• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol sütlensin insallah😍😍evet biberon başlığı yok ama zaten biberonh plastik olduğu için onun yerine cam biberon koymayı düşünüyorum ben cnm 🤗iyi ettin almakla hergun yeni zam😏
Bende lansinohun biberonunu aldim da sagma makinasina takilmiyor , ondan ona aktarcaZ artik 😊 bebislere bol bol süt olsun inşallah . 380 tl ye aldım bende civilden.

Amin hepimizin inşallah canimm. Bebisin nasıl ? Küvözden ne zaman çıkacağı belli oldu mu ?
Çok şükür iyi bebeğim antibiyotik tedavisi 5 gün daha devam edecek bir sıkıntı çıkmazsa taburcu edebilirim dedi doktorumuz haftaya bugün belki evimizde olur paşam 🤲🤲❤️❤️

Kuzus bugun çalıştığım hastaneye gittimde. 30. Haftada calisabilir raporu almak gerekiyormus. Izin bitince de dogum iznine Ayrilacagimiz icin calisamaz raporu almamiz gerekiyormuş.
Simdi 29 haftadayim önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alicam yıllık izin devam ettiği için, yıllık iznim bitince yani 33. Haftada çalışamaz raporu alicam.
Belki seninde calisabilir raporu alman gerekiyordur 🤔
Aynen senin dediğin gibi canım.
Ben 28.haftada ayrıldım ama 31. Haftaya kadar yıllık izinde idim.
31. Haftadan sonra da çalışmadığım için ve rapor hakkımda olduğu için doğum yapana kadar çalışamaz raporu yazılıyor.
Bugün çalışamaz raporu yazıldı bana. Doğum yaptığım hastanede kalan süre için tamamlayıcı rapor yazacak.
Yasal olarak 30. Haftadan sonra çalışmaman gerekiyor. Ama doktor çalışabilir raporu yazmalı ki sen yıllık izinde devam etmelisin.
Benim artık yıllık izin hakkım olmadığı için çalışabilir raporu yazmasını bir anlamı olmuyor.

Güzelmiş canım 😍
Sadece eşe dosta tanıdığa yaptır bari. Kıyamıyorum ben fazlasına. Hele bi yorumda görmüştüm
Arkadaşının mevlüdüne gitmiş orada magnet vermişler. Buda eve giderken çöpe atmış. Ne işi var elalemin çocuğunun dolabımda diyo
Oysa aile o kadar masraf ediyor falan.
O yüzden ben sadece aile içinde bide yakın arkadaşlara yaptırmayı düşünüyorum
Heh aynen canım magnet için öyle düşünüleceği kanısındayım bende.
Bugün hallettik ama ya bal kabağı şeklinde ufak takı kutusu gibi alçıdan objeye karar verdik. İçine de badem şekeri aldık. Süslenecek işte. 70 adet sipariş verdik.
Öyle yakına uzağa diye ayırmak da istemedim.

Kızçeler dolabimiz takıldı çocuk odasına evin bütün zımbırtilarıni alır önceleri çocuk odasını kilerniyetine kullaniyorduk şimdi odanın sahipleri geliyo toparlamak lazım 😂😂🙏🙏🙏🙏hayırlısı ıle sağ salim gelsinler insallah hepsi 🤗🙏valla dolap yapılınca ustumdrn yük kalktı
Ooo maşallah ne büyük dolap böyle. Benim ki bunun yarısı 😁
Hayırlı olsun canım. İyi günlerde kullansınlar bebeklerin inşallah.

Kizlar wewell elektirikli Süt pompasi siparis etmistim. Bugun geldi kargom. Gayet güzel çekiyor denedim :) fiyat olarakta uygun, alacaklara fikir olsun. Süt sagilan biberonun emzik yani başlık kısmı yok yalniz bilginiz olsun. 🥰
Çiftli mi tekli mi o pompa canım. Ben almadım ya. Sütüm gelirse elektrikliye gerek var mı ki acaba?

Aynen senin dediğin gibi canım.
Ben 28.haftada ayrıldım ama 31. Haftaya kadar yıllık izinde idim.
31. Haftadan sonra da çalışmadığım için ve rapor hakkımda olduğu için doğum yapana kadar çalışamaz raporu yazılıyor.
Bugün çalışamaz raporu yazıldı bana. Doğum yaptığım hastanede kalan süre için tamamlayıcı rapor yazacak.
Yasal olarak 30. Haftadan sonra çalışmaman gerekiyor. Ama doktor çalışabilir raporu yazmalı ki sen yıllık izinde devam etmelisin.
Benim artık yıllık izin hakkım olmadığı için çalışabilir raporu yazmasını bir anlamı olmuyor.
Tamam canım ben sen eksik biliyorsun sandim ama ben yanlis anlamisim seni daha doğrusu eksik anlamışım 😊 aklim nerelerde hic bilmiyorum 🤭🤭

İyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.

İyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.
Başınız sağ olsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🤲
Hayırlısı olsun inşallah bayramda gelmeye niyetlendi demekki kuzu tam şeker 🥰 dualarım sizinle canım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲

Kizlar 30. Haftaya girisimle çatlaklarım olusmaya basladi , hatta yeni farkettim hic yoktu. Yagli güreşçi gibi geziyordum evde günde en aZ 5 kere sürüyorum üstelik 🤨 ona rağmen çatlamışımmm. Su anlik yalnızca göbüsumde var. 😔

Heh aynen canım magnet için öyle düşünüleceği kanısındayım bende.
Bugün hallettik ama ya bal kabağı şeklinde ufak takı kutusu gibi alçıdan objeye karar verdik. İçine de badem şekeri aldık. Süslenecek işte. 70 adet sipariş verdik.
Öyle yakına uzağa diye ayırmak da istemedim.
Güle güle kullanın canım 😍 😍

Kizlar 30. Haftaya girisimle çatlaklarım olusmaya basladi , hatta yeni farkettim hic yoktu. Yagli güreşçi gibi geziyordum evde günde en aZ 5 kere sürüyorum üstelik 🤨 ona rağmen çatlamışımmm. Su anlik yalnızca göbüsumde var. 😔
Biraz genetik diyorlar balım ya 😬 su içimin nasıl günde ne kadar içiyorsun
Bide kaşıntı yapıyor mu o çatlaklar

Yaa 🥺 başınız sağ olsun canım
Bebiş de bayram hediyesi olmak istemiş
Hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🤲 pazartesi haberdar et bizi 🥰

Başınız sağ olsun canım Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah 🤲
Hayırlısı olsun inşallah bayramda gelmeye niyetlendi demekki kuzu tam şeker 🥰 dualarım sizinle canım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲
Amin canım Allah razı olsun.İnsallah dediğin gibi olur 🤲

Back