- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.421
Allah razı olsun canım inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur.Yaabaşınız sağ olsun canım
Bebiş de bayram hediyesi olmak istemiş
Hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallahpazartesi haberdar et bizi
Amin canım inşallah sen gönlünü ferah tutAllah razı olsun canım inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur.
Sabah 8 de gideceğiz hazırlık yatış islemelr vs.kacta alacak tam belli değil ortalama 10 nu bulir herhalde yazabilirsin girerken haber veririmAmin canım inşallah sen gönlünü ferah tutRabbim kolaylaştırsın inşallah. Saati belli mi ne zaman diyor doktor
Başınız saolsun canım.bebis bayram bebesi olmak istemiş kuzum sağ salim kucağına al inşallah bize güzel haber Ler ver canım benim dualarımız o gün seninleSabah 8 de gideceğiz hazırlık yatış islemelr vs.kacta alacak tam belli değil ortalama 10 nu bulir herhalde yazabilirsin girerken haber veririm
Canim başınız sağolsun Mekani cennet olsun inşallahİyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.
Canim başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bizim elimizden gelen bir şey yok. Allah her şeyin hayırlısini versin. Senin bebiş de tam bayram şekeri geleceği zamanı kendi seçti. Sağlıkli olsun da her şey halledilir. Bizleri habersiz bırakma. Dualarımız sizinleİyi geceler kızlar garip gün benim için.Sabah kayınpederim rahatsızlandı haberi geldi.oglen doktora gittim doktor yok açmamış bugün geri döndüm.Oglen sonrası kayınpeder vefat etti cenaze vs yoğun geçti.Agrilarim oldu akşam başka doktora gittim.Sekerden dolayı pazartesi günü alalım dedi.
Bayram günü nasipse doğum olacak bir yandan bebek mutluluğu bir yandan cenaze hüznü özellikle eşim için.yarim karışık duygular anlayacağınız.
Ben henüz göremedim ama çok da dikkatli bakmıyorum. Öyle düzenli yağ falan da surmuyorum. Aklıma ne zaman gelirse o zaman. Ama işte bu biraz vücut yapısıyla alakalı. Kiminin hiç olmuyor kimi çok çatlıyor. Boşver gobusunde bebeklerinden izler var hiç takılma. Önüne gecebilecegin bir şey değil. Şu anki görüntüsü seni biraz kötü hissettirebilir ama zamanla rengi aciliyormus o zaman çok belli olmuyormuş.Kizlar 30. Haftaya girisimle çatlaklarım olusmaya basladi , hatta yeni farkettim hic yoktu. Yagli güreşçi gibi geziyordum evde günde en aZ 5 kere sürüyorum üstelikona rağmen çatlamışımmm. Su anlik yalnızca göbüsumde var.
Allah razı olsun canım inşallahCanim başınız sağolsun Mekani cennet olsun inşallah
Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hadi bakalım sağlıkla gelsin minnakımızSabah 8 de gideceğiz hazırlık yatış islemelr vs.kacta alacak tam belli değil ortalama 10 nu bulir herhalde yazabilirsin girerken haber veririm
Tamam canım ben sen eksik biliyorsun sandim ama ben yanlis anlamisim seni daha doğrusu eksik anlamışımaklim nerelerde hic bilmiyorum
Tesekkurler canım benimGüle güle kullanın canım
Evet fiyat olarak bayağı uygunmuş.Benim aldigim çiftli canım tekli de kullanabiliyorsun. Fiyat olarak uygun olunca almak istedim ben. Çevremde herkes kullanıyor o yuzden aldim bendeikiz olunca gerekir gibi geliyor
İsimli çıkış derken kuzumYEYTPZLF9N4 banada 250 50 çıktı dün baya bişe aldım senin kuponla artık almam bişe bı suredayanamadım isimli çıkış ta yaptırdım bugün nasi cikcak bakalaim daha da bişe almam artık
Tulum lu yastikli hastane çıkışı isimli kuzum yaptirmicaktim dayanamadım yaptırdımİsimli çıkış derken kuzum
Hee iyi bakalım canım olsun güle güle kullansınTulum lu yastikli hastane çıkışı isimli kuzum yaptirmicaktim dayanamadım yaptırdım
Saol canımHee iyi bakalım canım olsun güle güle kullansın
Acayip kaşıntı vardi geçen haftalarda ama çatlagim yoktuBiraz genetik diyorlar balım yasu içimin nasıl günde ne kadar içiyorsun
Bide kaşıntı yapıyor mu o çatlaklar
Henüz cok minik minik telefonun flasiyla bakınca görünüyorCanim başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bizim elimizden gelen bir şey yok. Allah her şeyin hayırlısini versin. Senin bebiş de tam bayram şekeri geleceği zamanı kendi seçti. Sağlıkli olsun da her şey halledilir. Bizleri habersiz bırakma. Dualarımız sizinle
Ben henüz göremedim ama çok da dikkatli bakmıyorum. Öyle düzenli yağ falan da surmuyorum. Aklıma ne zaman gelirse o zaman. Ama işte bu biraz vücut yapısıyla alakalı. Kiminin hiç olmuyor kimi çok çatlıyor. Boşver gobusunde bebeklerinden izler var hiç takılma. Önüne gecebilecegin bir şey değil. Şu anki görüntüsü seni biraz kötü hissettirebilir ama zamanla rengi aciliyormus o zaman çok belli olmuyormuş.
Ah o eksikler hic bitmiyorYok yok canım eşim benim insan kaynakları uzmanı o yüzden prosoduru o da çok iyi biliyor.
Olur mu canım akıllar bizim artık bebeklerimiz de sadece.
Yine bugun babymall dan eksik aldık durduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?