• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bende iki gündür oturmaktan şiştim ya bu haftalarda demek ki ödem sıkıntısı da başlıyor😬
Büyüdü iyice annesi güçlendi hele gelsinler o ayakları ısırcaz 😍 bunlarla mı tekmeledin beni diye diye 😍😍😅😅
Evet kuzum hemde nasi isircaz bebisleri Allah'ım sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🥰🥰

Bizim zaten normal yolla olmaz bunlar olana kadar bi taraftarımız yirtıldi 7 denemeyaptık 😃eee onca çabadan sonra dobmus kalmışken atmayada kıyamıyor insan😃inşallah sende o hemen hamile kalanlardan olursun 🤗

Ben 10 kilo aldım ama öyle çok fazla çıkmadı karnım sadece hamile oldufum belli oluyo 😃 bakalım 3 4 hafta sonra benim karnım çok çıkacak mi benim gecen ay ile bu ay arası cok fark yok ilk haftalar aldım alacağım kiloları bu ay hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim
Yaa kuzucuk benim karnım kocaman. 9 aylığı falan geçtim artik :) bende 10 kilo aldim su ana kadar 50 kilo ile hamile kaldim zayiftimda. Su an sadece karnim var cok aşırı büyük o yuzden çatladım sanirim ic karnım dar . 30 haftaya kadar hic catlagim yoktu bu hafta çatladım birden çatır çatır hemde 😁😁😁 inşallah sende olmaz

Amin amin canım inşallah 🥰 🥰 boyu kilosu kaç oldu çok merak ediyorum 😍
Bende çok merak ediorum kuzum daha da çok var 20 si gibi giderim sen ne zaman gitcen canim.boyunu solemio bizimki bazı doktor lar nette de gördüm doru olmadığıni için solemiomus kilosuna göre gelişimini takip ediyorlarmis olmadı burdaki hastaneye giderim bu hafta suyunu da merak ediorum

Yaa kuzucuk benim karnım kocaman. 9 aylığı falan geçtim artik :) bende 10 kilo aldim su ana kadar 50 kilo ile hamile kaldim zayiftimda. Su an sadece karnim var cok aşırı büyük o yuzden çatladım sanirim ic karnım dar . 30 haftaya kadar hic catlagim yoktu bu hafta çatladım birden çatır çatır hemde 😁😁😁 inşallah sende olmaz
Az kilo ile hamile kalınca öyle oluyo sanırım inşallah sağlıkla kucagımiza alalım da bunlar geçer gider inşallah 🙏

S Simayy67 gülüm hiç sesin çıkmıyor nasılsın 🥰
Anca girebildim kızlar mesajları okuyım dedim ama baktım cok okuyamadım herkez iyidir umarım hepiniz aklımdasınız ama fırsat bulup elime telefonu alamadım ıkız bebek bakmak zormus kızlar 😬 gelen giden falan da olunca kendime vakit ayıramadım bide bebekler hastaneydı saglık ocagıydı falan anca anca duzen oturuyor 💞 teyzeler bu cimcimeler cok fena annelerini uyutmuyorlar 🙈

Masmavi0 Masmavi0 canım senin takvim de mayıs diyor. Sende durumlar nasıl 🥰
Hayırlı bayramlar canım çok ağırlaştım ben hemen yoruluyorum artık bana son gittiğimde muhtemel 25 mayıs dedi ama 12 mayısta gidicem kan istedi doğum için ondan sonra netleşir sanırım tarih 😊odası hazır evin işleride bitti bekliyorum yani 🥰
Sen nasılsın ne kadarlık oldun şimdi 🤔

Aynen canım iki katı ağırlık 🤭
Sen nasılsın bakalım oğluşdan haber var mı
Çok şükür iyiyim canım hastaneye süt götürmeye gittim bir umut belki görürüm diye malesef göremedim resimlerle idare ediyoruz ❤️ bakalım yarın antibiyotik son gün belki doktor emzirmem için çağırır yarın bilgi alıcaz 5 gündür resimlerle idare ediyorum ordan yine görüyorum ekstra bisey yapilmismi e nabızdan da takip ediyorum zaten inşallah 4 5 güne evimizde olur paşam

Anca girebildim kızlar mesajları okuyım dedim ama baktım cok okuyamadım herkez iyidir umarım hepiniz aklımdasınız ama fırsat bulup elime telefonu alamadım ıkız bebek bakmak zormus kızlar 😬 gelen giden falan da olunca kendime vakit ayıramadım bide bebekler hastaneydı saglık ocagıydı falan anca anca duzen oturuyor 💞 teyzeler bu cimcimeler cok fena annelerini uyutmuyorlar 🙈
Allah kolaylık versin canım ben yerim o cimcimeleri ❤️ yanında yardım edecek kimse varmı uykusuzluk zor cidden

Hayırlı bayramlar canım çok ağırlaştım ben hemen yoruluyorum artık bana son gittiğimde muhtemel 25 mayıs dedi ama 12 mayısta gidicem kan istedi doğum için ondan sonra netleşir sanırım tarih 😊odası hazır evin işleride bitti bekliyorum yani 🥰
Sen nasılsın ne kadarlık oldun şimdi 🤔
Maşallah az kalmış seninde canım hayırlısı ile sağlıkla kavuş mucizene 🥰🥰

Selam kızlar bugün taburcu oldum ben.Oglus şükür daha iyi nasipse cuma günü aksilik olmazsa taburcu etmeyi düşünüyor doktor 🥰Kavuşmaya az kaldı inşallah 🙏
Selam canım ne güzel cumaya yanında olucak ogluş o zamana sende daha iyi toparlamış olursun 🥰

Selam kızlar bugün taburcu oldum ben.Oglus şükür daha iyi nasipse cuma günü aksilik olmazsa taburcu etmeyi düşünüyor doktor 🥰Kavuşmaya az kaldı inşallah 🙏
Canım doğum mu yaptın uzun zamandır giremedim gozun aydın hayırlı olsun 🙏 ınsallah iyisinizdir canım 🥰
Allah kolaylık versin canım ben yerim o cimcimeleri ❤️ yanında yardım edecek kimse varmı uykusuzluk zor cidden
Kaynanam var geceleri gunduzlerı hem o hemde gorumcem gelıyor karsı apartmanda oturuyor o yonden iyide onlarda kucaklarından ındırmıyorlar malasef alısıyor bızım cimcimeler 😬 bazen duzenlerı cok ıyı bazen de bozuldu mu uykuya dalamazlarsa ugrastırıyorlar 😬 guzel seyler ama geceleri yine bensiz yapamıyorlar 🤣 saglıkları yerınde olsun da tek korkum o bı tanesi yoğum bakımda tedavi falan gordu ya aklım bu sefer acaba ondan mı aglıyor dıye soru ısaretı olusuyor su kontrol zamanı gelse diye bekliyorum seninde kavusmana cok az kalmıs canım gozun aydın cok sevındım o yoğum bakımın kapıda gıdıp ordan onlara sut vermek o kadar zor ki seni cok ıyı anlıyorum ama bısey kalmamıs ben bıde ıcerı girip goruyordum bırakasım gelmiyordu ınsallah bu zamanlarında bitti kucuk paşa gelsın de evine yaramazlıklar yapmaya baslar🙂🙂🙂

Back