavuşmana az kaldi o zaman çok şükür. Senden sonra ikiz olarak sira K Kubkub06 ve bana geliyor 🤗
Bu arada bana progesteron u 12. Haftada biriktirdi doktor 🙄 hala kullanmaniza şaşırdım yoksa benim kullanmamam mi.anormal acaba
Evet canım ya rüyalarımda hep onları görüyorum. Birde hep doğum anını düşünüyorum. 😌
Evett ben bır doğurayım inşallah sizde sonra sıra ☺️
Valla ben kan sulandırıcı da kullanıyorum. Doğumdan sonra da 1 hafta kullanacakmışım.
Progestan da hiç bıraktırmadı. Önlem amaçlı dedi. Bu haftada kullan dedi hatta. Sonra bırakırız dedi.
Canım sen elektrikli pompa almıştın sanırım. Ne almıştın?

Al benden de o kadar. İnanilmaz ağırlaştım. Hem mideme doğru hem de vajinaya baskı yapıyorlar. Ayakta kalmak işkence. Gece uykuları da haram. Her tarafım ağrıyor. Ben de 32'yi hedef koydum. Onu da geçersek harika olacak. İnşallah p.tesi çok güzel şeyler duyarsın canım.🌸
Yaa insallah canim. Midem falan degil bugünlerde benim bacaklarim tasimiyor resmen heryeri agrimaya basladi. Allah yar ve yardımcımiz olsun insallah. 🥰

Evet canım ya rüyalarımda hep onları görüyorum. Birde hep doğum anını düşünüyorum. 😌
Evett ben bır doğurayım inşallah sizde sonra sıra ☺️
Valla ben kan sulandırıcı da kullanıyorum. Doğumdan sonra da 1 hafta kullanacakmışım.
Progestan da hiç bıraktırmadı. Önlem amaçlı dedi. Bu haftada kullan dedi hatta. Sonra bırakırız dedi.
Canım sen elektrikli pompa almıştın sanırım. Ne almıştın?
Bende ruyamda hep hastanedeyim, doğuruyorum, suyum geliyor hep böyle 😁 oksapar bende kullanıyorum pıhtılaşma bendede var dogumdan sonra 15 gun daha kullanacağız diye söylemişti doktorum.
Progesteronu 3 aydan beri kullanmıyorum ben şükür kanama lekelenme bisey olmadi.

Elektrikli pompa weewell diye bir marka, 380 tl ye aldım. Esimde denedim cok iyi çekiyor dedi 😂😂 iyidir inşallah . Tekli veya ciftli kullanabiliyorsun.

Allaaaah zor günler bizi bekliyor desene😊 Bana da bu erken doğum tehdidinden sonra haftada bir proluton verdi. Ondan önce progestan fıtil zaten kullanıyordum.

Benim sancı çıktığı için vermişlerdi. Kasılmaları onluyormus. Muhtemelen haftaya falan bana da biraktirirlar. İnşallah canım hayırlısıyla her şey güzel olacak.🌸
Canım bana da en son hastaneyeyattığım da nidicart verdiler evde hala devam ediyorum kasılma olduğu için verdi sanırım inşallah sağlıkla atlatalım şu haftaları inşallah 33 34 'ten önce gelmez minikler ❤❤🙏🙏🙏sen 34 olunca ben 30 oluyorum ayyy sonrası yokuş aşağı hadi bakalım sırayla zamanında sağ salim gelsinler insallah hepsi 🤗🤗🤗🙏🙏🙏😍😘30u görsemiçim rahatlayacak valla

Canım bana da en son hastaneyeyattığım da nidicart verdiler evde hala devam ediyorum kasılma olduğu için verdi sanırım inşallah sağlıkla atlatalım şu haftaları inşallah 33 34 'ten önce gelmez minikler ❤❤🙏🙏🙏sen 34 olunca ben 30 oluyorum ayyy sonrası yokuş aşağı hadi bakalım sırayla zamanında sağ salim gelsinler insallah hepsi 🤗🤗🤗🙏🙏🙏😍😘30u görsemiçim rahatlayacak valla
Aynen canim nidicardi bana da o sebeple verdiler. İnşallah gelmezler. Doktor 30'u doldurdun artık korkma dedi o zaman rahatladım. Ben 34 olunca sen de rahatlamış olacaksın. Biz ikiz annesiyiz. Maalesef gebeligimiz tekil gibi olmuyor. Sağlıklı olsunlar da biz biraz yollarını bekleriz💞💞

Back