Yaa benim kızlar da oyle

biberon un rahatlığına alıstılar ilk bende emzırıyorum sonra biberonla veriyorum yaklasık olarak kac ölçü yiyor canım benim kızlarda 19 gunluk yavas yavas bende yukselttım
Yaa buyumus paşa canım ınsallah butun dualarımız onunla sağlıklı olsun da gelir annesi yanına kucuk savascımız bak buyudu bile kilosu normale gelınce verirler yavastan canım seni alırlar sana hala test yapıyorlar mı yada ilerleyen zamanda yapacaklar mı acaba
Aynen canım hıc kotu dusunme ama ben hep diyordum apar topar gidecek hissi vr diye oyle de oldu

bebeklerin kilosu ıyı olursa almazlar benim mesela ilk basta 1ını aldılar dıgerını yanıma vermıslerdı onun kilosu ıyıydı bırı kilodan dolayı aldılar sonra dıgerıne mama verdiklerinde sındıremıs ve aldılar yanımızdan bıde ben ameliyattayken ıdrr yolları enfeksiyonu cok varmıs ama hamılelıkte farketmemıstık hıc onun bebege gectıgını dusundum doktor ve 2 gun antibiyotik yedi yanı hıc belli olmuyor canım sımdı ufaklık bızım kilolu olanı gectı

bızım de tek sıkıntımız emmıyor lar biberonla besliyorum bırı mama yıyor bırı anne sutu