• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Canım doğum mu yaptın uzun zamandır giremedim gozun aydın hayırlı olsun 🙏 ınsallah iyisinizdir canım 🥰

Kaynanam var geceleri gunduzlerı hem o hemde gorumcem gelıyor karsı apartmanda oturuyor o yonden iyide onlarda kucaklarından ındırmıyorlar malasef alısıyor bızım cimcimeler 😬 bazen duzenlerı cok ıyı bazen de bozuldu mu uykuya dalamazlarsa ugrastırıyorlar 😬 guzel seyler ama geceleri yine bensiz yapamıyorlar 🤣 saglıkları yerınde olsun da tek korkum o bı tanesi yoğum bakımda tedavi falan gordu ya aklım bu sefer acaba ondan mı aglıyor dıye soru ısaretı olusuyor su kontrol zamanı gelse diye bekliyorum seninde kavusmana cok az kalmıs canım gozun aydın cok sevındım o yoğum bakımın kapıda gıdıp ordan onlara sut vermek o kadar zor ki seni cok ıyı anlıyorum ama bısey kalmamıs ben bıde ıcerı girip goruyordum bırakasım gelmiyordu ınsallah bu zamanlarında bitti kucuk paşa gelsın de evine yaramazlıklar yapmaya baslar🙂🙂🙂
Sağlıklı olsunlarda canım 40ları çıktıktan sonra inşaallah daha düzene oturur.
Hemde ne kadar zor 19 gün oldu kucağıma alamadım sağlıklı diyorum çok şükür elhamdülillah ama cidden zaman geçmiyor bugünler unutulmaz Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲

Sağlıklı olsunlarda canım 40ları çıktıktan sonra inşaallah daha düzene oturur.
Hemde ne kadar zor 19 gün oldu kucağıma alamadım sağlıklı diyorum çok şükür elhamdülillah ama cidden zaman geçmiyor bugünler unutulmaz Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲
Vala unutulmaz canım ıcerı gırdıgımde ılk hangisine bakıcam diye kendi Kendımı yiyordum Allaha sukur o gunler gectı hastalıklı olana ayrı uzuluyordum dıgerıne ayrı ama kucagına aldıgın da unutuyorsun canım bı an once kavusursun ınsallah paşaya bende kontrol gununu beklıyorum ıyı desin doktor diye gun sayıyorum

Vala unutulmaz canım ıcerı gırdıgımde ılk hangisine bakıcam diye kendi Kendımı yiyordum Allaha sukur o gunler gectı hastalıklı olana ayrı uzuluyordum dıgerıne ayrı ama kucagına aldıgın da unutuyorsun canım bı an once kavusursun ınsallah paşaya bende kontrol gununu beklıyorum ıyı desin doktor diye gun sayıyorum
İnşallah canım.
Sizin kontrol ne zaman

Bende bio oil kullanıyorum demek ki ben catlamaya musaitmisim 🤷‍♀️ o kadar da yagli yagli gezdim bana misin demedi. Üstelik hiç kasimadim deli gibi kasinmasina rağmen. Bende çok agirim ama yatmamaya çalışıyorum karnim dev gibi çok zor taşıyorum 😒🙄
Karnımın aşırı olmadığını söylüyorlar ama bana göre inanılmaz büyük.
Hele akşamları 2 katına çıkıyor gibi geliyor.
Tabi çatlak oluşması biraz da kişiye göre oluyormuş.
Yatmak çok öok zor nasıl yatıyorsun sen. Hiç bir pozisyonda rahat yatamıyorum artık. Küçük bir battaniye koyuyorum göbek ve göğüs altına ama yok ya hiç rahat değilim.

Anca girebildim kızlar mesajları okuyım dedim ama baktım cok okuyamadım herkez iyidir umarım hepiniz aklımdasınız ama fırsat bulup elime telefonu alamadım ıkız bebek bakmak zormus kızlar 😬 gelen giden falan da olunca kendime vakit ayıramadım bide bebekler hastaneydı saglık ocagıydı falan anca anca duzen oturuyor 💞 teyzeler bu cimcimeler cok fena annelerini uyutmuyorlar 🙈
Ayyy napıyorsun anlatsana biraz 😌
Çok zor zamanlardayım bende. Bütün organlarım acıyor. Asla yatamıyorum oturamıyorum hiç ama hiç rahat değilim.
Göğüs kafesim batıyor böbreklerim acıyor. Kalbim ağzımda.

Ayyy napıyorsun anlatsana biraz 😌
Çok zor zamanlardayım bende. Bütün organlarım acıyor. Asla yatamıyorum oturamıyorum hiç ama hiç rahat değilim.
Göğüs kafesim batıyor böbreklerim acıyor. Kalbim ağzımda.
Yaaa o kadar zor zamanlar ki canım yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyordum tuvaletim gelmesin diye dua ederdım🤣 ben sıze demıstım son haftaya hıc bısey bırakmayın yurutmuyor bıle😬 resmını gordum cok yok gibi ama benimde oyleydı kendim cok kilo almamıstım ama kendimi cok rahatsız hissediyordum aksamları bide daha cok sısıyor ınsan🤣 Vala ben o gun cok sancı cektım ilk basta bebek hareketimı sancı mı dıye dusunurken anladım ki sancıymıs🤣 ıkızlerle canım Vala cok guzel bısey duygusu ama anne olarak uyuyamıyorsun cevremde kiler ne kadar yardımcı olmak ıstesede anne olarak onlar aglarken sen yatıp uyuyamıyorsun o yuzden ben bı an once toparladım zorundaydım zaten 1 hafta kuvezde kaldılar ve o arada ben toparlanmıs oldum. Bıde canım doğum yaptığın hastanede onemlı olan yenidoğan doktoru onu arastır benim sansıma cok ıyı bir yeni doğan cocuk doktoruna denk geldim yeni gelmıs cok ilgiliydi bebekler uzerınde gorsen teyzesı bunlar bı alem bı alem gozler bakıyor gun gectıkce buyuyor lar Vala bende kontrol zamanını bekliyorum ıyı olduklarını duyunca rahatlıyorum bazen ye ıc yat modunda lar bazende uykuya dalamayınca sureklı bı aglama modunda kucakta durmak istiyorlar merak ettıgın bısey varsa sorabilirsiniz canım doğumla ilgili falan

Karnımın aşırı olmadığını söylüyorlar ama bana göre inanılmaz büyük.
Hele akşamları 2 katına çıkıyor gibi geliyor.
Tabi çatlak oluşması biraz da kişiye göre oluyormuş.
Yatmak çok öok zor nasıl yatıyorsun sen. Hiç bir pozisyonda rahat yatamıyorum artık. Küçük bir battaniye koyuyorum göbek ve göğüs altına ama yok ya hiç rahat değilim.
Kuzum aramizda 3 hafta var bence 3 hafta sonra bende ayni olucam. İnşallah görürüm 33 leri ❤ onun disinda saga ve sola yatabiliyorum karnim dev gibi karnımı yatirip yanina yatiyorum desem daha doğru olur.😁 Gün içinde hic yatmıyorum sadece gece yatiyorum sürekli wc icin uyanıyorum her uyandigimda yön değiştiriyorum. 2 saatte bir uyanıyorum wc icin.
Yatakta sadece bacak aramda bir yastik var onun dışında baska biseye ihtiyac duymadim henüz. Karnim asiri gergin yalnız bildiğin acıyor gerginlikten

İnşallah canım.
Sizin kontrol ne zaman
Haftaya persembe gunu canım bayramdan once goturdum kilo takibi ıcın bı tanesi de sarılık benim kan aldı deger dusuk cıkınca yaptırmadı yuksek cıksaydın tekrar yatırırım diyordu Allaha sukur oyle bısey olmadı normalde 1 ay sonraya cagırıyormus ama bizimkiler prematüre dıye gecıyor dıye 15 gun sonra gel dedi bende anne sutu yetırmeye calısıyorum ama gun gectıkce fazla yemege basladık a yetmiyor gibi gelıyor

Bende çok merak ediorum kuzum daha da çok var 20 si gibi giderim sen ne zaman gitcen canim.boyunu solemio bizimki bazı doktor lar nette de gördüm doru olmadığıni için solemiomus kilosuna göre gelişimini takip ediyorlarmis olmadı burdaki hastaneye giderim bu hafta suyunu da merak ediorum
Bize de bir ay oldu ama haftaya gitcem bende. Boyunu kilosunu söylüyor tabi cihazdan illa ki yanılma payı vardır. Ama üç aşağı beş yukarı en azından bir bilgimiz oluyor.
Anca girebildim kızlar mesajları okuyım dedim ama baktım cok okuyamadım herkez iyidir umarım hepiniz aklımdasınız ama fırsat bulup elime telefonu alamadım ıkız bebek bakmak zormus kızlar 😬 gelen giden falan da olunca kendime vakit ayıramadım bide bebekler hastaneydı saglık ocagıydı falan anca anca duzen oturuyor 💞 teyzeler bu cimcimeler cok fena annelerini uyutmuyorlar 🙈
Ohh maşallah maşallah kuzularıma 😍😍 olsun canım zordur tabi ki. Siz iyi olun yeter 😍 bayram şekeri cimcimeler😍😍
Hayırlı bayramlar canım çok ağırlaştım ben hemen yoruluyorum artık bana son gittiğimde muhtemel 25 mayıs dedi ama 12 mayısta gidicem kan istedi doğum için ondan sonra netleşir sanırım tarih 😊odası hazır evin işleride bitti bekliyorum yani 🥰
Sen nasılsın ne kadarlık oldun şimdi 🤔
Oo maşallah canım tüm hazırlıklar tamam heyecanla bekleyiş ha😍😍 çok az kalmış hadi inşallah sağlıkla kavuşun 😍😍 ben 31. Haftadayım canım 🐣🐣
Selam kızlar bugün taburcu oldum ben.Oglus şükür daha iyi nasipse cuma günü aksilik olmazsa taburcu etmeyi düşünüyor doktor 🥰Kavuşmaya az kaldı inşallah 🙏
Hadi inşallah sağ salim kavuşursunuz canım 😍
Çok şükür iyiyim canım hastaneye süt götürmeye gittim bir umut belki görürüm diye malesef göremedim resimlerle idare ediyoruz ❤️ bakalım yarın antibiyotik son gün belki doktor emzirmem için çağırır yarın bilgi alıcaz 5 gündür resimlerle idare ediyorum ordan yine görüyorum ekstra bisey yapilmismi e nabızdan da takip ediyorum zaten inşallah 4 5 güne evimizde olur paşam
İnşaAllah güzel haberler gelir balım sağlıkla kavuşun annesi 🥰

Bize de bir ay oldu ama haftaya gitcem bende. Boyunu kilosunu söylüyor tabi cihazdan illa ki yanılma payı vardır. Ama üç aşağı beş yukarı en azından bir bilgimiz oluyor.

Ohh maşallah maşallah kuzularıma 😍😍 olsun canım zordur tabi ki. Siz iyi olun yeter 😍 bayram şekeri cimcimeler😍😍

Oo maşallah canım tüm hazırlıklar tamam heyecanla bekleyiş ha😍😍 çok az kalmış hadi inşallah sağlıkla kavuşun 😍😍 ben 31. Haftadayım canım 🐣🐣

Hadi inşallah sağ salim kavuşursunuz canım 😍

İnşaAllah güzel haberler gelir balım sağlıkla kavuşun annesi 🥰
Ayy sende benim gibi bebisi ozlemisindir kuzum 🥰🥰 öncesinde de bı dünya kan testi istedi onları yaptircam 😌 sevemedim su kan işlerini 😊

Ayy sende benim gibi bebisi ozlemisindir kuzum 🥰🥰 öncesinde de bı dünya kan testi istedi onları yaptircam 😌 sevemedim su kan işlerini 😊
Özledim de Kerata yüzünü gösterse bide 😅 sayılı günler kaldı şöyle güzel bir fotomuz olmadı. Karnımdaki hareketlerini de yakalayamıyorum videoya😅 tam eline teli alıyorum o duruyor 😅😅

Özledim de Kerata yüzünü gösterse bide 😅 sayılı günler kaldı şöyle güzel bir fotomuz olmadı. Karnımdaki hareketlerini de yakalayamıyorum videoya😅 tam eline teli alıyorum o duruyor 😅😅
Bende baya elim telde bı kaç kez yakaladim ama aslında daha güzel tekmeleri cekemiorum anlio sanki 🤭🤭 bizimkide poz vermio geçen gittiğimde ayağıyla yüzünü kapatiodu o kadar uğraştı yandan poz yakaladık🙂

Bende baya elim telde bı kaç kez yakaladim ama aslında daha güzel tekmeleri cekemiorum anlio sanki 🤭🤭 bizimkide poz vermio geçen gittiğimde ayağıyla yüzünü kapatiodu o kadar uğraştı yandan poz yakaladık🙂
İleride sorarlar benim niye ultrason fotom yok diye 😅😅
Gerçekten hissediyor gibiler ya video çekmeye başlayınca 😁

İleride sorarlar benim niye ultrason fotom yok diye 😅😅
Gerçekten hissediyor gibiler ya video çekmeye başlayınca 😁
Kesinlikle anliolar direk duruo nette bunla ilgili videolar vardı ya yanlizken içeride partiler var birine bak diosun duruo yada video cekiosun akıllı bidiklar 🤭🤭🙂

Yaaa o kadar zor zamanlar ki canım yatsam yatamıyom kalksam kalkamıyordum tuvaletim gelmesin diye dua ederdım🤣 ben sıze demıstım son haftaya hıc bısey bırakmayın yurutmuyor bıle😬 resmını gordum cok yok gibi ama benimde oyleydı kendim cok kilo almamıstım ama kendimi cok rahatsız hissediyordum aksamları bide daha cok sısıyor ınsan🤣 Vala ben o gun cok sancı cektım ilk basta bebek hareketimı sancı mı dıye dusunurken anladım ki sancıymıs🤣 ıkızlerle canım Vala cok guzel bısey duygusu ama anne olarak uyuyamıyorsun cevremde kiler ne kadar yardımcı olmak ıstesede anne olarak onlar aglarken sen yatıp uyuyamıyorsun o yuzden ben bı an once toparladım zorundaydım zaten 1 hafta kuvezde kaldılar ve o arada ben toparlanmıs oldum. Bıde canım doğum yaptığın hastanede onemlı olan yenidoğan doktoru onu arastır benim sansıma cok ıyı bir yeni doğan cocuk doktoruna denk geldim yeni gelmıs cok ilgiliydi bebekler uzerınde gorsen teyzesı bunlar bı alem bı alem gozler bakıyor gun gectıkce buyuyor lar Vala bende kontrol zamanını bekliyorum ıyı olduklarını duyunca rahatlıyorum bazen ye ıc yat modunda lar bazende uykuya dalamayınca sureklı bı aglama modunda kucakta durmak istiyorlar merak ettıgın bısey varsa sorabilirsiniz canım doğumla ilgili falan
Bende şu zamanlara erişmek istiyorum hayırlısı ile canım 🙏
Doğum korkum hiç yoktu aslında ama şimdi düşünüyorum panik olur muyum diye. Belden aşağısını uyuşturuyorlar ya ya hissedersem diye düşünüyorum.
Ne kadar sürer ki? Acıyı hisseder miyim?
Sonrasında sütüm gelir mi?
Bir 2 hafta daha dursa bebeklerim çok iyi olacak. Bu cumartesi kontrolüm var. Belli olur herhalde artık. Hiç NST ye de girmedim ben. Belki bu hafta girerim.
Sonra her hafta gideceğim kontrollere.

Kuzum aramizda 3 hafta var bence 3 hafta sonra bende ayni olucam. İnşallah görürüm 33 leri ❤ onun disinda saga ve sola yatabiliyorum karnim dev gibi karnımı yatirip yanina yatiyorum desem daha doğru olur.😁 Gün içinde hic yatmıyorum sadece gece yatiyorum sürekli wc icin uyanıyorum her uyandigimda yön değiştiriyorum. 2 saatte bir uyanıyorum wc icin.
Yatakta sadece bacak aramda bir yastik var onun dışında baska biseye ihtiyac duymadim henüz. Karnim asiri gergin yalnız bildiğin acıyor gerginlikten
😀 Wc işini hiç sorma gözüm kapalı gidiyorum bazen.
Yön değiştirmek de ölüm. Ben soluma yatamıyorum kalbim aşırı baskı yapıyor. Sağa yatıyorum sadece. Arada 2 veya 3 dk. Sırtüstü yatıp tekrar sağa dönüyorum.
İnşallah haftalarımız tamamlarız canım. Şöyle 35 olsak çok iyi olacak.
Cumartesi kontrolüm var. Sonrasında valizimi hazırlayacağım artık. Herşeyi hazır ettim sadece koyması kaldı.
Yürüyüş yapayım diyorum ama nerdeee 5 dakika sonra bacaklarım gitmiyor.
Birde ben de kilo almamıştım. Ama bu hafta evde bir tartındım. 2 haftada 3 kilo almışım. Ama bende yine değişiklik yok. Bebeklerim iyice büyüyor bence. Öyle sert tekmeler var ki tamam diyorum şimdi karnımı delip çıkacaklar 😌

Bende tam da böyleyim dayanamıyorum artık 😔
Dayanılarak gibi değil çok zor Allah hepimize kolaylık versin canım 🙏
Halimize şükür yine. Aksi giden bir şey yok çok şükür. Ama son haftalar gerçekten çok zormuş. Öyle bir ağırlık ki yürüsem olmuyor oturunca olmuyor yatınca hiç olmuyor. Bazen ayakta duruyorum öylece 😁 seninde çok az kaldı canım. Hem bebeklerimizi kucağımıza almamızın sevinci hemde rahatlamanın sevincini yaşayalım inşallah 💕

Back