- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.381
Çözersin canım bizimkide bir anda olduÇok güzel bunlarda gerçekten. Benimde çözmem lazım bu işi
Çok güzel canım makromelerde çok şık duruyorEki Görüntüle 3058516
Bende bunu çok beğendim.
Yasemin kokusu çok güzel oluyor bu magnettense daha iyi bence yakınlara yaptırırsın canım çok yaptırmaya gerek yok benceBen hediyelik magnet istemiyor. Böyle kullanabilecek birşey istedim.
Kolonya mantıklı geldi. Biraz maliyetli ama napalım 1 kez olacak. Bu nasıl süsleme renklerini değiştireceğim.
Kolonyası da lavanta Yasemin ne istersem iyi bir kolonya olacak.
Eki Görüntüle 3058518
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın bayağı büyük herseyini alırKızçeler dolabimiz takıldı çocuk odasına evin bütün zımbırtilarıni alır önceleri çocuk odasını kilerniyetine kullaniyorduk şimdi odanın sahipleri geliyo toparlamak lazımhayırlısı ıle sağ salim gelsinler insallah hepsi valla dolap yapılınca ustumdrn yük kalktı
Kuzus bugun çalıştığım hastaneye gittimde. 30. Haftada calisabilir raporu almak gerekiyormus. Izin bitince de dogum iznine Ayrilacagimiz icin calisamaz raporu almamiz gerekiyormuş.Evet evet yıllık iznin bitince raporu yazdıracaksın.
Bende şuan yıllık izindeyim. 30 nisanda yıllık iznim bitiyor. Raporum da 30 Nisan da başlıyor. Ki 30 nisanda 32. Haftada oluyorum.
O çalışamaz raporu da yıllık iznimizi kullanmasaydık sanırım yazılacaktı.
Onu boşverrapor tarihinden itibaren 5 ay işte raporluyuz.
Rapor aynı gün yazılıyor canım.
Cok sevindim canim. 34 degil 35,36. Haftaları da görürüz Allahin izniyle inşallah. Kuzucuklarinda büyümüş masallah annesi. Bol bol yatip dinleninTeyzelerrr bizde bugün kontrolündeydikşükür haberler iyi erken doğumu tetikleyeck durum kalkmış dedi dr ama yinede dikkat edeceksin ilaçlar durdurmuş ama tekrarlamauacak demek değil dikkat et dedi bebekler 30 cm 750 gram olmuş her biri şükür bin şükür 24+4üz 14 mayısa randevu verdi bi daha ki kontrol için şükür bugünlere çok mutluyum çok şükür hepimiz sag salim kucagımiza alalım inşallah dr dikkat edersen 34ü de geçeriz ınsllah dedi
Saol canım benimHayırlısı olsun canım dikkat et yorma kendini
O daha iyiymişYok doktor un olduğu şehire gidiorum Allah nasip ederse İzmir'e
Daha sık gideriz artık 32 de gitcem acaba nst ye girermiyiz sana bı şey dedilermi sancı mi tekme mi garip seler oluo bı kere solemistim bebek hareketidir dedi ama işte kasilmami acabaO daha iyiymiş
Ben kasılmayı sormuştum canım. Dedim iş yaparken gerilip kasılıyo ama sonra dinlenince geçiyor diye. Arada olur dedi geçiyorsa korkma demiştiDaha sık gideriz artık 32 de gitcem acaba nst ye girermiyiz sana bı şey dedilermi sancı mi tekme mi garip seler oluo bı kere solemistim bebek hareketidir dedi ama işte kasilmami acaba
İşte banada normal dedi ama korkuorum bu hafta daha çok yaptı sanki benim bundan önce gittiğimde iki hafta sonra çağırmıştı şimdi bı ay sonra gel dedi oda 32 olcak sonra sık çağırır artık merak edio insanBen kasılmayı sormuştum canım. Dedim iş yaparken gerilip kasılıyo ama sonra dinlenince geçiyor diye. Arada olur dedi geçiyorsa korkma demişti
Bende 32 de gitcem merak ediyorum nst ye girer miyiz. Bide ondan sonra iki hafta da mı çağırır acaba bakalım
Bu iyi oldu normal de 300 üzereydi. Süt saklama poşeti alacaktım bide paşam eve gelirse bezler büyük gelir 0 beden alacaktım alayımKızlar e bebekte 75tl üzeri kargo ücretsiz
Evet ya bazen doğuruyorum sanıyorum off aşağıdan bi baskı falan oluyorİşte banada normal dedi ama korkuorum bu hafta daha çok yaptı sanki benim bundan önce gittiğimde iki hafta sonra çağırmıştı şimdi bı ay sonra gel dedi oda 32 olcak sonra sık çağırır artık merak edio insansen bizden bı hafta büyüksün sen önce gitcen
He ya 300 çok fazlaydı bayrama özel herhaldeBu iyi oldu normal de 300 üzereydi. Süt saklama poşeti alacaktım bide paşam eve gelirse bezler büyük gelir 0 beden alacaktım alayım
Yaa en sevdiğim dolap şekli kocccaamannnçocukların büyün malzemelerini alır
Güle güle, sağlıkla kullanın canım
Teşekkür ederim kızlar inşallah iyi günler de kullanmak nasip olur bi sürü bebiş kiyafetleri ile doldururuzÇok güzel olmuş canım güle güle kullanın bayağı büyük herseyini alır
Cok teşekkür ederim canım in allah hepimiz o haftaları sağ salim görürüz sağ salim kucagımiza alırızCok sevindim canim. 34 degil 35,36. Haftaları da görürüz Allahin izniyle inşallah. Kuzucuklarinda büyümüş masallah annesi. Bol bol yatip dinlenin
Hayırlı olsun canım güle güle kullan bol bol sütlensin insallahKizlar wewell elektirikli Süt pompasi siparis etmistim. Bugun geldi kargom. Gayet güzel çekiyor denedim :) fiyat olarakta uygun, alacaklara fikir olsun. Süt sagilan biberonun emzik yani başlık kısmı yok yalniz bilginiz olsun.
Onlar haber vericek canım antibiyotik 5 gün daha devam bitince duruma göre taburcu olup olmaması inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz oğlumlaHe ya 300 çok fazlaydı bayrama özel herhalde
Bayram sonu mu gidecektiniz canım onlar mı arayacak
Güle güle kullan canım inşallah bol bol sütün olurKizlar wewell elektirikli Süt pompasi siparis etmistim. Bugun geldi kargom. Gayet güzel çekiyor denedim :) fiyat olarakta uygun, alacaklara fikir olsun. Süt sagilan biberonun emzik yani başlık kısmı yok yalniz bilginiz olsun.
Amin canım inşallah her şey yolunda gitsin paşam da sağ salim gelsin evineOnlar haber vericek canım antibiyotik 5 gün daha devam bitince duruma göre taburcu olup olmaması inşallah bir sıkıntı çıkmaz Allahın izniyle hayırlısı ile sağlıkla kavuşuruz oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?