• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Amin canım inşallah sen gönlünü ferah tut 🤗 Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Saati belli mi ne zaman diyor doktor
Sabah 8 de gideceğiz hazırlık yatış islemelr vs.kacta alacak tam belli değil ortalama 10 nu bulir herhalde yazabilirsin girerken haber veririm

Sabah 8 de gideceğiz hazırlık yatış islemelr vs.kacta alacak tam belli değil ortalama 10 nu bulir herhalde yazabilirsin girerken haber veririm
Başınız saolsun canım.bebis bayram bebesi olmak istemiş kuzum sağ salim kucağına al inşallah bize güzel haber Ler ver canım benim dualarımız o gün seninle 🤗

İyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.
Canim başınız sağolsun Mekani cennet olsun inşallah
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.
Canim başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bizim elimizden gelen bir şey yok. Allah her şeyin hayırlısini versin. Senin bebiş de tam bayram şekeri geleceği zamanı kendi seçti. Sağlıkli olsun da her şey halledilir. Bizleri habersiz bırakma. Dualarımız sizinle 🌸
Kizlar 30. Haftaya girisimle çatlaklarım olusmaya basladi , hatta yeni farkettim hic yoktu. Yagli güreşçi gibi geziyordum evde günde en aZ 5 kere sürüyorum üstelik 🤨 ona rağmen çatlamışımmm. Su anlik yalnızca göbüsumde var. 😔
Ben henüz göremedim ama çok da dikkatli bakmıyorum. Öyle düzenli yağ falan da surmuyorum. Aklıma ne zaman gelirse o zaman. Ama işte bu biraz vücut yapısıyla alakalı. Kiminin hiç olmuyor kimi çok çatlıyor. Boşver gobusunde bebeklerinden izler var hiç takılma. Önüne gecebilecegin bir şey değil. Şu anki görüntüsü seni biraz kötü hissettirebilir ama zamanla rengi aciliyormus o zaman çok belli olmuyormuş.

Tamam canım ben sen eksik biliyorsun sandim ama ben yanlis anlamisim seni daha doğrusu eksik anlamışım 😊 aklim nerelerde hic bilmiyorum 🤭🤭
🤭 Yok yok canım eşim benim insan kaynakları uzmanı o yüzden prosoduru o da çok iyi biliyor.
Olur mu canım akıllar bizim artık bebeklerimiz de sadece.
Yine bugun babymall dan eksik aldık durduk. 🤦‍♀️

Benim aldigim çiftli canım tekli de kullanabiliyorsun. Fiyat olarak uygun olunca almak istedim ben. Çevremde herkes kullanıyor o yuzden aldim bende 🤷‍♀️ ikiz olunca gerekir gibi geliyor
Evet fiyat olarak bayağı uygunmuş.
Peki gümüş kapak veya göğüs kalkanı aldın mı?

YEYTPZLF9N4 banada 250 50 çıktı dün baya bişe aldım senin kuponla artık almam bişe bı sure🤭🤭 dayanamadım isimli çıkış ta yaptırdım bugün nasi cikcak bakalaim daha da bişe almam artık

Canim başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bizim elimizden gelen bir şey yok. Allah her şeyin hayırlısini versin. Senin bebiş de tam bayram şekeri geleceği zamanı kendi seçti. Sağlıkli olsun da her şey halledilir. Bizleri habersiz bırakma. Dualarımız sizinle 🌸

Ben henüz göremedim ama çok da dikkatli bakmıyorum. Öyle düzenli yağ falan da surmuyorum. Aklıma ne zaman gelirse o zaman. Ama işte bu biraz vücut yapısıyla alakalı. Kiminin hiç olmuyor kimi çok çatlıyor. Boşver gobusunde bebeklerinden izler var hiç takılma. Önüne gecebilecegin bir şey değil. Şu anki görüntüsü seni biraz kötü hissettirebilir ama zamanla rengi aciliyormus o zaman çok belli olmuyormuş.
Henüz cok minik minik telefonun flasiyla bakınca görünüyor 😁 krem falan denerim artik dogumdan sonra. Inanir misin ben cok duzenli kullanıyorum hatta fazla fazla kullanıyorum ona rağmen yinede çatladı ama karnim dev gibi 😅

🤭 Yok yok canım eşim benim insan kaynakları uzmanı o yüzden prosoduru o da çok iyi biliyor.
Olur mu canım akıllar bizim artık bebeklerimiz de sadece.
Yine bugun babymall dan eksik aldık durduk. 🤦‍♀️
Ah o eksikler hic bitmiyor 🤦🏻‍♀️ insaninda aldıkça alasi geliyor birde iyi günlerde güle güle kullanin 😊😊

Back