• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Iyi bayramlar kızçelerim güçlü annelerim güçlü bebeciklerim 😍😍❤❤sonraki bayramda hepimiz sag salim kucagımiza almış oluruz inşallah 🤗🤗🤗🙏🙏🙏😘😘benim 34 yada 35.haftam oluyo ama olsun inşallah o zamana kadar dayanır kuzular 🙏🙏🙏🤗🤗🤗😍😍ayyy çok heyecanlı 2 ay sonra kucagımizda olcaklar inşallah bayram şekerlerimmmizzzz🤗🤗

Benim 2 donmusum var ve ilk defa donmuş kalıyor bunları sağ salim kucagıma alayım da onları da transfer ettirecem inşallah 😂😂🙏🙏🙏g..tmüzü bi kyrtalatalim da sağ salim daha yatmalarim bitmemis hala yatıyorum ama uslsnmiyorum😂😂😂😁😁😎hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah rabbim evlatlarımiza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Kuzumm gözünüz aydın rabbim anali babalı büyütsün inşallah 🙏🙏tez zaman da kucağına almak nasip olsun inşallah canım benim 🙏🙏
Benim donmusta yok kiz 😂😂😂 doğal yolla olur diye düşünüyorum. Tüp bebekten sonra herkes şak diye hamile kaliyor 😅😅 benim doğal yolla 2 defa oldu da düştü hep. Bebislee büyüsünde cahil cesareti gelirse yaparim bir tane daha 😍 valla ben akillanmam Allah islah etsin beni 😁😁😁

Bende hiç çatlak olmadı. Hamileliğimin başından beri biooil diye bitkisel yağdan kullanıyorum.
İnanılmaz kaşınıyor ama kaşıntıdan yoluyorum sadece 🤦‍♀️
Birde çok çok ağır artık. Yatması inanılmaz zor.
Ben gümüş kapak alacağım. Çünkü yara mutlaka oluyormuş. Gümüş kapaklar için çok fazla memnuniyet var.
Bende bio oil kullanıyorum demek ki ben catlamaya musaitmisim 🤷‍♀️ o kadar da yagli yagli gezdim bana misin demedi. Üstelik hiç kasimadim deli gibi kasinmasina rağmen. Bende çok agirim ama yatmamaya çalışıyorum karnim dev gibi çok zor taşıyorum 😒🙄

Benim donmusta yok kiz 😂😂😂 doğal yolla olur diye düşünüyorum. Tüp bebekten sonra herkes şak diye hamile kaliyor 😅😅 benim doğal yolla 2 defa oldu da düştü hep. Bebislee büyüsünde cahil cesareti gelirse yaparim bir tane daha 😍 valla ben akillanmam Allah islah etsin beni 😁😁😁
Bizim zaten normal yolla olmaz bunlar olana kadar bi taraftarımız yirtıldi 7 denemeyaptık 😃eee onca çabadan sonra dobmus kalmışken atmayada kıyamıyor insan😃inşallah sende o hemen hamile kalanlardan olursun 🤗😍

Bizim zaten normal yolla olmaz bunlar olana kadar bi taraftarımız yirtıldi 7 denemeyaptık 😃eee onca çabadan sonra dobmus kalmışken atmayada kıyamıyor insan😃inşallah sende o hemen hamile kalanlardan olursun 🤗
Bende bio oil kullanıyorum demek ki ben catlamaya musaitmisim 🤷‍♀️ o kadar da yagli yagli gezdim bana misin demedi. Üstelik hiç kasimadim deli gibi kasinmasina rağmen. Bende çok agirim ama yatmamaya çalışıyorum karnim dev gibi çok zor taşıyorum 😒🙄
Ben 10 kilo aldım ama öyle çok fazla çıkmadı karnım sadece hamile oldufum belli oluyo 😃 bakalım 3 4 hafta sonra benim karnım çok çıkacak mi benim gecen ay ile bu ay arası cok fark yok ilk haftalar aldım alacağım kiloları bu ay hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim

Günaydın güçlü anneler 🥰 🥰

İkiz annelerim bu videoyu sizin için bırakıyorum 😅😅😅

Günaydın canim benimkide tek canı skildigi için organlarimla oynuo hele bayramda tatlılara bogulduk 🤭🤭🤭 hiç durmadı yerinde
ama simdi doktora gitmeye korkuorum aldık kiloları 😆😆

Günaydın canim benimkide tek canı skildigi için organlarimla oynuo hele bayramda tatlılara bogulduk 🤭🤭🤭 hiç durmadı yerinde
ama simdi doktora gitmeye korkuorum aldık kiloları 😆😆
Bende çok şiştim bayramda ya 😅😅 bugün full yatmayı planlıyorum 😁
Taşınma işleri noldu bitirdiniz mi

Bende çok şiştim bayramda ya 😅😅 bugün full yatmayı planlıyorum 😁
Taşınma işleri noldu bitirdiniz mi
Bnde eve bugün geldik ful yatcam bu ay sonu tasincaz muhtemelen kuzum anca ev toplama işleri birden belli olunca bnde iyice agirlastim artık Allah yardım etsin 🤗 annemler yapcak da yine de bi sürü karışıklık yarın bebeğin çantasını hazirlicam artık mecbur o kenarda dursun ikeadan dün poşet te aldım onlara koycam utuleyip en azından çanta gittiğim yerde benle olsun arabaya koyarım ☺️☺️

Bnde eve bugün geldik ful yatcam bu ay sonu tasincaz muhtemelen kuzum anca ev toplama işleri birden belli olunca bnde iyice agirlastim artık Allah yardım etsin 🤗 annemler yapcak da yine de bi sürü karışıklık yarın bebeğin çantasını hazirlicam artık mecbur o kenarda dursun ikeadan dün poşet te aldım onlara koycam utuleyip en azından çanta gittiğim yerde benle olsun arabaya koyarım ☺️☺️
Kesinlikle canım Çantan hazır olursa en azından için rahat eder. Annenler yardım eder canım zaten bu ay sonu ise sen daha da ağırlaşacaksın. Çok zor olur

Kesinlikle canım Çantan hazır olursa en azından için rahat eder. Annenler yardım eder canım zaten bu ay sonu ise sen daha da ağırlaşacaksın. Çok zor olur
Evet kuzum etcek yardım artık herkes ☺️☺️ dün uzun yol geldiğim de ayaklarım şişti ödemde başladı bende 😔 her hafta farklı bı güncelleme oluo bizde vurması daha güçlü can acitio ama şükür biraz kipirdamio aklım cikio o vursunda 🤗🤗

Evet kuzum etcek yardım artık herkes ☺️☺️ dün uzun yol geldiğim de ayaklarım şişti ödemde başladı bende 😔 her hafta farklı bı güncelleme oluo bizde vurması daha güçlü can acitio ama şükür biraz kipirdamio aklım cikio o vursunda 🤗🤗
Bende iki gündür oturmaktan şiştim ya bu haftalarda demek ki ödem sıkıntısı da başlıyor😬
Büyüdü iyice annesi güçlendi hele gelsinler o ayakları ısırcaz 😍 bunlarla mı tekmeledin beni diye diye 😍😍😅😅

Kesinlikle👍 X2 hareket gerçekten zor. Gece sağa yatiyorum oradaki dürtüyor sola yatıyorum oradaki dürtüyor. Sırt üstü zaten yatilmiyor. Onlar iyi olsun da dayanacagiz💞
Ya çok tatlılar😍😅 anne ben varım diğer tarafa dönnnn
Ya anne burada da ben varım yaa 😅😅
Hahah çok şeker 😍😍

Back