- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #8.361
Yaa yerim ben çok şeker olmuş canım![]()
[/QUOT
Teşekkürler canım oğlumun seçimi yazı da resim de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa yerim ben çok şeker olmuş canım![]()
[/QUOT
Teşekkürler canım oğlumun seçimi yazı da resim de![]()
Aynen canım korkutuyor bazen ama şükür dinlenince geçiyor. Sağ salim geçseydi süreçBöle birden sertlesio sancı girio artık büyüdüler acitiolar kuzum![]()
Güzelmiş canımBen hediyelik magnet istemiyor. Böyle kullanabilecek birşey istedim.
Kolonya mantıklı geldi. Biraz maliyetli ama napalım 1 kez olacak. Bu nasıl süsleme renklerini değiştireceğim.
Kolonyası da lavanta Yasemin ne istersem iyi bir kolonya olacak.
Eki Görüntüle 3058518
Evet bunları ben de çok beğeniyorum. Sadece bir yerde okumuştum ipli kumaşlı kapı suslerinin zamanla kirlenip renginin değiştiğini söylemişlerdi. Ben de o yüzden silinebilir bir şey olsun istedimEki Görüntüle 3058516
Bende bunu çok beğendim.
Kesinlikle katılıyorum. Magnet ben de istemiyorum. Benim görümcem şeker hamurundan Mickey ve Minnie mouse kurabiye yapacak. Ben de çikolata yaptıracağım o kadarBen hediyelik magnet istemiyor. Böyle kullanabilecek birşey istedim.
Kolonya mantıklı geldi. Biraz maliyetli ama napalım 1 kez olacak. Bu nasıl süsleme renklerini değiştireceğim.
Kolonyası da lavanta Yasemin ne istersem iyi bir kolonya olacak.
Eki Görüntüle 3058518
Ya aslında bir yerde haklilalar. Hangi birini dolapta tutabilecegiz. Magnet sadece birinci derece yakınlara verilmeli.Gerisi gerçekten kullanmak zorunda değil yani.Güzelmiş canım
Sadece eşe dosta tanıdığa yaptır bari. Kıyamıyorum ben fazlasına. Hele bi yorumda görmüştüm
Arkadaşının mevlüdüne gitmiş orada magnet vermişler. Buda eve giderken çöpe atmış. Ne işi var elalemin çocuğunun dolabımda diyo
Oysa aile o kadar masraf ediyor falan.
O yüzden ben sadece aile içinde bide yakın arkadaşlara yaptırmayı düşünüyorum
Amin canım benim inşallahAynen canım korkutuyor bazen ama şükür dinlenince geçiyor. Sağ salim geçseydi süreç
Ah kuzum dün vardı ben diğer topiğe verdim bugün çark var mı bakayım ne çıkacakKızlar günaydın lcw kod u olan varmı 350 ye lazım olunca kod olmuo![]()
Aynen canım o yüzden tanıdıklara yaptırcamYa aslında bir yerde haklilalar. Hangi birini dolapta tutabilecegiz. Magnet sadece birinci derece yakınlara verilmeli.Gerisi gerçekten kullanmak zorunda değil yani
Canım 750ye 250 geldi yaKızlar günaydın lcw kod u olan varmı 350 ye lazım olunca kod olmuo![]()
Yollarımızın canım olmadı bı kaç alcagimida alayım almışken kuzumCanım 750ye 250 geldi ya
Tamam canım atayım baya uygun oluyor eğer ihtiyacın varsa al hepsini güzel indirimYollarımızın canım olmadı bı kaç alcagimida alayım almışken kuzum
Çok saol kurabiyemTamam canım atayım baya uygun oluyor eğer ihtiyacın varsa al hepsini güzel indirim
Yaa en sevdiğim dolap şekli kocccaamannnKızçeler dolabimiz takıldı çocuk odasına evin bütün zımbırtilarıni alır önceleri çocuk odasını kilerniyetine kullaniyorduk şimdi odanın sahipleri geliyo toparlamak lazımhayırlısı ıle sağ salim gelsinler insallah hepsi
valla dolap yapılınca ustumdrn yük kalktı
Yok doktor un olduğu şehire gidiorum Allah nasip ederse İzmir'eTureed senin doktor işi nasıl olacak ya kuzum yeni doktor mu bulacaksın
Hayırlısı olsun canım dikkat et yorma kendiniCatlak-kurabiye kuzumm bırak çamaşır yıkamaktan kaçtım ev taşıma işi çıktı
sevinsem mi korksammi bilemedim memlekte gidicez nasipse bu ay taşınma işleri felan nasi altında kalkcaz bakalım ondan bu hafta çanta mi hazırlayıp kenara koymam lazim birden çıktı eşim işiyle alakalı cocum doğacağı yeri kendi seçio sanirim
ondan işten kacmamalimis insan burdan bu cikio
![]()
Teşekkür ederim canımHarika olmuş çok.begendim
Çok güzelmiş canımBu da bizim nasipse![]()