• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Henüz cok minik minik telefonun flasiyla bakınca görünüyor 😁 krem falan denerim artik dogumdan sonra. Inanir misin ben cok duzenli kullanıyorum hatta fazla fazla kullanıyorum ona rağmen yinede çatladı ama karnim dev gibi 😅
Canım dediğin gibi doğumdan sonra çatlak izleri için krem kullanırız. Üzerinden çok zaman geçmeden lazer yaptıranlar da varmış. Allah nasip ederse bir daha çocuk dusunmedigim için çok iz olursa lazer düşünebilirim.
Almadim . Cevremde hic kullananda yok. Gerçekten gerekli mi bilmiyorum canım fikirlerini paylasirsan sevinirim. Birde seninde catlaklarin oldu mu karninda ?
Ben gümüş kapak değil de mycey kalkan aldım. Arkadaşlarım çok memnun kaldı. Gümüş kapağı takarken krem vs kullanilmiyormus. Ama kremi şurup kalkanı taktiginda hava da aldığı için bir de kıyafetle temas etmediği icin iyileşme cabuk oluyormuş. Hem de süt de birikiyormus. Vallahi ucuzdu aldım bakalım kullanıp gorecegiz

Acayip kaşıntı vardi geçen haftalarda ama çatlagim yoktu 😶 artik var 😁 su günde 3 litreden az içmiyorum. Bol bol iciyorum. Yinede oldu 😊
Bende şimdi nasıl tatlı kaşıntılar başladı o çatlakların olduğu yer kaşınıyor sadece. Off göğsüm de kaşınıyor ama korkuyorum dokunmuyırum onlara 😅😅

Canım dediğin gibi doğumdan sonra çatlak izleri için krem kullanırız. Üzerinden çok zaman geçmeden lazer yaptıranlar da varmış. Allah nasip ederse bir daha çocuk dusunmedigim için çok iz olursa lazer düşünebilirim.

Ben gümüş kapak değil de mycey kalkan aldım. Arkadaşlarım çok memnun kaldı. Gümüş kapağı takarken krem vs kullanilmiyormus. Ama kremi şurup kalkanı taktiginda hava da aldığı için bir de kıyafetle temas etmediği icin iyileşme cabuk oluyormuş. Hem de süt de birikiyormus. Vallahi ucuzdu aldım bakalım kullanıp gorecegiz
Bende mycey aldım canım 😍 diğerleriyle aynı işlemi görüyor sonuçta. Ben kendi sütümü sürüp takarım diyorum bakalım olmadı krem de alırım

Kuzus eger ki cok çatlar ve sarkarsa bende estetik düşünüyorum. En baştan beri düşüncem buydu. Hemen değil tabi baska çocuk istemediğime emin olmak lazim 😍 neyse saglikla bi doğuralim da önce.
Dediğin mycey kalkanida bi araştırayım gümüş kalkanlar pahali gerçekten .

Bende şimdi nasıl tatlı kaşıntılar başladı o çatlakların olduğu yer kaşınıyor sadece. Off göğsüm de kaşınıyor ama korkuyorum dokunmuyırum onlara 😅😅
Ben de asla kasimiyorum su an çok minikler 😁 kasirsam çatır çatır catlarim kiz. Allahtan memelerimde bisey yok 😅😅 bide meme estetiği çıkarmayalım basimiza 😂😂

Bende mycey aldım canım 😍 diğerleriyle aynı işlemi görüyor sonuçta. Ben kendi sütümü sürüp takarım diyorum bakalım olmadı krem de alırım
Aynı fikirdeyim canım. Ben lansinoh krem de aldım. Öyle böyle ikisiyle idare edeceğim😊
Kuzus eger ki cok çatlar ve sarkarsa bende estetik düşünüyorum. En baştan beri düşüncem buydu. Hemen değil tabi baska çocuk istemediğime emin olmak lazim 😍 neyse saglikla bi doğuralim da önce.
Dediğin mycey kalkanida bi araştırayım gümüş kalkanlar pahali gerçekten .
Evet kalkan çok pahalı cidden. Valla dediğin gibi duruma göre estetik düşünülebilir. Bunlari hayırlısıyla kucağımıza alalim da ben başka çocuk istemediğimden eminim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum😄

Ben de asla kasimiyorum su an çok minikler 😁 kasirsam çatır çatır catlarim kiz. Allahtan memelerimde bisey yok 😅😅 bide meme estetiği çıkarmayalım basimiza 😂😂
Haha ben nickimin hakkını veriyorum 😅😅 tam çatlak kurabiye oldum. Aman neyse oğluşdan hatıra kalsın 😅😅

Aynı fikirdeyim canım. Ben lansinoh krem de aldım. Öyle böyle ikisiyle idare edeceğim😊

Evet kalkan çok pahalı cidden. Valla dediğin gibi duruma göre estetik düşünülebilir. Bunlari hayırlısıyla kucağımıza alalim da ben başka çocuk istemediğimden eminim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum😄
😂😂😂 lansinoh bende aldim. Cok iyi yorumlar duydum. Hemen hemen herkeste kullanıyor.
Ben düşünüyorum aslında 3. Çocuk 🤣🤣🤣 ikizlerimizi bi doğuralim da sag salim inşallah.

İyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.
Başınız sağolsun canım Allah Rahmet eylesin Rabbim sizlere sabır versin evladınıda hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

I iklime_06 canım dualarım seninle Rabbim kolaylık versin hayırlısı ile sağlıkla doğsun paşamız kendini iyi hissettiğin zaman bize yaz mutlaka ❤️
Allah razı olsun canım.Yatis işlemlerini yaptık.Beklemedeyiz.Cikincs inşallah ilk fırsatta yazarım

Back