- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün. Solunumu düzelince yanına gelir. O zamana kadar sen de toparlanmış olursun.Selam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Gözünüz aydın canım. İnşallah çabucak toparlanır bebişte. Sağlıkla kavuşun inşallahSelam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Amin canım inşallahHayırlı bayramlar canlar
Diğer bayrama çoğumuz bebişlere gireceğiz inşallah
Sağlıkla sıhhatle kavuşalım![]()
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah ❤Selam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Gözün aydın canım benim kavustun oglusuna gözün aydın kuzumSelam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Çok şükür canım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahSelam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Benim 2 donmusum var ve ilk defa donmuş kalıyor bunları sağ salim kucagıma alayım da onları da transfer ettirecem inşallahlansinoh bende aldim. Cok iyi yorumlar duydum. Hemen hemen herkeste kullanıyor.
Ben düşünüyorum aslında 3. Çocukikizlerimizi bi doğuralim da sag salim inşallah.
Kuzumm gözünüz aydın rabbim anali babalı büyütsün inşallahSelam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Çok şükür canım hayırlı olsun inşallah evine sağ salim gidersenizSelam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Bende hiç çatlak olmadı. Hamileliğimin başından beri biooil diye bitkisel yağdan kullanıyorum.Almadim . Cevremde hic kullananda yok. Gerçekten gerekli mi bilmiyorum canım fikirlerini paylasirsan sevinirim. Birde seninde catlaklarin oldu mu karninda ?
Ahh canım benim ne mutlu sana..Selam kızlar çok şükür doğum gerçekleşti benim biraz ağrılarım var ama normal.Oglusun da boynuna kordon dolanmisti iki kez o açıdan solunum sorunu oluşmuş.Kuveze aldılar serum tedavisine başlandı.Kisa zamanda toplar inş.Darisi sizlere olsun sağlıcakla vakitlece inş![]()
Allah razı olsun canım 37. Hafta bitti ama önden gidiyordu şekerden dolayı 39 görünüyordu 3500 doğduAhh canım benim ne mutlu sana..
Allah analı babalı büyütsün..
Sağlıklı doğdu bebişin çok şükür. Sen de iyisin çok şükür.
Tam kaçıncı haftada oldu doğum. Bebişin kaç kilo doğdu?
Yaklaşınca doğum beni de bir telaş sardı kusura bakma o yüzden soruyorum
Maşallah maşallah canımAllah razı olsun canım 37. Hafta bitti ama önden gidiyordu şekerden dolayı 39 görünüyordu 3500 doğdu