• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Çok güzel bunlarda gerçekten. Benimde çözmem lazım bu işi
Çözersin canım bizimkide bir anda oldu 🤭
Çok güzel canım makromelerde çok şık duruyor 😊
Ben hediyelik magnet istemiyor. Böyle kullanabilecek birşey istedim.
Kolonya mantıklı geldi. Biraz maliyetli ama napalım 1 kez olacak. Bu nasıl süsleme renklerini değiştireceğim.
Kolonyası da lavanta Yasemin ne istersem iyi bir kolonya olacak.
Eki Görüntüle 3058518
Yasemin kokusu çok güzel oluyor bu magnettense daha iyi bence yakınlara yaptırırsın canım çok yaptırmaya gerek yok bence

Kızçeler dolabimiz takıldı çocuk odasına evin bütün zımbırtilarıni alır önceleri çocuk odasını kilerniyetine kullaniyorduk şimdi odanın sahipleri geliyo toparlamak lazım 😂😂🙏🙏🙏🙏hayırlısı ıle sağ salim gelsinler insallah hepsi 🤗🙏valla dolap yapılınca ustumdrn yük kalktı
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın bayağı büyük herseyini alır

Evet evet yıllık iznin bitince raporu yazdıracaksın.
Bende şuan yıllık izindeyim. 30 nisanda yıllık iznim bitiyor. Raporum da 30 Nisan da başlıyor. Ki 30 nisanda 32. Haftada oluyorum.
O çalışamaz raporu da yıllık iznimizi kullanmasaydık sanırım yazılacaktı.
Onu boşver 😁 rapor tarihinden itibaren 5 ay işte raporluyuz.
Rapor aynı gün yazılıyor canım.
Kuzus bugun çalıştığım hastaneye gittimde. 30. Haftada calisabilir raporu almak gerekiyormus. Izin bitince de dogum iznine Ayrilacagimiz icin calisamaz raporu almamiz gerekiyormuş.
Simdi 29 haftadayim önümüzdeki hafta çalışabilir raporu alicam yıllık izin devam ettiği için, yıllık iznim bitince yani 33. Haftada çalışamaz raporu alicam.
Belki seninde calisabilir raporu alman gerekiyordur 🤔

Teyzelerrr bizde bugün kontrolündeydik 🤗şükür haberler iyi erken doğumu tetikleyeck durum kalkmış dedi dr ama yinede dikkat edeceksin ilaçlar durdurmuş ama tekrarlamauacak demek değil dikkat et dedi bebekler 30 cm 750 gram olmuş her biri şükür bin şükür 🤗🤗🙏🙏24+4üz 14 mayısa randevu verdi bi daha ki kontrol için şükür bugünlere çok mutluyum çok şükür hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah 🤗🙏dr dikkat edersen 34ü de geçeriz ınsllah dedi💖💖🙏🙏😍😍😍🤗
Cok sevindim canim. 34 degil 35,36. Haftaları da görürüz Allahin izniyle inşallah. Kuzucuklarinda büyümüş masallah annesi. Bol bol yatip dinlenin 😍🥰

Daha sık gideriz artık 32 de gitcem acaba nst ye girermiyiz sana bı şey dedilermi sancı mi tekme mi garip seler oluo bı kere solemistim bebek hareketidir dedi ama işte kasilmami acaba
Ben kasılmayı sormuştum canım. Dedim iş yaparken gerilip kasılıyo ama sonra dinlenince geçiyor diye. Arada olur dedi geçiyorsa korkma demişti
Bende 32 de gitcem merak ediyorum nst ye girer miyiz. Bide ondan sonra iki hafta da mı çağırır acaba bakalım 😍

Ben kasılmayı sormuştum canım. Dedim iş yaparken gerilip kasılıyo ama sonra dinlenince geçiyor diye. Arada olur dedi geçiyorsa korkma demişti
Bende 32 de gitcem merak ediyorum nst ye girer miyiz. Bide ondan sonra iki hafta da mı çağırır acaba bakalım 😍
İşte banada normal dedi ama korkuorum bu hafta daha çok yaptı sanki benim bundan önce gittiğimde iki hafta sonra çağırmıştı şimdi bı ay sonra gel dedi oda 32 olcak sonra sık çağırır artık merak edio insan 😊sen bizden bı hafta büyüksün sen önce gitcen 😊😊

İşte banada normal dedi ama korkuorum bu hafta daha çok yaptı sanki benim bundan önce gittiğimde iki hafta sonra çağırmıştı şimdi bı ay sonra gel dedi oda 32 olcak sonra sık çağırır artık merak edio insan 😊sen bizden bı hafta büyüksün sen önce gitcen 😊😊
Evet ya bazen doğuruyorum sanıyorum off aşağıdan bi baskı falan oluyor
Bunlar yalancı sancı ya kuzum galiba bu haftalarda daha sık oluyor. Vücut hazırlıyor herhalde kendini. Yine de biz sık sık dinlenelim iş yaparken

Yaa en sevdiğim dolap şekli kocccaamannn 😍😍 çocukların büyün malzemelerini alır
Güle güle, sağlıkla kullanın canım 😍 😍

Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın bayağı büyük herseyini alır
Teşekkür ederim kızlar inşallah iyi günler de kullanmak nasip olur bi sürü bebiş kiyafetleri ile doldururuz🤗😍😍
Cok sevindim canim. 34 degil 35,36. Haftaları da görürüz Allahin izniyle inşallah. Kuzucuklarinda büyümüş masallah annesi. Bol bol yatip dinlenin 😍🥰
Cok teşekkür ederim canım in allah hepimiz o haftaları sağ salim görürüz sağ salim kucagımiza alırız 🙏🙏❤❤❤😘😘

Kizlar wewell elektirikli Süt pompasi siparis etmistim. Bugun geldi kargom. Gayet güzel çekiyor denedim :) fiyat olarakta uygun, alacaklara fikir olsun. Süt sagilan biberonun emzik yani başlık kısmı yok yalniz bilginiz olsun. 🥰
Hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol sütlensin insallah😍😍evet biberon başlığı yok ama zaten biberonh plastik olduğu için onun yerine cam biberon koymayı düşünüyorum ben cnm 🤗iyi ettin almakla hergun yeni zam😏

He ya 300 çok fazlaydı bayrama özel herhalde
Bayram sonu mu gidecektiniz canım onlar mı arayacak
Onlar haber vericek canım antibiyotik 5 gün daha devam bitince duruma göre taburcu olup olmaması inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz oğlumla ❤️

Kizlar wewell elektirikli Süt pompasi siparis etmistim. Bugun geldi kargom. Gayet güzel çekiyor denedim :) fiyat olarakta uygun, alacaklara fikir olsun. Süt sagilan biberonun emzik yani başlık kısmı yok yalniz bilginiz olsun. 🥰
Güle güle kullan canım inşallah bol bol sütün olur 🥰

Onlar haber vericek canım antibiyotik 5 gün daha devam bitince duruma göre taburcu olup olmaması inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz oğlumla ❤️
Amin canım inşallah her şey yolunda gitsin paşam da sağ salim gelsin evine 🤲🤲🤲

Back